електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Нека исприча нама у кратким цртама па ћемо видети.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako sam te dobro razumjela, radi se o uzrocno-posljedicnoj vezi i posljedicama.
Na kraju price, sve se svodi na cinjenicu da se moras promijeniti da bi prihvatio navonastalu situaciju!
Onaj koji to ne zeli, ili ne moze, ima problem!
Mislim da je trazenje uzroka tome "ne moze" ili "nece" bit svakog izljecenja!
Zelim ti mnogo snage i strpljenja...vrijeme ne lijeci rane...samo ih, zbog neprestanog ponavljanja, pretvara u naviku i time postaju podnosljivije!
Хвала на савету, али ипак ћу прескочити![]()
Salis se, naravno!
Ako joj neko treba umjesto nas, to su ljudi u koje ima povjerenja..pa i tada..znas onu izreku o boli o kojoj se ne govori?
Слажем се с тобом, и јесте тако. Само, мени се чини и да 'желим' и да 'могу', само не знам - 'како'. Уствари, чини ми се да то 'како' подразумева једну дубљу анализу идентитета. Ту ми треба 'водич', јер ја сама само тумарам услед турбулентности момента (ситуације).
- - - - - - - - - -
![]()
Не шалим се уопште. Што је срамота имати проблем и питати за мишљење.
Не шалим се уопште. Што је срамота имати проблем и питати за мишљење.
Није срамота Фабрико, али онда бих морала да изнесем и неке податке који се, ипак, не тичу шире публике.
Мада, можемо да направимо тему 'групна терапија', па колико 'даш' толико и 'добијеш'.![]()
Није срамота Фабрико, али онда бих морала да изнесем и неке податке који се, ипак, не тичу шире публике.
Мада, можемо да направимо тему 'групна терапија', па колико 'даш' толико и 'добијеш'.![]()
dzaba ti relativizovanje kad ces skiknes pre no sto zines
nema ovde boga vec samo osrednjih psiha a od njih miz samo zgaravicu da dobijes
boga valjda ima svuda, nije kad se ukljuchis na krstaricu da to bog ne vidi ; ))
dobro mozda ga i nema