Koliko volite Crnu Goru?

Nikako, Crna Gora nema porijeklo Srbije. Mogao bih ija Vama ispricati o tome ali nemam dovoljno prostora.
Ciji barjaci se vijore Kosovom evo vec godinama? Ciji barjaci se vijore Novim Pazarom? Ciji barjaci se vijore dijelom Vojvodine? Sve dok budete pokusavali zabranjivati, kazem pokusavali jer ne uspijevate kako mozemo vidjeti, da ostale nacije razvijaju svoje barjake sirom Srbije, bit ce te tu dje ste, izolovani vec godinama, vecina Srba zarazeni Seseljevim idejama o "cistoj" i Velikoj Srbiji. Koju buducnost ima mladi narastaj Srbije? Dajte malo Evropskog vazduha pa ce vam mladi ljudi biti zahvalani, mladi ljudi koji nemaju ni volje za zivot ni buducnosti u zemlji koju nikad svijet nece priznati, u zemlji u kojoj je zastupljen cetnicki patriotizam. Ima progresivnih Srba ali ih je na zalost malo. Ne bi ni oni dugo ostali tu dje su ali im je svijet zalupio vrata pred nosem zahvaljujuci radikalnom opredeljenu velike vecine Srpskog naroda.

Прочитао сам твоју беседу, која вероватно има добронамерне мотиве, али си прескочио неколико детаља:
- Шта би рекла твоја браћа Амери, да им данас кажеш да језик који су годинама учили више није енглески него Амерички?:rtfm:
- Шта би рекли Шпанци или Швајцарци да то више није католичка црква него се од данас зове Шпанска или Швајцарска црква:rtfm:
-1389 године је био Бој на Косову, из аргументованих списа на том простору је владао српски династ Балша Балшић!:rtfm:
-Црну гору су сачињавале неколико нахија и брда, нема везе са данашњим простором:rtfm:
- Слажем се да свако жели да живи у својој кући, али не треба пљувати на руку која те деценијама хранила
- Ако ниси приметио у црногорском језику има све више хрватских новокомпонованих изрека
- Шта би рекли Швајцарци када би дошло до отцепљења Женеве и то прва признала Француска( покушавам да алудирам на Косово и Метохију)
- На крају немам више жеље да у свести монтенегрина усадим једну чињеницу да им је Србија мајка а не маћеха!

Прочитао сам твоју беседу, која вероватно има добронамерне мотиве, али си прескочио неколико детаља:
- Шта би рекла твоја браћа Амери, да им данас кажеш да језик који су годинама учили више није енглески него Амерички?:rtfm:
- Шта би рекли Шпанци или Швајцарци да то више није католичка црква него се од данас зове Шпанска или Швајцарска црква:rtfm:
-1389 године је био Бој на Косову, из аргументованих списа на том простору је владао српски династ Балша Балшић!:rtfm:
-Црну гору су сачињавале неколико нахија и брда, нема везе са данашњим простором:rtfm:
- Слажем се да свако жели да живи у својој кући, али не треба пљувати на руку која те деценијама хранила
- Ако ниси приметио у црногорском језику има све више хрватских новокомпонованих изрека
- Шта би рекли Швајцарци када би дошло до отцепљења Женеве и то прва признала Француска( покушавам да алудирам на Косово и Метохију)
- На крају немам више жеље да у свести монтенегрина усадим једну чињеницу да им је Србија мајка а не маћеха!
Srbija je im je bila majka, ali su oni kao lose dete koje kad oseti da je dovoljno odraslo , odrekne se roditelja i po komsiluku ogovara majku. Ko o takvom detetu ima lepo misljenje osim njega samog i onog komsije sto mu je od uvek mrzeo roditelje?
Nisu oni krivi sto su nesvesni svoje nesvesti. Oni bi naj vise voleli da su kao sav normalan svet. Ali ja mislim da dok su pod ovim jednopartijskim komunistickim sistemom, njima nema leka i pomoci.:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::besna:

Poslednja izmena:
ova tema se veoma jasno i lepo zove -- " koliko volite Crnu Goru " ??

za sve proizvoljno i pausalno donesene zakljucke
( da ne kazem gluposti ) , nadlezan je podforum Politika .

Pa na ovo pitanje se moze odgovoriti i negativno. Ne vidim zasto na pitanje moram odgovarati samo pozitivnim odgovorima kad pokusavamo da argumentujemo zasto CG vise nema u nasim srcima.:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

--------------------------------------------------------------------------------

Ja sam 'mrchogorac" iz PG, i savjetujem vam SHTO DALJE od CG ! ovdje brat brata ubija zbog medje, kum kuma vara i shpija ,u familijama ne prichaju jedni s drugima,( licno znam tri brata koji " ne zbore " jedni s drugim...),djeca kradu pare od roditelja,muzevi kradu pare od zena, po selima rodjaci lupezaju jedni drugima kokoshke,grabulje,drva,krompir,jabuke,satelitske antene( samo ce te u CG vidjet da unose SAT antenu u kucu kad se vracaju sa sela u grad),niko nishta ne radi a svi izigravaju nekakve grofove,shpijuna kud god se okrenesh, svercuju sve i svasta, duvan,marihuanu,automobile,zene,djecu,kineze...pol tronishu se vlasti to je nevidjeno, bachaju smece u " ekolosku drzavu" dje stignu..sve ljubomorno i zavidno...BJESHTE ODAVDE u neke civilizovane krajeve...

--------------------------------------------------------------------------------

Ja sam 'mrchogorac" iz PG, i savjetujem vam SHTO DALJE od CG ! ovdje brat brata ubija zbog medje, kum kuma vara i shpija ,u familijama ne prichaju jedni s drugima,( licno znam tri brata koji " ne zbore " jedni s drugim...),djeca kradu pare od roditelja,muzevi kradu pare od zena, po selima rodjaci lupezaju jedni drugima kokoshke,grabulje,drva,krompir,jabuke,satelitske antene( samo ce te u CG vidjet da unose SAT antenu u kucu kad se vracaju sa sela u grad),niko nishta ne radi a svi izigravaju nekakve grofove,shpijuna kud god se okrenesh, svercuju sve i svasta, duvan,marihuanu,automobile,zene,djecu,kineze...pol tronishu se vlasti to je nevidjeno, bachaju smece u " ekolosku drzavu" dje stignu..sve ljubomorno i zavidno...BJESHTE ODAVDE u neke civilizovane krajeve...

Ovaj post je vec bio na ovom forumu. Budi malo kreativan i originalan.:ok:

1419734_-1.gif

Back