Koliko volite Crnu Goru?

Videcemo iduce god kad ne bude bilo viza koliko ce Srba u CG!Ni putevi vam ne pomazu a za Grcku put dobar,bliza je nije priznala Kosovo a mnogo je lepsa!HAH

...dobro ajde da vidimo....nego da se razumemo ja Grčku obožavam, prelepa mi je
proputovala sam je svojevremeno uzdruž i popreko...nekoliko mi drugarica živi tamo
udale se i lepo im je...imala sam i mnogo Grčkih prijatelja (kažem imala, jer je
vreme i daljina, okolnosti, učino svoje)...ali ne možeš reći da CG nije lepa zemlja,
iako ja nisam Crnogorka....što mi je drago, ipak moramo biti realni...na tako malo
prostora, toliko različitosti, i toliko lepote ima malo koja zemlja:heart:

proputovala sam je svojevremeno uzdruž i popreko...nekoliko mi drugarica živi tamo
udale se i lepo im je...imala sam i mnogo Grčkih prijatelja (kažem imala, jer je
vreme i daljina, okolnosti, učino svoje)...ali ne možeš reći da CG nije lepa zemlja,
iako ja nisam Crnogorka....što mi je drago, ipak moramo biti realni...na tako malo
Sve je 'cisto' usluga na 'visokom' nivou,'ljubazni konobari' sve da se pozeleti moze pogotovu za BEZBRIZAN odmor!
Nisam pricala o prirodnim lepotama CG!

Tako mi drago vratiti se na temu koju sam zeljela postaviti...
Ljepote male drzave sve na jednom mjestu...
Planine,brezuljci,doline ,rijeke ,kanjoni potoci, jezera,ravnice ,kamen i litice...
Na kraju more...:heart:

Sve je 'cisto' usluga na 'visokom' nivou,'ljubazni konobari' sve da se pozeleti moze pogotovu za BEZBRIZAN odmor!
Nisam pricala o prirodnim lepotama CG!

...prvo da bi bilo čisto....sami turisti bi trebali da poštuju zemlju u koju dolaze, pa da
ne ostavljaju smeće za sobom, kao što to recimo ne rade u Grčkoj..ali kao tamo
nije lepo, a ovde se može:mrgreen:, drugo usluga je sasvim ok...po tvojoj priči,
izgleda nisi odavno bila u CG, treće, konobari su uglavnom ili sa severa CG, ili
iz Srbije i Bosne....pa sad vidi ko je krivac za ne ljubaznost, ako baš pričaš
o tome:think:

Tako mi drago vratiti se na temu koju sam zeljela postaviti...
Ljepote male drzave sve na jednom mjestu...
Planine,brezuljci,doline ,rijeke ,kanjoni potoci, jezera,ravnice ,kamen i litice...
Na kraju more...:heart:

....nije moja poreklom ali jeste življenjem u njoj...i po meni je stvarno lepa,
i ja je volim...i zamisli meni smeta kad neko piše ružno o njoj...čini mi se
da ljudskoj zlobi kraja nema:sad2:

...prvo da bi bilo čisto....sami turisti bi trebali da poštuju zemlju u koju dolaze, pa da
nije lepo, a ovde se može:mrgreen:, drugo usluga je sasvim ok...po tvojoj priči,
izgleda nisi odavno bila u CG, treće, konobari su uglavnom ili sa severa CG, ili
iz Srbije i Bosne....pa sad vidi ko je krivac za ne ljubaznost, ako baš pričaš
o tome:think:

....nije moja poreklom ali jeste življenjem u njoj...i po meni je stvarno lepa,
da ljudskoj zlobi kraja nema:sad2:

Nisam bila skoro i sumnjam da cu ikad vise,pa verovatno su Srbi krivi za prljavstinu i smece,sta to znaci sa severa CG valjda su i oni vasi.Za uslugu ili njen nedostatak prvenstveno snosi odgovornost onaj koji ima lokal(osim ako i oni nisu iz severne CG, Srbi ili Bosanci).Naravno da su Srbi krivi ko bi drugi bio!!!!!!!

Meni jeste poreklom ali veruj mi da bi volela da nije sve dok u njoj vladaju *********!!!!!!!!!!! I sve dok ne povuce odluku o priznavanju Kosova!

Ni u jednom trenutku nisam pricala o prirodnim lepotama CG.Pitanje je bilo da li je volimo ja NE ovakvu kakva je danas!

Poslednja izmena:
Nisam bila skoro i sumnjam da cu ikad vise,pa verovatno su Srbi krivi za prljavstinu i smece,sta to znaci sa severa CG valjda su i oni vasi.Za uslugu ili njen nedostatak prvenstveno snosi odgovornost onaj koji ima lokal(osim ako i oni nisu iz severne CG, Srbi ili Bosanci).Naravno da su Srbi krivi ko bi drugi bio!!!!!!!

Meni jeste poreklom ali veruj mi da bi volela da nije sve dok u njoj vladaju *********!!!!!!!!!!! I sve dok ne povuce odluku o priznavanju Kosova!

Ni u jednom trenutku nisam pricala o prirodnim lepotama CG.Pitanje je bilo da li je volimo ja NE ovakvu kakva je danas!

......qqq........šta napriča.....:eek:

affrodita...
....nije moja poreklom ali jeste življenjem u njoj...i po meni je stvarno lep
da ljudskoj zlobi kraja nema:sad2:[/QUOTE]

To su tek pojedinci u manjini nadam se volim misliti da je tako.
Njene ljepote divlje i nasuprot blage za divljenje su ostavljene generacijama posle nasih i nama samim.
Kako cemo mi uzivati u njima izbor je nas.Za one sto dolaze treba ostavljati,sacuvati spasiti i od sebe samog,nekad mali udio moze biti veliki u uvelicanom zbiru.
Jeste politika zivot jako promenljivog toka,istine,neprevde, bude pa se promijeni.Narod je stopljen sa zivotom prirodom i iskonskom potrebom prezivljavanja.Uvijek sposoban oslusnuti sebe i druge,biti pravi sudija.
Tu negdje i sire ja sebe hrabrim i unaprijed se radujem nadolazecim vremenima mira i sveopsteg spokoja.:heart:

Poslednja izmena:
iz Srbije i Bosne....
pa sad vidi ko je krivac za ne ljubaznost, ako baš pričaš
o tome:think

"Čega se pametan stidi, lud se time ponosi"

iz Srbije i Bosne....
pa sad vidi ko je krivac za ne ljubaznost, ako baš pričaš
o tome:think

"Čega se pametan stidi, lud se time ponosi"

...........da, zato ti ovo nije palo u oči......:eek:

Prije svega,mislim da ovde nije rijec o raspravi na temu porijeklo Crne Gore i kome ona pripada,a kome ne!!!Ovde se radi o tome koliko volite Crnu Goru,a ja iako sam iz Republike Srpske,OBOZAVAM Crnu Goru!! :)))[/QUOT

Naravno da je volim,jer mi koreni dosezu do nje!A ona sama (geografski)je prelepa.Ios kad bi ljudi bili malo vredniji,usluzniji,ljubazniji,te lepote bi dosle jos vise do izrazaja i privukle bi sve nas da dodjemo tamo na odmor,kod rodjaka ili sta vec,a privuklo bi i strance koji donose lovu!A skretanje od teme je u ovakvim vremenima sasvim normalna stvar!:heart::bye:

Moja mila malena lijepa C R N A G O R A ....
Svakim danom ljepsa i ljepsa, ko pupoljak pred cvjetanje...
Ovih dana svratio snijeg i u Podgorici...
Rijetka pojava necu reci nepogoda...
Radost jaca od malih neugodnosti....
Guzve u saobracaju ,klizavica ,nije to nista pri radosti grudvanja i bjeline u kojoj je bila obucena pa iako kratko,moja lijepa ko pupoljak najljepse ruze PODGORICA....
:sneskoz::zimag:z:lol:z:poz:

88fadb6de9be2b23cea6d12fa42c5c7b.gif

Back