- Poruka
- 20.850
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А теби никаква школа.................. нити је, нити ће помоћи!!!Ti si bez škole![]()

Ti si bez škole![]()
Шта ти би!?![]()
Е још кажи да си из МедвеђУ!!!![]()
Za pet dana idem da obidjem ČETNIKE...........

SKEJHIL: Ubijeno je 16 ljudi.
KLARK: Ja se sećam da je ubijeno šest.
SKEJHIL: Ja sam u to vreme bio tamo i poznavao sam porodice. Oni smatraju da je Milošević odgovoran, ali smatraju i da ste vi, gospodine, odgovorni.
KLARK: Naređeno im je da tamo ostanu.
SKEJHIL: Među njima su bili šminkeri, i inženjeri, i tehničari.
KLARK: Sećam se da sam pročitao tekst, ali želim da vam kažem.
SKEJHIL: Amnesti smatra da ste vi time počinili ratni zločin.
KLARK: Sve je to pogledao Tribunal za bivšu Jugoslaviju. Sve što sam ja učinio, istraženo je i sve se uklapa u američke zakone.
SKEJHIL: I vi mislite da je medijska kuća legitiman cilj?
KLARK: Ne, ali jeste legitiman ako se koristi kao komandni centar.
SKEJHIL: Čak i po cenu ubijanja ljudi tamo.
Jesam brate od Braine sve do Mutivode........uz granicu!.
Pazi da te ne čuje neki medved![]()
To ja odma u dupe i miran.........., zamislitebe da nadjem u šumu?

pa ja sam cuo da vi samo ovce u...
znaci i medvede
e jadne zivotinje
e cetnici za te stvari sluzi suprotan pol![]()

да је Душан Спасојевић био из Медвеђе, а!?"АКАДЕМИК"!!!![]()
А је л ти знаш,да је Душан Спасојевић био из Медвеђе, а!?
"АКАДЕМИК"!!!![]()
А је л ти знаш,да је Душан Спасојевић био из Медвеђе, а!?
Не дирам!!!On mi je brat i ne diraj tu.........

a jel ti znas da su ga ubili kao zeca
tako mi to radimo ovde

"АКАДЕМИЦИ"!?

ovo je jednom bila jedna od tema na forumu. ali je postavljac pogresno shvatio naslov, misleci da je toliko srba nastradalo.

