Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.507
Ma plaši se da mu mesna prerađevina ne otme titulu alfe foruma, vidiš li kako se raspištoljio po temama pa da smakne konkurenciju.tabu nista nije sveto
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma plaši se da mu mesna prerađevina ne otme titulu alfe foruma, vidiš li kako se raspištoljio po temama pa da smakne konkurenciju.tabu nista nije sveto
Upravo tako, samo što nemamo mi tolike sise
Ne možeš za isto delo biti osuđen dva puta, to je opšte pravilo za sve zakone.I ja se to pitam... proveriću ovih dana o čemu je reč.
Još nisam osuđen, ali sam platio dve kazne.Ne možeš za isto delo biti osuđen dva puta, to je opšte pravilo za sve zakone.
ma jok ne plasi ljudevise ne,dolaze na vrata cika policajci i koverticom za zatvor
pusti ga to mu je mozda jedina dobra vestUpravo tako, samo što nemamo mi tolike sise
to mu je rekao i sudija kad je trazio premestanje slucajaТај твој друг је имао саветника неког адвоката који га је подучио како да одуговлачи поступак.
to mu je rekao i sudija kad je trazio premestanje slucaja
nasmesio se i rekao "tebe je neko poducio"
Član 330
Kaznom zatvora od najmanje 15 dana ili novčanom kaznom od 100.000 dinara do 120.000 dinara kazniće se za prekršaj vozač ili lice koje:
1) upravlja motornim vozilom, a nema izdatu vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila, odnosno nema izdatu vozačku dozvolu nakon oduzimanja iste zbog nesavesnog i nepropisnog načina upravljanja vozilom,
Da li je isto zakonski tretirano nemati izdatu vozacku dozvolu, ili imati je (u smislu posedujem je) ali je nisam poneo (ostala mi slucajno u drugoj jakni)?
Рекао бих - Ти имаш дозволу за управљање возилом, само немаш документ код себе.