KOLIKO???

• Začetnik teme Začetnik teme Legolas-ica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni bi bilo daleko privlachnije to....jer bih znala da cenish sebe, ne dozvoljavash sebi da budesh sa svakom, nego samo sa nekima koje te zasluzuju...
ali, neki jednostavno misle da su cool ako promene shto vishe devojaka...e, sad, da li su iz krivaka, ciganke, glupe, ruzne....to nema veze...:roll:

Ima veze...:p;)

Битно је да знаш да пишеш овим ретардираним словима и да скрнавиш српски језике, да би то што си написала изгледало гистро кул (а то је све само не кул...)

Олупао би сваком тастатуру о главу ко пише w, x, q, 00, tj, tz, и сличне идиотарије, вајтегаду унтолизамење!

Битно је да знаш да пишеш овим ретардираним словима и да скрнавиш српски језике, да би то што си написала изгледало гистро кул (а то је све само не кул...)

Олупао би сваком тастатуру о главу ко пише w, x, q, 00, tj, tz, и сличне идиотарије, вајтегаду унтолизамење!

utkozarenje uzumezaranje ukozainje uvajzaonje cudan jezik... :cool:

:rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha::rotf:

utkozarenje uzumezaranje ukozainje uvajzaonje cudan jezik... :cool:

Daaaj,pisite normalno. Ovo je skrnavljenje jezika,odvratno:confused:

"Para" mi usi,da tako kazem.

Daaaj,pisite normalno. Ovo je skrnavljenje jezika,odvratno:confused:

"Para" mi usi,da tako kazem.

Није него си ти љубоморна јер нас не разумеш :lol:
Шалим се... Утровачки није скрнављење језика него обогаћење његовог сленга и жаргона ;)

Back