Koliko volite Crnu Goru?

Шта се исполитизовало? Имаш ли неко лоше искуство, да те неко вријеђао или нешто слично?

"Бојим се" да се ође није ништа исполитизовало, тако да немаш за чиме да жалиш. Можда се нешто "исполитизовало" у главама људи који желе да створе лажну слику о Црној Гори и представе је као средину ђе неко није добродошао... А све се то ради оркестрирано из одређених политичких кругова, са циљем, зна се којим...

Немам намјеру да улазим у полемику на овој теми, јер јој ође није мјесто.
Кад год дођеш у Црну Гору, добродошао си, тако да нема потребе да "жалиш за нечим". ;)

А што се тиче питања " Колико волим Црну Гору? " - Црна Гора, то сам ја! :cool:

vidji takvu Crnu Goru niti sam zamisljao niti je bila ali i vi cete biti kad tad arbanasi pa ti sada vidi

Podgorica_rimski_grad_Duklja.jpg

evo ovako crnogorci misle sada o srbima iako ih je barem 50% srpskih kopiljana

5. lscg: 08 Jun 2010. | 16:13
koja srbija,jel to ono sto se granici sa vojvodinom i kosovom?jesu li oni 500 god bili pod turcima,jesu li to srbi narod slovenske krvi kako kazu za njih?ima li tamo porijeklom oko 3 miliona crnogoraca,hercegovaca,roma,a zive li tamo srbi i ima li ih?

izvod sa cafe montenegra, komentar ne mozes da stavis jer ti ga ne odobravaju

evo ovako crnogorci misle sada o srbima iako ih je barem 50% srpskih kopiljana

5. lscg: 08 Jun 2010. | 16:13
koja srbija,jel to ono sto se granici sa vojvodinom i kosovom?jesu li oni 500 god bili pod turcima,jesu li to srbi narod slovenske krvi kako kazu za njih?ima li tamo porijeklom oko 3 miliona crnogoraca,hercegovaca,roma,a zive li tamo srbi i ima li ih?

izvod sa cafe montenegra, komentar ne mozes da stavis jer ti ga ne odobravaju

Ajde da sirimo ljubav, a ne mrznju! Svi smo mi, na kraju krajeva, braca i sestre! :)

C R N A :heart:G O R A :heart::heart:
Pogledajte prilog 80507
Tako si snazna
Samolita
I nesalomljiva
Abokoris
U srce ljudima
Nebu si plava otvorena
Vidicima tvojim
U mom srcu
Kao u skoljci
Najljepsi se biser skrio
Ikud god sam posao
On me vodio
Sveti zaqvjet
I amanet
Moj je bio
Goro moja
Dok ja mirno spavam
Ti bdis s covjekom zboris
Zisko svemiraBuktinjo sveta,plava
Kad Lovcen progovori,
Plamenom vjecnosti
Tebe obasjava
On i munje hvata i kroti
Vatrometom snova
Besmrtnost tvoja dar je bogova
A kad rumena zora obasja
Tvoje prekrasno lice
Ogledas se u plavom moru
Moja prelijepa ljepotice...........RAJKO R KALEZIC....

:heart::heart::heart::hvala::hvala::hvala::bye::bye::bye:

Ja ne znam zašto takozvani "crnogorci" imaju toliki kompleks od Srba? Meč Budućnost:Partizan, košarka, došlo oko 100 grobara (više-manje nebitno) zapevali par srpskih pesama i dobili penreke po glavi? Izbačeni iz hale natrpali ih u buseve i premlatili k'o stoku. Dragi moji "crnogorci" šta bi pre 2 sedmice ? Meč Crna Gora:Albanija u fudbalu. Na stadionu više Albanaca n'o Crnogoraca... Viju se zastave Albanije, pevaju se pesme o taokzvanoj državi Kosovo i o Velikoj Albaniji. U Ulcinju, Plavu, Rožajama i što je još najgore - i u Podgorici kolone auta slavi pobedu Albanije...
Takvu Crnu Goru da volim ? NE,hvala.

Ja ne znam zašto takozvani "crnogorci" imaju toliki kompleks od Srba? Meč Budućnost:Partizan, košarka, došlo oko 100 grobara (više-manje nebitno) zapevali par srpskih pesama i dobili penreke po glavi? Izbačeni iz hale natrpali ih u buseve i premlatili k'o stoku. Dragi moji "crnogorci" šta bi pre 2 sedmice ? Meč Crna Gora:Albanija u fudbalu. Na stadionu više Albanaca n'o Crnogoraca... Viju se zastave Albanije, pevaju se pesme o taokzvanoj državi Kosovo i o Velikoj Albaniji. U Ulcinju, Plavu, Rožajama i što je još najgore - i u Podgorici kolone auta slavi pobedu Albanije...
Takvu Crnu Goru da volim ? NE,hvala.

