Koliko......

avesic:
xpajamacax:
kupujem,firmirano i kvalitetno...
nisam dovoljno bogata,da bih kupovala jeftine drangulije!

fora pre rista
u pravu si stara,ali istinita fora!!!
kazu da je to rekao rokfeler...
ja sam dosla do tog zakljucka,kada sam se par puta nakupovala jeftinih terranova,ili kineskih super stvarcica....koje posle par pranja, nisu ni na sta licile,a stvari koje sam kupila i pre 10 godina,a da su firmirane...jos uvek nosim...u ostalom,o ukusu ne treba raspravljati!
a ja tebe bas nesto nerviram?

lav607:
Polazete na garderobu
shopping.gif
[posto odelo cini coveka ili ne ].
Prvi utisak je u sustini bitan... :?:

Coveka cine mnogo kompleksnije stvari od odece...

lav607:
Selena:
lav607:
Hesse:
lav607:
Polazete na garderobu
shopping.gif

Aj ti to objasni Seleni.....he,he,he..... :wink:

Pa dobro zar me moraš provlačiti kroz sve teme?

Ma ne samo u onima u koima postoji slicnost sa tvojim vrlinama ili manama[kojih nema puno] :wink:

Ma imam mane,ali ih vešto skrivam :D

Selena:
lav607:
Selena:
lav607:
Hesse:
lav607:
Polazete na garderobu
shopping.gif

Aj ti to objasni Seleni.....he,he,he..... :wink:

Pa dobro zar me moraš provlačiti kroz sve teme?

Ma ne samo u onima u koima postoji slicnost sa tvojim vrlinama ili manama[kojih nema puno] :wink:

Ma imam mane,ali ih vešto skrivam :D

Prosvetli me pa mi otkri koje su..... :wink:

Selena:
lav607:
Selena:
lav607:

Pa da prestaneš da me voliš?
One ne izlaze na videlo,ukoliko ih neko ne izazove.
A onda................

Stani vec sam se
scared.gif
,tako da necemo vise o tome...... :wink: :oops:

Pa nisi valjda?
Mislila sam da si ti hrabar,a ono..........

Ma moram malo da se foliram vidis da vise nece niko da se kaci samnom......moram malo jagnjice da navucem.... :wink:

Sto? Meni su tvoje teme bas super, bar ove koje si danas izvukao...
Volim lepu garderobu, naravno...

Vise sam za 5 skupih, nego za 10 jeftinih...

Odelo ne cini coveka, ali govori o coveku...

U mom ormanu moze da se nadje i ponesto jeftino, al lepo... Ne volim jeftin ves, jeftin parfem, jeftinu obucu, torbu i kais... Pantalonice mogu biti jeftinije, al s ukusom, kao i majcice... jer one brzo dosade, to jest zene ih cesto imaju puno i skupih i jeftinih... Volim skupe kaputice... Dobre patike... Skupu kremu za lice...

gossca:
Sto? Meni su tvoje teme bas super, bar ove koje si danas izvukao...
Volim lepu garderobu, naravno...

Vise sam za 5 skupih, nego za 10 jeftinih...

Odelo ne cini coveka, ali govori o coveku...

U mom ormanu moze da se nadje i ponesto jeftino, al lepo... Ne volim jeftin ves, jeftin parfem, jeftinu obucu, torbu i kais... Pantalonice mogu biti jeftinije, al s ukusom, kao i majcice... jer one brzo dosade, to jest zene ih cesto imaju puno i skupih i jeftinih... Volim skupe kaputice... Dobre patike... Skupu kremu za lice...
da, slazem se u potpunosti sa tobom...ne cini coveka ali ga otkriva.. njegovu licnost.. karakter..

Volim prirodne materijale, kvalitetne, lepo sasiven komad, sklad boja - a da li cu tako nesto naci na buvljaku ili u butiku, nebitno je. Nekada sam mnogo paznje posvecivala garderobi, obuci, tashnama .. i kupovala kao mahnita - ali tada nisam znala ovo shto sada znam i moze se reci da nisam bila sigurna u sebe. Sada zrachim, sada mogu i vrecu da obuchem.

Ono na shta zaista obracam paznju je kosa, glatka koza, vesh. U to ulazem najvishe. Sve ostalo podleze trenutnom hiru .. i oshtrom oku .. pa se nekad otkachim i kupim neshto mnogo skupo, nekad mi paznju privuche neshto sa buvljaka, a chesto kupujem i na sezonskom snizenju.

Prvi utisak, da bitan je. :-) One pare, od 5000 do 20000, zavisi kako se gleda, to sam ja dobila onda kad sam razglasila da mi trebaju pare. (Samo sto je druga stvar sto su te pare dosle i ulozene u moju kucu a ja ih nisam ni videla, od tada se dobro vidi, mora da ide sve meni na moje ime). To je prvi utisak 5000 do 20000 evra. Te pare su stigle od Gorana iz Francuske, a kad moze on, onda to znaci da toliko mogu i drugi da mi daju.

Back