Verujem.Nikad ne gresi.Po tom nekom neobjasnjivom osecaju,otprilike znam da li ce ishod neke situacije biti dobar ili los.Ne slusam je bas uvek,generalno,sluzi mi samo kao "saptac",priprema za nesto sto mi sledi.Imam veoma dobar primer intuicije.Naime,imala sam pre godinu-dve jedno otkaceno drustvo,budale uglavnom,nesvesni sebe i svojih postupaka.Zvala me je jedno vece jedna od tih drugarica da me pita jel izlazim sa njima.Iako nije tonom ni recima odavala nista,osetila sam da nesto nije u redu (Intuicija).Medjutim,shvatila sam-i da izadjem,i da ne izadjem-isto me ceka.Spremila sam se i krenula,i dok sam hodala u pravcu gde su se oni nalazili,osecala sam se priblizno kao da sam na lomaci.Inace,sa njima sam uvek bila super,i nikada nismo imali problema.Kada sam se nasla sa njima,sve su krenule da vicu kao nenormalne kako sam nesto pogresno rekla ili uradila,i kako ni jedna od njih vise nece ni da me pogleda.Nije me iznenadila moja smirenost,jer sam vec osecala da ce se nesto lose dogoditi,i uprkos tim laznim optuzbama ostala sam dosledna sebi.Znala sam da grese,pa se nisam ni urzujavala toliko.Kasnije,posle nekoliko dana,sam osetila neizmerni mir kada sam razmisljala o tom dogadjaju,motala film unazad i ukapirala ko i zasto je hteo da nas posvadja.I tog istog dana,sat-dva kasnije,par njih je doslo kod mene,izvinjavajuci se,uz propratne klisee "to je bila greska" itsl.Medjutim,ja nisam nastavila druzenje sa njima.Konacno,nakon mesec dana,uvidela sam da je ceo taj dogadjaj morao da se desi,jer sam neprestano sebi ponavljala da moram da sredim zivot,i da nadjem normalno drustvo.Podsvest je prizvala u stvarnost najbolje moguce resenje,realizovala ga,a to je samo potvrda za sledece-Podsvest i moc misli su mocni,pogotovo kad naucis da ih kontrolises.Intuicija je mocno oruzije kada umes da je cujes.Mir duse mora da usledi tek posle rata sa losim mislima i okruzenjem.Mi sami smo kreatori svog zivota,kako svesno,tako i podsvesno.Ali vec sam previse skrenula,da ne duzim,to je vec vezano za neku drugu temu.Uglavnom,sada imam sve sto sam zelela (ne mislim generalno na materijalne stvari),i to sam postigla jednim delom zahvaljujuci intuiciji.Slusajte sta vam sapuce,ona je deo nas