ne bih rekao da je ovo bilo kakvo testiranje. jednostavno prenosenje podataka koji su manje vise verodostojni. ali da krenemo...Dobro evo par pitanja za tebe, čisto da te malo testiramo....
ovo "do danas" je malo nezgodno, u zavisnosti kakav tekst nadjem, i kada je napisan...1. Koliko je Srba poginulo na KiM od izbijanja ustanka teroista OVK 1998. do danas?
http://www.mediaclub.cg.yu/izjave/05-00/03-1.htmReporter: Koliki su na kraju bili gubici Pristinskog korpusa?
Lazarevic: Najvece gubitke podnela je Treca armija, ali su oni i u ljudstvu i tehnici bili minimalni. Nedavno je izasla knjiga o svim pripadnicima vojske i policije koji su poginuli na Kosovu od '98. godine. Ukupno su zivot za otadzinu dala 1002 borca. Preko trideset osoba se vodi kao nestalo.
i kos jedan citat sa istog linka.govori o poginulim srbimaManipulacija nesrecom
V. Tasic 26/10/2001
Na teritoriji SFRJ gde je 1991. godine, uoci ratova, živelo 23,5 miliona ljudi, deset godina kasnije ne postoji nijedan relevantni izvor ukupnog broja poginulih nekadašnjih Jugoslovena ili realne procene politickih i vojnih elita nedostajuce "ljudske supstance".
Procena gornje granice broja mrtvih, pocev od rata u Sloveniji i zakljucno s NATO-bombardovanjem Srbije i Crne Gore, dostiže broj od 320.000, što je u ravni nestanka ljudstva Banjaluke i njene okoline po popisu iz 1991. godine. Takvu procenu iznose nevladine organizacije u Srbiji pozivajuci se na istorodne strane organizacije. Zapadni vojni politicki analiticari, medutim, rado koriste broj od 250.000 ukupno poginulih u ratovima do 1999. godine.
Kalkulisanje brojevima u cilju politickog marketinga u svim nacionalnim korpusima nastavlja se i danas. Precizne podatke sopstvene izginule populacije podjednako dobro cuvaju sve države i u tome su jedinstvene.
Prema dosada iznošenim podacima po nacionalnom kljucu, najmanje je poginulih Slovenaca (13). Procene poginulih Hrvata krecu se od 23.500 (kako je tvrdio F. Tudman) do 28.400, i to samo u BiH, kako tvrde bošnjacki izvori. Prema istim izvorima, više od Hrvata je poginulih Srba (97.300), a najviše je Bošnjaka - 140.800. Racunica marketinških preterivanja govori da je tokom cetiri godine rata dnevno ginulo cak po 19 Hrvata, 67 Srba i 97 Bošnjaka (?!)
Zvanicni broj poginulih pripadnika Vojske RS, prema proceni Ministarstva odbrane jeste 18.392 vojnika. MUP RS procenjuje da je ukupan broj srpskih civilnih žrtava za cetiri godine rata 6.500. SR Jugoslavija nikada nije objavila broj poginulih vojnih obveznika u BiH, a nezvanicno se kalkuliše brojem od 2.300, racunajuci i paravojne formacije. Prema informacijama iz organizacije izbeglih iz Hrvatske "Veritas", ukupan broj poginulih i nestalih Srba u Hrvatskoj je 5.717.
Karakteristicno za sve države jeste da nemaju jedini pouzdani izvor - spiskove sa imenima i prezimenima poginulih. Vlada Federacije BiH, ako ne lažu njeni službenici, bila je vrednija. Do sredine maja ove godine ustanovljena su imena oko 70.000 mrtvih.
Slovenija
Rat je prakticno poceo, dan pošto je Slovenacka skupština na osnovu plebiscita usvojila akt o osamostaljenju. "Danas su dozvoljeni snovi, sutra je novi dan", izrekao je tom prilikom, 25. juna 1991, slovenacki predsednik. "Novi dan", koji je u Sloveniji trajao deset dana, u Hrvatskoj i BiH cetiri godine, u Srbiji i Crnoj Gori zvanicno 72 dana nastavlja se ovih dana u Makedoniji.
..................
Broj ce se, izvesno je, znatno uvecati nakon identifikacije tela pronadenih u masovnim grobnicama u okolini Beograda. Zasada republicki ministar policije govori o 800 ubijenih.
Spisak ubijenih produžava se imenima ubijenih Srba po dolasku Kfora na Kosovo. Prema medunarodnim izvorima taj broj je 135 ubijenih Srba, dok je Raško-prizrenska eparhija objavila spisak od 357 ubijenih, samo do prvog septembra u godini bombardovanja. U Memorandumu bivše jugoslovenske vlade o sprovodenju Rezolucije 1244, godinu dana nakon dolaska Kfora i UNMIK-a na Kosovo navodi se da je ubijeno 447 Srba i drugih nealbanaca.
