KOLIKO???

• Začetnik teme Začetnik teme Legolas-ica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moon Child:
ali u sustini kad bolje razmislis ide zivot,treba se ponekad i zezati i glupirati :D
samo sto ja ne bih mogla da budem s osobom koja mi se ne svidja... :roll:
Pa jeste, to mi stalno govori jedna drugarica. Ali, ja to jednostavno ne mogu. Makar nemala vishe od jednog momka, ja to ne mogu. Bar kad se zaljubim, srecno, bicu 100% srecna. :D

ja nikada ne bih mogla da budem sa nekim ko se meni ne svidja. pre ne bih imala decka ne znam koliko dugo nego bila sa nekim samo da bih mogla da kazen ja imam decka. u vezi treba da ti bude lepo a ne da jedva cekas kad ces da odes kuci jer ne mozes vise da izdrzis pored njega. :roll:

[quote="Tinar] Makar nemala vishe od jednog momka, ja to ne mogu. Bar kad se zaljubim, srecno, bicu 100% srecna. :D[/quote]takva je i moja najbolja drugarica...ja stalno pokusavam da je ubedim da se malo opusti,al ona ne slusa.... :roll:

a to za srecno zaljubljivanje...ko ti garantuje da ces se zaljubiti srecno i da te taj neko nece za*e*ati kad najmanje ocekujes...jer...moze da ti se dogodi da te povredi mnogo vise zato sto si mislila da je on "savrsen" ili sta vec...

miss:
Tinar:
Makar nemala vishe od jednog momka, ja to ne mogu. Bar kad se zaljubim, srecno, bicu 100% srecna. :D
takva je i moja najbolja drugarica...ja stalno pokusavam da je ubedim da se malo opusti,al ona ne slusa.... :roll:

a to za srecno zaljubljivanje...ko ti garantuje da ces se zaljubiti srecno i da te taj neko nece za*e*ati kad najmanje ocekujes...jer...moze da ti se dogodi da te povredi mnogo vise zato sto si mislila da je on "savrsen" ili sta vec...

a, ako se srecno nealjubim, onda cu da se zezam i da budem sa bilo kim, samo da bi bila, jel da? pa mislim daaaaj, kako iko to moze da radi! ja nikad ne bih mogla tako..

primetila sam da ti ne samo sto se hvatas za svako slovo nego svaku rec uzimas doslovno...

ja to sto si ti napisala nisam ni rekla ni mislila...rekla sam da,ako je devojka dobra i zaljubi se u decka za koga misli da je "pravi",oze da se dogodi da je on neki folirant najgori i da posle pati mnogo vise nego da je bila sa njim iz zezanja...

a ti,ako se smuvas sa nekim iz zezanja i posle se ispostavi da se super slazete,niko ti ne brani da se srecno zaljubis!!!

p.s.odsad cu objasnjavati svaku svoju rec,jer ocigledno ima ljudi koji slabije kapiraju...

Flame:
Previse :cry:
Aliiiiiiiiii
"VAZNO JE SAMO DOBRO SE ZEZATI!"
pauza je prosla idem u nove (radne?)pobede... :twisted:
gde sam ja bila u trenutku postavljanja ovog posta?... i koje reci sam ja slusala u trenutku postavljanja ovog posta?... i u koga sam ja gledala u trenutku postavljanja ovog posta?...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mozes ti, mala, da se ubedjujes :p ali Bora nije u pravu u toj pesmi... nije to to...
ipak necu da spominjem ~Rekla Je... znas sta mislim o toj pesmi...
ovo sad nema veze s temom, ali prva si spomenula Corbu :pPp
elem... poenta mog posta...
ne slazem se sa boldovanim...

miss:
primetila sam da ti ne samo sto se hvatas za svako slovo nego svaku rec uzimas doslovno...

ja to sto si ti napisala nisam ni rekla ni mislila...rekla sam da,ako je devojka dobra i zaljubi se u decka za koga misli da je "pravi",oze da se dogodi da je on neki folirant najgori i da posle pati mnogo vise nego da je bila sa njim iz zezanja...

a ti,ako se smuvas sa nekim iz zezanja i posle se ispostavi da se super slazete,niko ti ne brani da se srecno zaljubis!!!

p.s.odsad cu objasnjavati svaku svoju rec,jer ocigledno ima ljudi koji slabije kapiraju...

da, molim te da mi objasnjavas svaku rec, jer ja jaaaako slabo kapiram, jadna ja, necu moci da skapiram te tvoje dubokoumne misli...

ajde ljudi nemojte sad da se prepucavate. vazno je dobro se zezati ali ne po cenu toga da to bude jedini cilj, mora da postoji nesto vise. jer ti ces od tog zezanja samo trenutno imati koristi. treba se prepustiti situaciji i uzivati ali treba znati kada se treba prepustiti slucaju. a stvarno je super kad iz tog zezanja ispadne nesto vise iako to nisi planirala. stoput je bolje nego kad se zaneses i idealizujes nekog a na kraju se ispostavi da on nije ni nalik tome i da nemate nista zajednicko(osim tog prepustanja slucaju).

ljudi sta se desilo sa optimizmom ovih dana? RoLL :crying: RoLL
kuda ovaj svet ide ... (govorim u vez dve stvari, a ko razume shvatice ... (;)

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Morala sam da pronadjem ovakvu temu poneta razmisljanjem o jednoj mojoj drugarici koja ih je imala nebrojano puno...Kratke,duge veze-nije bitno,bitno je samo da ona uvek ima nekog...

P.S. Ja sam ih imala 9 komada...

Master_Chief:
laura87:
Morala sam da pronadjem ovakvu temu poneta razmisljanjem o jednoj mojoj drugarici koja ih je imala nebrojano puno...Kratke,duge veze-nije bitno,bitno je samo da ona uvek ima nekog...

P.S. Ja sam ih imala 9 komada...
Ti ih to brojis ko jaja... :P

И мени то паде на памет кад сам прочитала.. :lol: :lol: :lol:
"Тренутно имам једног комада"..ахаха..страшно :P

Ја сам до сад имала двојицу...

Back