severna.tribina
Početnik
- Poruka
- 16
Волим доћи у Цг (Пљевља)пре свега због своје родбине,и понекад на море, али ми је само жао што се све то исполизитовало последњих година..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Волим доћи у Цг (Пљевља)пре свега због своје родбине,и понекад на море, али ми је само жао што се све то исполизитовало последњих година..
Шта се исполитизовало? Имаш ли неко лоше искуство, да те неко вријеђао или нешто слично?
"Бојим се" да се ође није ништа исполитизовало, тако да немаш за чиме да жалиш. Можда се нешто "исполитизовало" у главама људи који желе да створе лажну слику о Црној Гори и представе је као средину ђе неко није добродошао... А све се то ради оркестрирано из одређених политичких кругова, са циљем, зна се којим...
Немам намјеру да улазим у полемику на овој теми, јер јој ође није мјесто.
Кад год дођеш у Црну Гору, добродошао си, тако да нема потребе да "жалиш за нечим".
А што се тиче питања " Колико волим Црну Гору? " - Црна Гора, то сам ја!![]()
[/B]
e?
chudo ti onde nije nik "montenegro"?
Зашто?
Држава се зове Црна Гора и то је довољно...
Монтенегро кажу странци, и то је ок за њих, али ми се држимо нашег језика и традиције.
jes vala, zato se ja ubih razmishljajuci shta znachi tvoj nik na "nashem"...![]()
КАДА СЕ МОНТЕНЕГРИНИ ИСЕЛЕ У ТАНЗАНИЈУ!
КАДА ПРЕСТАНЕ РАСРБЉАВАЊЕ ЦРНЕ ГОРЕ!
КАДА НА ВЛАСТ ДОЂУ ЉУДИ КОЈИ ВОЛЕ ЦРНУ ГОРУ КАО ЈА!
ТАДА ЋУ НАСТАВИТИ ДА ЈЕ ВОЛИМ КАО ПРЕ!
Добро...![]()
Мој ник Форте Маре је назив једне од херцегновских тврђава, дакле, нешто аутентично и везано за град у којем живим...Форте Маре је сада најјужнија градска тврђава, јер се тврђава Цитадела која је била на самој обали мора срушила током земљотреса... Та утврђења су некада била значајна и представљала су "прву одбрану града" од напада са мора... Због тога и назив (Форте) - Јака или Снажна тврђава која је окренута према мору (Маре)... Ето мало и о томе...
![]()
Форте Маре, у позадини планина Ловћен
V O L I M
Volim te cilu i malu
Volim tvoju mladost
Humor i hvalu
Volim tvoje vode
Potocice zuborcice
Tvoje rijeke jezera
Volim tvoje more
Tvoje zore
Tvoje prozore
Volim da odem
Jos vise da se vratim
Volim ti vjekove prosle
One sto ce tek doci
Volim tvoje snene noci
Volim ti cobana livadu
Otkose svjeze kosace i kosu
Drvosjecu ti volim
Tvoja predgradja gradove
Vjetrove kise
Sve tvoje mirise cvjetove
Volim te malu cijelu
Volim i za tebe se molim.
Зашто?
Држава се зове Црна Гора и то је довољно...
Монтенегро кажу странци, и то је ок за њих, али ми се држимо нашег језика и традиције.
Razumete vi odlicno sta je pisac hteo reci. Vlast vas je udaljila od Srbije, od mnogih je napravila naciju koja nije postojala jer je i Njegos pricao da je Srbin. E to sto ste imali drzavu pre Srbije vam niko ne osporava. Da i hocete da zivite u drzavi mimo Srbije je opet vas izbor. Ali pljunuti na Srbiju na nacin kako je to radila vasa vlast a vi i dalje birate istu je licemerno i bezobrzno. Srecom pa su nam ukinuli vize i velika vecina Srbijanaca ce vas zaobilaziti u sirokom luku. Jel sad nekom malo jasnije?![]()
Добро...![]()
Мој ник Форте Маре је назив једне од херцегновских тврђава, дакле, нешто аутентично и везано за град у којем живим...Форте Маре је сада најјужнија градска тврђава, јер се тврђава Цитадела која је била на самој обали мора срушила током земљотреса... Та утврђења су некада била значајна и представљала су "прву одбрану града" од напада са мора... Због тога и назив (Форте) - Јака или Снажна тврђава која је окренута према мору (Маре)... Ето мало и о томе...
![]()
Форте Маре, у позадини планина Ловћен
Drugim rijecima: "KAD NA VRBI RODI GROZDJE."