http://www.koreni.net/broj31/komentar.htmPosle ulaska zapadnih vojnih i policiskih snaga na Kosovo, leta 1999. pa do danas, u ovoj srpskoj pokrajini, koja je na osnovu Rezolucije Saveta Bezbednosti UN-a 1244 i dalje u sastavu Srbije, ubijeno je 847 i kidnapovano 1.254 nealbanaca.
evo jedan podatak koji je ranije izensen, ali bez linka2. Koliko je Srba i drugog nealbanskog stanovništva izbeglo sa KiM u tom periodu?
http://www.grupa484.org.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=107&Itemid=104Interno raseljena lica s Kosova
Šest godina od završetka sukoba na Kosovu, SCG zbrinjava 226 000 raseljenih lica, od kojih je 18 000 u Crnoj Gori. Na Kosovu ne postoje osnovni bezbednosni uslovi za povratak manjina. Prema podacima UNHCR- a, na Kosovo se do sada vratilo 12 000 Srba, Roma, Aškalija i drugih nealbanaca. Martovsko nasilje 2004. godine dovelo je do novog raseljenja više od četiri hiljade ljudi uglavnom unutar provincije, a u maju 2005. njih 1 467 je i dalje bilo raseljeno. Ti ljudi ne smeju da se vrate u svoje kuće iz bezbednosnih razloga, iako su one obnovljene i sigurno komfornije od privremenog raseljeničkog smeštaja.
kao sto rekoh,ima nekoliko osoba koji su osudjeni, ali nisu te za koje vi tvrdite da su...3. Ko su najveći zločinci u OVK?
4. Koliko je tačno Albanaca poginulo u istom periodu?
5. Od tog broja poginulih Albanaca koliko ih je stradalo od NATO bombi?
bilo je nekoliko rasprava o tome u novinama, TV i sl. ali uglavnom, iako se svi lazu da su to bile nepotrebne zrtve, nato ipak "nije" najodgovorniji za to.6. Da li je iko ikada na današnjem Kosovu išta rekao o tim poginulim Albancima koje su ubili njihovi saveznici?
ne bih znao tacnu brojku. ali sumnjam da i ti znas koliko je srba optuzeno za takve stvari. ali ima ih. i na kosovu ali i u hagu. za koliko "teske" zlocine ne znam.7. Koliko je tačno Albanaca osuđeno za ratne zločine nad Srbima do danas?
nadam se da ce neko ceniti ovaj trud koji sam ulozio da pronadjem ove odgovore. obicno ne "radim" ovako.Eto, ademe da te čujemo malo...
ne bih rekao da je ovo bilo kakvo testiranje. jednostavno prenosenje podataka koji su manje vise verodostojni. ali da krenemo...
ovo "do danas" je malo nezgodno, u zavisnosti kakav tekst nadjem, i kada je napisan...
ali evo sta kaze neki general...
http://www.mediaclub.cg.yu/izjave/05-00/03-1.htm
i pogledaj samo malo pazljivije sta pise u donjem citatu. znaci traziti bilo kakve tacne cifre je nemoguca misija.
i kos jedan citat sa istog linka.govori o poginulim srbima
mislim da se ovim moze steci neka slika o broju ubijenih srba na kosovu.
http://www.srpskadijaspora.info/inc/print.asp?id=2248
i jos jedan podatak koji sam nasao...
http://www.koreni.net/broj31/komentar.htm
evo jedan podatak koji je ranije izensen, ali bez linka
http://www.grupa484.org.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=107&Itemid=104
kao sto rekoh,ima nekoliko osoba koji su osudjeni, ali nisu te za koje vi tvrdite da su...
kao sto rekoh, neka srednja brojka je od 10-12.000. neki podaci barataju sa malom vecim ciframa, neki sa manjim. ali mislim da je ovo najbliza istini
nista sigurno. znaci "moram" verovati tom podatku koji sam pronasao i postavioranije. nekih podataka o srpskim zrtvama ima na donjem linku. ko zeli moze ...
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/1999/05/30/glavne-vesti.html
bilo je nekoliko rasprava o tome u novinama, TV i sl. ali uglavnom, iako se svi lazu da su to bile nepotrebne zrtve, nato ipak "nije" najodgovorniji za to.
ne bih znao tacnu brojku. ali sumnjam da i ti znas koliko je srba optuzeno za takve stvari. ali ima ih. i na kosovu ali i u hagu. za koliko "teske" zlocine ne znam.
nadam se da ce neko ceniti ovaj trud koji sam ulozio da pronadjem ove odgovore. obicno ne "radim" ovako.
To ja odma u dupe i miran.........., zamislitebe da nadjem u šumu?

Pa ademe, zaista si se potrudio, mora se priznati.
Što se mene tiče, jeste da si na neke stvari odgovarao "politički korektno" što bi na zapadu rekli, pri čemu mislim na zločince iz redova sopstvenog naroda, ali dobro, šta je tu je...