koliko vremena treba dati devojci koja je nevina

• Začetnik teme Začetnik teme pitanje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Procitala sam sve, nadajuci se da postoji neki logican razlog za tvoj "problem".
Nisam htela da prihvatim cinjenicu da muski mozak tako funkcionise (cast izuzecima), pokusala sam da protumacim postove cutajuci izmedju redova, trazila znak da nije sve tako crno-belo, ali uzalud. Sad mi je zao sto sam sve procitala, samo sam se iznervirala. Ne znam zasto je meni bilo stalo da nadjem nesto u tvoju odbranu, verovatno zato sto mi je mrsko da shvatim da bi neko sa nekim bio toliko dugo samo cekajuci seks.
Ne zbog samo nje, vec i zbog mene same i svih drugih devojaka u kozi onih koje to bi to mogle da dozive od nekog tvog istomisljenika, mislim da to nije fer. Ti si toliko uvredjen da si celu temu tome posvetio. A, veruj mi vise ces jednog dana da cenis nju nego neku koja bi se sama raskopcala u prvom minutu poznanstva.

Pa da si imalo citala izmedju redova,lako bi shvatila da ja sa njom uopste nisam bio samo zbog sexa,vec zato sto sam je voleo.A moja greska je samo sto sam smatrao da ona mene neizmerno voli,toliko da je spremna sve da ucini za mene.A ocigledno nije bilo tako,barem tih 19 meseci nije,odnosno tek mozda kasnije je shvatila koliko sam je voleo,ali posle je bilo kasno za sve jer je muski ego takav kakav je.Da je samo sex u pitanju,pa zar mislis da ja nisam mogao da skupim 100 eura i odem u neku agenciju jednostavno ili pak da napustim ovu devojku i nadjem neku drugu koja je mnogo laksa po tom pitanju??? A svakako je najveca greska sto joj nakon 12 meseci nisam lepo rekao da se odluci da li joj je vaznija nevinost ili ja, i pitao za koga se cuva ako to nisam ja.E to je moja najveca greska.Nista drugo.

Pametniji popusta. Ako ces ti tako biti srecniji, ostavi sebe u uverenju da si nacionalni heroj i pobrini se da taj tvoj "podvig" bude zabelezen u istoriji i da dodje u udzbenike kao lekcija broj jedan, da deca jos u osnovnoj skoli nauce kako treba sa devojkama.
Necu vise da trosim energiju na tebe, arrivederci!

P.S.Posto si tako samoziv, zelim ti puno srece sa samim sobom, trebace ti!

Pametniji popusta. Ako ces ti tako biti srecniji, ostavi sebe u uverenju da si nacionalni heroj i pobrini se da taj tvoj "podvig" bude zabelezen u istoriji i da dodje u udzbenike kao lekcija broj jedan, da deca jos u osnovnoj skoli nauce kako treba sa devojkama.
Necu vise da trosim energiju na tebe, arrivederci!

P.S.Posto si tako samoziv, zelim ti puno srece sa samim sobom, trebace ti!

Tacno,da i deca u osnovnoj skoli nauce kako se treba postaviti kad postanu punoletna,a ne da nagrabuse ko ja koji sam veriovao u iskrenost i ljubav.:hvala:

Tebi u svakom slucaju hvala sto te je ovoliko dotakla moja tema.
Ja tebi zelim da nikoga ne zavlacis nikad,jer si verovatno provalila koliko dugacko zavlacenje moze da boli i frustrira muskarce,i ako si slucajno nevina i imas decka,a cini mi se da je tako,mozda se i varam ,ne znam vec,da se potrudis da ga dobro procenis u prvih 7-8 meseci,a posle toga ili da mu das crveni karton ako ti ne odgovara ili da mu das sve od sebe,a nikako da ga bezveze zavlacis posle godinu dana,jer kakva je neko osoba u prvih godinu dana,takva ce biti i sledece godine i glupo je misliti da ce se tu nesto drasticno promeniti na bolje ako ti sada neodgovara sasvim,a ako odgovara ,svemu pruzi jer je zaslizio.odavno.Pozz!:gace:

Bas si ga posavetovao :hahaha:

Pa ne realno ne bih da mu dajem neke glupe savete pa da ja posle budem kriv, stvarno mi je materija strana, al ono u prilogu je tema u kojoj pričahu nešto o nevinosti, strpljenju, poštovanju, emocijama .......................... dobro ima i ono gde su pričali o tursitičkim destinacaijama :D, pa ko velim sigurno su pametni ljudi tamo već izelaborirali ............... :D
Vi se smejete, što nas je drago :lol:

to je baš problem
u ne tako davno vreme frigidnost je bila vrlina, što frigidnija žena to veća moralna gromada
a sad imamo pritiske sredine i medija, muke žive
a da devojka pri tome i ne kapira da joj nešto fali jer njoj zaravo ništa ne nedostaje
ne bi ja bila u koži ni njoj ni momku =(

Poslednja izmena od moderatora:
U VEZI SAM 8 MESECI SA DEVOJKOM KOJA JE NEVINA, A ONA I DALJE IZBEGAVA KONKRETAN SEX STALNO ODLAZUCI STO POCINJE DA ME NERVIRA I AKO JE VOLIM. PIPKANJE DOLAZI U OBZIR, ALI NE I ONO GLAVNO.ONA IMA INACE 21 GODINU.POSTOJI TU I BLAGI EFEKAT NJENOG TRIPA DA JA NAVODNO FLERTUJEM ILI PAK STALNO PRATIM POGLEDOM NAMONTIRANE RIBICE U GRADU,STO JE CISTA GLUPOST.MOZDA PONEKAD BACIM POGLED STO RADI I SVAKI DRUGI MUSKARAC ALI NE IDEM DALJE OD TOGA.ZANIMA ME MISLJENJE SAMO ZENSKE POPULACIJE NA OVU TEMU

Nedelju dana meni trebalo da razbijem led,sad me voli ko svetog iliju gromovnika :hahaha:

U VEZI SAM 8 MESECI SA DEVOJKOM KOJA JE NEVINA, A ONA I DALJE IZBEGAVA KONKRETAN SEX STALNO ODLAZUCI STO POCINJE DA ME NERVIRA I AKO JE VOLIM. PIPKANJE DOLAZI U OBZIR, ALI NE I ONO GLAVNO.ONA IMA INACE 21 GODINU.POSTOJI TU I BLAGI EFEKAT NJENOG TRIPA DA JA NAVODNO FLERTUJEM ILI PAK STALNO PRATIM POGLEDOM NAMONTIRANE RIBICE U GRADU,STO JE CISTA GLUPOST.MOZDA PONEKAD BACIM POGLED STO RADI I SVAKI DRUGI MUSKARAC ALI NE IDEM DALJE OD TOGA.ZANIMA ME MISLJENJE SAMO ZENSKE POPULACIJE NA OVU TEMU

Da sam na njenom mestu,i ja bih te izbegao:lol:

mislim, kako nevina kad ju je chesto bolelo??

ajd, da uzmemo to kao tvoju greshku pri kucanju...

ako su je jajnici boleli...garant ju je neko izbambusao domacinski...shto bi rekli, jajnike joj pomerio...
tako da, nema potrebe da poludish ako da nekom posle par meseci...pre nekoliko je dala...ali, bilo pa proshlo... ;)

boze koja si ti budala... da imalo poznajes zensku fizionomiju znao bi da jajnici bole kad nisu u redu!! ne od jebanja nego jednostavno sto su bolesni.. moja drugarica je imala neke ciste i nije mogla da funkcionise normalno od bolova koje je imala...

Back