KOLIKO???

• Začetnik teme Začetnik teme Legolas-ica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elishabeth:
Nefela:
*november rain*:
jaoj samo da te vidim kako svojoj kcjerkici dajesh lekcije o zhivotu, i kao usput spomenesh da je mama imala 30 momaka prije tate.. :P
Ajoooj, pa ja cisto sumnjam da ce "pre tATE" biti samo 30 :lol: :lol: :lol: Zivim punim plucima :wink:

E ovo ti je dobar savet! ;-)
A sto se mene tice samo dvoje za sada....Smrc...
Pa , dobro, imas jos puuuno vremena... :wink: :wink:

Nefela:
Elishabeth:
Nefela:
*november rain*:
jaoj samo da te vidim kako svojoj kcjerkici dajesh lekcije o zhivotu, i kao usput spomenesh da je mama imala 30 momaka prije tate.. :P
Ajoooj, pa ja cisto sumnjam da ce "pre tATE" biti samo 30 :lol: :lol: :lol: Zivim punim plucima :wink:

E ovo ti je dobar savet! ;-)
A sto se mene tice samo dvoje za sada....Smrc...
Pa , dobro, imas jos puuuno vremena... :wink: :wink:

Pa valjda... ;-)

Mmm,
koga to uopšte zanima? :lol:

Mislim, sad će svi koji mogu da se ''pohvale'' nekim brojem zdušno da pohrle to da učine,
a oni koji ne mogu,
reći će da je to njihov lični izbor, da čekaju pravog i ne žele prvog koji naiđe.
:lol:

Mmm,
koga to uopšte zanima? :lol:

Mislim, sad će svi koji mogu da se ''pohvale'' nekim brojem zdušno da pohrle to da učine,
a oni koji ne mogu,
reći će da je to njihov lični izbor, da čekaju pravog i ne žele prvog koji naiđe.
:lol:

Bravo:p i jeste tako...:p

Ja cu da budem iskren i reci cu da nisam imao nijednu devojku, ali ne racunajuci one veze ispod mesec dana:) A ako racunamo veze ispod mesec dana, auuuu.....tu ih ima podosta!:lol:

Izvini, ali kako znaš da voliš duge veze ako u njima nisi bila? :neutral:

Valjda pretpostavlja iz filmova?:P

Pa ne znam šta je tu komplikovanje.

Kakve veze ima brzo vezivanje i duga veza? :eek:

Kažem samo da čovek ne može znati da ne voli veze na jedno veče dok ih ne isproba.. umesto ''veze na jedno veče'' staviti u rečenicu duge veze, burek, jogurt, šta god.

Back