Zaboga miloga covjece sto ovo procitah...Delije ,Grobari ,Vukovi sto sve vec...
Sport covjece sport i da ko roditelj bez straha posaljem sina da gleda i uziva a ne da strepim za njm.Reci mi sto Albanci ne bi navijali za svoje pa gdje god igrali ko sto bi ja navijala za moj tim i za moju drzavu ..Postuj druge makar toliko koliko sebe...
O kakvom ti konpleksu govoris...?To su tvoji razlozi da se zahvaljujes da nas ne volis...

A sta je poenta ovdje,politika,prepucavanje....ej ljudiiiii :)
Ja volim svakog :D
Ma ja zivim u CG i volim i zemlju i ljude i sve,sto ne znaci da su svi pravedni i savrseni,pa ima nas svakavih svugdje,cemu predrasude...takodje volim i Srbiju,pa svi smo ljudi,a logicno je da vise volimo mjesto gdje zivimo...svi smo dobrodosli i tamo i ovamo :)))) Opustite se malo

A sta je poenta ovdje,politika,prepucavanje....ej ljudiiiii :)
Ja volim svakog :D
Ma ja zivim u CG i volim i zemlju i ljude i sve,sto ne znaci da su svi pravedni i savrseni,pa ima nas svakavih svugdje,cemu predrasude...takodje volim i Srbiju,pa svi smo ljudi,a logicno je da vise volimo mjesto gdje zivimo...svi smo dobrodosli i tamo i ovamo :)))) Opustite se malo
jedna od retkih u cg

A jaoooo ...stvarno nemam namjeru da se prepucavam sa tobom..jer prva stvar svugdje se moze desiti da nema vode pa i tu gdje zivis gdje god to bilo...nisam upucena ima li vode ili ne,znam da svako ljeto provodim u HN i savrsen mi je i provod i sve...a ako postoji problem sa vodom i bilo cim rijesice se kao i sve drugo...ne vidim zasto kopas razloge da ocrnis neko mjesto ili ljude ako ga ti ne volis,sto nije ni malo normalno..jer ne vidim da poznajes ni mene ni 99% ljudi ovdje..ako si nekad imao lose iskustvo sa necim/nekim ne znaci da je sve tako...i bez ljutnje naravno ;)

A jaoooo ...stvarno nemam namjeru da se prepucavam sa tobom..jer prva stvar svugdje se moze desiti da nema vode pa i tu gdje zivis gdje god to bilo...nisam upucena ima li vode ili ne,znam da svako ljeto provodim u HN i savrsen mi je i provod i sve...a ako postoji problem sa vodom i bilo cim rijesice se kao i sve drugo...ne vidim zasto kopas razloge da ocrnis neko mjesto ili ljude ako ga ti ne volis,sto nije ni malo normalno..jer ne vidim da poznajes ni mene ni 99% ljudi ovdje..ako si nekad imao lose iskustvo sa necim/nekim ne znaci da je sve tako...i bez ljutnje naravno ;)

Zdravo Majo ...Odgovara mi tvoje postovanje slicno razmisljamo ...Ko voli sebe volece i druge ko druge uvazava bice uvazen ...Opusteno...:heart:

Ovu lijepu pjesmu nijesam napisala ja a ko da jesam citajuci je pozeljela sam da je i Vi procitate...
ZNAM JEDAN NAROD
Znam jedan narod
Znam jedno ponosno pleme
Kome je,
Jedino bogatstvo rijec,
Ona ga hrani
Ona ga brani
Ona ga kao sunce grije

Znam jedan narod
Znam jedno vitesko pleme
Kome je povjest cijelu
Ispisala kamena freska
To je sveta knjiga
Za svakog otvorena
kao vrata nebeska

Znam jedan narod
znam jedno casno pleme
Gdje vise od zivota
Ljudi rijec cijene...............Rajko R Kalezic

:heart:

КАДА СЕ МОНТЕНЕГРИНИ ИСЕЛЕ У ТАНЗАНИЈУ!
КАДА ПРЕСТАНЕ РАСРБЉАВАЊЕ ЦРНЕ ГОРЕ!
КАДА НА ВЛАСТ ДОЂУ ЉУДИ КОЈИ ВОЛЕ ЦРНУ ГОРУ КАО ЈА!

ТАДА ЋУ НАСТАВИТИ ДА ЈЕ ВОЛИМ КАО ПРЕ!

JESI LI TI LUD NAMA MONTENEGRINIMA:CRNA GORA ZEMLJA MILA,KRŠEM BOGATA,MILIJA NAM NEBI BILA PA DA JE OD ZLATA!

Na tako malom prostoru toloko razlicitosti,prirodnih ljepota,carolija zbijenih vjekova igra
proslosti i neceg novijeg nedokucenog do kraja. Sve prozeto ljepotom od koje zna da se zavrti u glavi.I moj u tolikoj ljubavi strah da to nekontrolisano narusavamo neznajuci sto imamo dok ga ne izgubimo.

E voli je đedo više no išta na svijet! Da je sva od zlata, ne bi mi bila milija!

Back