Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 8.155
Apsolutno tačno.Uopste veze nema sa polom, vec zavisi od toliko drugih strvari.,.,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno tačno.Uopste veze nema sa polom, vec zavisi od toliko drugih strvari.,.,
Da tražim pomoć, npr.da mi promijeni sijalicu, naučila, da očisti bojler od kamenca, naučila, da odštopa sudoperu, naučila, da zamijeni osigurač, naučila....Ne razumem, šta nećeš?
Da tražim pomoć, npr.da mi promijeni sijalicu, naučila, da očisti bojler od kamenca, naučila, da odštopa sudoperu, naučila, da zamijeni osigurač, naučila....
Ok si to napisao. Vjerovatno je tako kako ti razmišljaš. Ja sam odustala od ljubavi davno već.Tužno mi je kada vidim (a često vidim) da se partneri doživljavaju kao neki suparnici na nekom takmičenju.
Zatražiti pomoć je ljudski, nema ništa loše u tome. Bez obzira što znaš sama to da rešiš.
Tako se ljudi otuđuju, to mi ne deluje baš pametan izbor ponašanja.
Gde je empatija, deljenje, uživanje da jedno drugom pomognemo i da jedno drugom učinimo? Sreća zbog sreće onoga koga volimo?
Ako toga nema, logikom reverznog inženjeringa, dolazimo to toga da nema ni ljubavi.
A ja tako ne bih mogao da živim.
Pa onako nam je kako izaberemo, kako odlucimo.Ok si to napisao. Vjerovatno je tako kako ti razmišljaš. Ja sam odustala od ljubavi davno već.
Pitaj Simu.Dete, koliko ti je godina ?
![]()
Najcesce muskarcima.Dakle kome je teže viti sam + 40 ili 50+, M ili Ž? Po meni daleko je gore ženama mada je neki opći narativ da su muškarci propali ako se ne oženu, dok žene žive dalje normalno.
Po meni to baš j nije tako, što muskarac ne bi sebi nešto skuvo ili naucio koristiti veš mašinu. Solo stariji muškarci mogu učiniti sve što i žene ali žene ne mogu mnoge stvari koje muškarci mogu činiti. Npr i takvi muškarci se često druže pošto se muškarci često čoparativno druže, igraju boća, ili su u kkadio i. Čak i ekipa koja pije pivo ispred dućana opet ima društvo, sad nezdravo žive ali možda ih nije briga koliko će živiti. S druge strane stare cure su strašno usamljene, pogotovo ako nemaju sestru/ sestrične i možda nećakinjie, žene se jednostavno ne znaju družiti.
Tu su onda i neke druge stvari, mnogi muškarci ne žale previše što nemaju djecu, dok žene stalno pritišće majčinski instinkt mada ćesone to negirati Onda je tu i pitanje sigurnosti, žene bez muškarca se osjećaju preplaseno i istraumatizirano.
Nije.Ja cijeli život živim sam i dobro mi je, tako da predpostavljam da je gore ženama.
Teže je onome ko je sklon pasivno zavisnom poremećaju ličnosti.
I to je sve. Bez obzira na pol.
Solo stariji muškarci mogu učiniti sve što i žene ali žene ne mogu mnoge stvari koje muškarci mogu činiti
Isto je,ovo nema veze s' vezom, i muškarci žele potomstvo isto. Žene više drame oko ovoga.Dakle kome je teže viti sam + 40 ili 50+, M ili Ž? Po meni daleko je gore ženama mada je neki opći narativ da su muškarci propali ako se ne oženu, dok žene žive dalje normalno.
Po meni to baš j nije tako, što muskarac ne bi sebi nešto skuvo ili naucio koristiti veš mašinu. Solo stariji muškarci mogu učiniti sve što i žene ali žene ne mogu mnoge stvari koje muškarci mogu činiti. Npr i takvi muškarci se često druže pošto se muškarci često čoparativno druže, igraju boća, ili su u kkadio i. Čak i ekipa koja pije pivo ispred dućana opet ima društvo, sad nezdravo žive ali možda ih nije briga koliko će živiti. S druge strane stare cure su strašno usamljene, pogotovo ako nemaju sestru/ sestrične i možda nećakinjie, žene se jednostavno ne znaju družiti.
Tu su onda i neke druge stvari, mnogi muškarci ne žale previše što nemaju djecu, dok žene stalno pritišće majčinski instinkt mada ćesone to negirati Onda je tu i pitanje sigurnosti, žene bez muškarca se osjećaju preplaseno i istraumatizirano.
Dakle kome je teže viti sam + 40 ili 50+, M ili Ž? Po meni daleko je gore ženama mada je neki opći narativ da su muškarci propali ako se ne oženu, dok žene žive dalje normalno.
Nisam znao da si baš ovoliko bistra.Muškarcima, definitivno.
Ne zbog svježe spremljene hrane, čiste odjeće i dr. već radi toga što su od malih nogu navikli na oslonac ženskog bića. I najsposobniji i najuspješniji trebaju ženu.
Srušio si sada predrasude!Onima sa slabijim mentalnim sklopom a to su obicno zene
Ja uglavnom kroz život srećem nadrkane,mrzovoljne,nezadovoljne,baš retko sretnem čvrstu i stabilnu ženu spremnu na veselo druženje.Molim? Žene su oduvijek bile druželjubivije od muškaraca. Neposrednije su u razgovoru, ljubaznije i pristupačnije.