Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
A skupljate li vi neke dokaze za to? :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:A skupljate li vi neke dokaze za to? :?
Bliznakinja:Master_Chief:Ti ih to brojis ko jaja...laura87:Morala sam da pronadjem ovakvu temu poneta razmisljanjem o jednoj mojoj drugarici koja ih je imala nebrojano puno...Kratke,duge veze-nije bitno,bitno je samo da ona uvek ima nekog...
P.S. Ja sam ih imala 9 komada...![]()
И мени то паде на памет кад сам прочитала..![]()
![]()
![]()
"Тренутно имам једног комада"..ахаха..страшно![]()
Ја сам до сад имала двојицу...
uskoro tuce...laura87:Bliznakinja:Master_Chief:Ti ih to brojis ko jaja...laura87:Morala sam da pronadjem ovakvu temu poneta razmisljanjem o jednoj mojoj drugarici koja ih je imala nebrojano puno...Kratke,duge veze-nije bitno,bitno je samo da ona uvek ima nekog...
![]()
![]()
Devetoricu-ispravka :wink:
Master_Chief:uskoro tuce...laura87:Bliznakinja:Master_Chief:Ti ih to brojis ko jaja...laura87:Morala sam da pronadjem ovakvu temu poneta razmisljanjem o jednoj mojoj drugarici koja ih je imala nebrojano puno...Kratke,duge veze-nije bitno,bitno je samo da ona uvek ima nekog...
![]()
![]()
momaka...laura87:Master_Chief:uskoro tuce...laura87:Bliznakinja:Master_Chief:Ti ih to brojis ko jaja...laura87:Morala sam da pronadjem ovakvu temu poneta razmisljanjem o jednoj mojoj drugarici koja ih je imala nebrojano puno...Kratke,duge veze-nije bitno,bitno je samo da ona uvek ima nekog...
![]()
![]()
Jel jaja?
*Lenja_Pita*:Nijednog. Kod mene ima jedna što ih je imala 4! A ima 13 godina.
kod mene ima jedna sto ni sama ne zna koliko ih je imala, a ima 13 god.*Lenja_Pita*:Nijednog. Kod mene ima jedna što ih je imala 4! A ima 13 godina.
laura87:Bliznakinja:Master_Chief:Ti ih to brojis ko jaja...laura87:Morala sam da pronadjem ovakvu temu poneta razmisljanjem o jednoj mojoj drugarici koja ih je imala nebrojano puno...Kratke,duge veze-nije bitno,bitno je samo da ona uvek ima nekog...
![]()
![]()
srećica:osmoro,ali ako brojish i tipove sa mora...onda 15
*Lenja_Pita*:
Tinar:Sve je moguce... Ne treba osudjivati te ljude. Jel je to ona zelela ili joj se nikad nije ukazala prilika?
E pa ok onda. Ako je to njena lichna odluka super za nju, ali kad bi ona to zelela a da joj se nikad nije ukazala prilika, bilo bi mi je prilichno zao...laura87:Tinar:Sve je moguce... Ne treba osudjivati te ljude. Jel je to ona zelela ili joj se nikad nije ukazala prilika?
Ja je ne osudjujem...licno je poznajem...ona jednostavno ne oseca potrebu za nekim :wink:
Nefela:Jbt...IZgleda da sam ja ovde naaaajgora...ops:
ops:
ops: Ukupno sam imala (sa vezama na 1 vece) njih 23
ops:
ops: Evo, stidim seeee :?
ops:
i treba da se stidish malaNefela:Jbt...IZgleda da sam ja ovde naaaajgora...ops:
ops:
ops: Ukupno sam imala (sa vezama na 1 vece) njih 23
ops:
ops: Evo, stidim seeee :?
ops: