Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
hah,najjace su mi izvale ljudi koji blate cg svudje,a na kraj zavrse kod nas na primorje...bravo,bravo...nema no ste svi fintasi,klikerasi...blah!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije svega,mislim da ovde nije rijec o raspravi na temu porijeklo Crne Gore i kome ona pripada,a kome ne!!!Ovde se radi o tome koliko volite Crnu Goru,a ja iako sam iz Republike Srpske,OBOZAVAM Crnu Goru!!))
hah,najjace su mi izvale ljudi koji blate cg svudje,a na kraj zavrse kod nas na primorje...bravo,bravo...nema no ste svi fintasi,klikerasi...blah!
Videcemo iduce god kad ne bude bilo viza koliko ce Srba u CG!Ni putevi vam ne pomazu a za Grcku put dobar,bliza je nije priznala Kosovo a mnogo je lepsa!HAH
Sve je 'cisto' usluga na 'visokom' nivou,'ljubazni konobari' sve da se pozeleti moze pogotovu za BEZBRIZAN odmor!...dobro ajde da vidimo....nego da se razumemo ja Grčku obožavam, prelepa mi je
proputovala sam je svojevremeno uzdruž i popreko...nekoliko mi drugarica živi tamo
udale se i lepo im je...imala sam i mnogo Grčkih prijatelja (kažem imala, jer je
vreme i daljina, okolnosti, učino svoje)...ali ne možeš reći da CG nije lepa zemlja,
iako ja nisam Crnogorka....što mi je drago, ipak moramo biti realni...na tako malo
prostora, toliko različitosti, i toliko lepote ima malo koja zemlja![]()
...dobro ajde da vidimo....nego da se razumemo ja Grčku obožavam, prelepa mi je
proputovala sam je svojevremeno uzdruž i popreko...nekoliko mi drugarica živi tamo
udale se i lepo im je...imala sam i mnogo Grčkih prijatelja (kažem imala, jer je
vreme i daljina, okolnosti, učino svoje)...ali ne možeš reći da CG nije lepa zemlja,
iako ja nisam Crnogorka....što mi je drago, ipak moramo biti realni...na tako malo
prostora, toliko različitosti, i toliko lepote ima malo koja zemlja![]()
Sve je 'cisto' usluga na 'visokom' nivou,'ljubazni konobari' sve da se pozeleti moze pogotovu za BEZBRIZAN odmor!
Nisam pricala o prirodnim lepotama CG!
Tako mi drago vratiti se na temu koju sam zeljela postaviti...
Ljepote male drzave sve na jednom mjestu...
Planine,brezuljci,doline ,rijeke ,kanjoni potoci, jezera,ravnice ,kamen i litice...
Na kraju more...![]()
...prvo da bi bilo čisto....sami turisti bi trebali da poštuju zemlju u koju dolaze, pa da
ne ostavljaju smeće za sobom, kao što to recimo ne rade u Grčkoj..ali kao tamo
nije lepo, a ovde se može, drugo usluga je sasvim ok...po tvojoj priči,
izgleda nisi odavno bila u CG, treće, konobari su uglavnom ili sa severa CG, ili
iz Srbije i Bosne....pa sad vidi ko je krivac za ne ljubaznost, ako baš pričaš
o tome
....nije moja poreklom ali jeste življenjem u njoj...i po meni je stvarno lepa,
i ja je volim...i zamisli meni smeta kad neko piše ružno o njoj...čini mi se
da ljudskoj zlobi kraja nema![]()
Nisam bila skoro i sumnjam da cu ikad vise,pa verovatno su Srbi krivi za prljavstinu i smece,sta to znaci sa severa CG valjda su i oni vasi.Za uslugu ili njen nedostatak prvenstveno snosi odgovornost onaj koji ima lokal(osim ako i oni nisu iz severne CG, Srbi ili Bosanci).Naravno da su Srbi krivi ko bi drugi bio!!!!!!!
Meni jeste poreklom ali veruj mi da bi volela da nije sve dok u njoj vladaju *********!!!!!!!!!!! I sve dok ne povuce odluku o priznavanju Kosova!
Ni u jednom trenutku nisam pricala o prirodnim lepotama CG.Pitanje je bilo da li je volimo ja NE ovakvu kakva je danas!
......qqq........šta napriča.....![]()
ne bas mnogo......... ne onakvu kakva je danas.......
...prvo da bi bilo čisto....sami turisti bi trebali da poštuju zemlju u koju dolaze, pa da
izgleda nisi odavno bila u CG, treće, konobari su uglavnom ili sa severa CG, ili
o tome:think
"Čega se pametan stidi, lud se time ponosi"
o tome:think
"Čega se pametan stidi, lud se time ponosi"
...........da, zato ti ovo nije palo u oči......![]()
Prije svega,mislim da ovde nije rijec o raspravi na temu porijeklo Crne Gore i kome ona pripada,a kome ne!!!Ovde se radi o tome koliko volite Crnu Goru,a ja iako sam iz Republike Srpske,OBOZAVAM Crnu Goru!!))[/QUOT
Naravno da je volim,jer mi koreni dosezu do nje!A ona sama (geografski)je prelepa.Ios kad bi ljudi bili malo vredniji,usluzniji,ljubazniji,te lepote bi dosle jos vise do izrazaja i privukle bi sve nas da dodjemo tamo na odmor,kod rodjaka ili sta vec,a privuklo bi i strance koji donose lovu!A skretanje od teme je u ovakvim vremenima sasvim normalna stvar!![]()
Mrzim je!
Ja ne volim Cg a nisam klon...![]()