bobanap
Domaćin
- Poruka
- 4.477
[Venom];10183290:Licimere i izdajice nikada nisam ni voleo.
naravno , takve niko i ne voli .
ti mora da si poreklom crnogorac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[Venom];10183290:Licimere i izdajice nikada nisam ni voleo.
Nikako, Crna Gora nema porijeklo Srbije. Mogao bih ija Vama ispricati o tome ali nemam dovoljno prostora.
Ciji barjaci se vijore Kosovom evo vec godinama? Ciji barjaci se vijore Novim Pazarom? Ciji barjaci se vijore dijelom Vojvodine? Sve dok budete pokusavali zabranjivati, kazem pokusavali jer ne uspijevate kako mozemo vidjeti, da ostale nacije razvijaju svoje barjake sirom Srbije, bit ce te tu dje ste, izolovani vec godinama, vecina Srba zarazeni Seseljevim idejama o "cistoj" i Velikoj Srbiji. Koju buducnost ima mladi narastaj Srbije? Dajte malo Evropskog vazduha pa ce vam mladi ljudi biti zahvalani, mladi ljudi koji nemaju ni volje za zivot ni buducnosti u zemlji koju nikad svijet nece priznati, u zemlji u kojoj je zastupljen cetnicki patriotizam. Ima progresivnih Srba ali ih je na zalost malo. Ne bi ni oni dugo ostali tu dje su ali im je svijet zalupio vrata pred nosem zahvaljujuci radikalnom opredeljenu velike vecine Srpskog naroda.
Srbija je im je bila majka, ali su oni kao lose dete koje kad oseti da je dovoljno odraslo , odrekne se roditelja i po komsiluku ogovara majku. Ko o takvom detetu ima lepo misljenje osim njega samog i onog komsije sto mu je od uvek mrzeo roditelje?Прочитао сам твоју беседу, која вероватно има добронамерне мотиве, али си прескочио неколико детаља:
- Шта би рекла твоја браћа Амери, да им данас кажеш да језик који су годинама учили више није енглески него Амерички?
- Шта би рекли Шпанци или Швајцарци да то више није католичка црква него се од данас зове Шпанска или Швајцарска црква
-1389 године је био Бој на Косову, из аргументованих списа на том простору је владао српски династ Балша Балшић!
-Црну гору су сачињавале неколико нахија и брда, нема везе са данашњим простором
- Слажем се да свако жели да живи у својој кући, али не треба пљувати на руку која те деценијама хранила
- Ако ниси приметио у црногорском језику има све више хрватских новокомпонованих изрека
- Шта би рекли Швајцарци када би дошло до отцепљења Женеве и то прва признала Француска( покушавам да алудирам на Косово и Метохију)
- На крају немам више жеље да у свести монтенегрина усадим једну чињеницу да им је Србија мајка а не маћеха!
ova tema se veoma jasno i lepo zove -- " koliko volite Crnu Goru " ??
za sve proizvoljno i pausalno donesene zakljucke
( da ne kazem gluposti ) , nadlezan je podforum Politika .
--------------------------------------------------------------------------------
Ja sam 'mrchogorac" iz PG, i savjetujem vam SHTO DALJE od CG ! ovdje brat brata ubija zbog medje, kum kuma vara i shpija ,u familijama ne prichaju jedni s drugima,( licno znam tri brata koji " ne zbore " jedni s drugim...),djeca kradu pare od roditelja,muzevi kradu pare od zena, po selima rodjaci lupezaju jedni drugima kokoshke,grabulje,drva,krompir,jabuke,satelitske antene( samo ce te u CG vidjet da unose SAT antenu u kucu kad se vracaju sa sela u grad),niko nishta ne radi a svi izigravaju nekakve grofove,shpijuna kud god se okrenesh, svercuju sve i svasta, duvan,marihuanu,automobile,zene,djecu,kineze...pol tronishu se vlasti to je nevidjeno, bachaju smece u " ekolosku drzavu" dje stignu..sve ljubomorno i zavidno...BJESHTE ODAVDE u neke civilizovane krajeve...
Стигла је Памела Андерсон у ЦГ,Е САДА ЈОШ ВИШЕ ВОЛИМО ЦРНУ ГОРУ
Bas bi voleo da je vidim ujutru kad se probudi, bez sninke.
Video sam jednom njenu takvu fotografiju i nisam mogo da verujem da je to Pamela. Blago rewceno ne lici ninasta.
Sminka je cudo.![]()
Стигла је Памела Андерсон у ЦГ,Е САДА ЈОШ ВИШЕ ВОЛИМО ЦРНУ ГОРУ
Vidjela sam je sinoc u direktnom prenosu mogu ti reci nije neka riba , imamo mi mnogo ljepsih djevojaka sirom Srbije i Crne Gore.![]()
Dodji u Crnu Goru i vec na prvi pogled vidjet ces puno ljepsih djevojaka.![]()
Pa vala neka si, od toga mi je samo jos gore.Па ја сам из ЦГ
nekad je voleh a sad![]()
nekad je voleh a sad![]()
Не разумем проблем
стварно не знам шта сам погрешио