Колико сте бустера добили?

Sad sam i ekspert... Koliko titula imam, nisam ni znao... Bio bih ponosan, samo da nije izmisljeno i slagano...

To nije ekspertiza, to je opste znanje. Svi znaju koliko traju ispitivanja i faze i koraci do odobravanja nekog sredstva za masovnu upotrebu na populaciji.

Kako je dobro biti genetski modifikovan. Sve ti je smesno, svemu se cerekas, smejes se cak i samom sebi iako nisi rekao nista ni smesno ni smisleno...
Kakvi heroini, kokaini... Kad saznaju, narkomani ima da navale na Gensku Terapiju...

Nema nista sumnjivo...

"In the past, these products, these mRNA products, were considered Gene Therapies, they were not vaccines. They had to change the definition of vaccines to bring these on the market."

vi ste promenili definiciju vakcine,
РНК петљавина није вакцина !
Паметњаковићима који одма прихватили промену дефиницију вакцине од стране CDC?
- Vakcina, Vakcina
- Generalizacija?!
- Vakcina, vakcina

Poslednja izmena:
Moraju platiti. Kazan u Paklu se vec krcka!
Zamisli, delis "misljenje" sa stavovima BIlija "Eksperta za medicinu i vakcine" Gejtsa?!

"...which then has this effect of reducing population, thats the...this...big benefit..."
"We're taking things that are...you know... genetically modified organisms, and we are injecting them in little kids arms. We just shoot them right into the vain."

I sad takav treba da se pogledas u ogledalo svakog jutra, celoga zivota?! Mora da je horor...
Nema vec kazne od toga...

Poslednja izmena:
Zamisli, delis "misljenje" sa stavovima BIlija "Eksperta za medicinu i vakcine" Gejtsa?!
Ja bih se zabrinuo da delim stavove sa nekim poput tebe, a Bilu Gejtsu svaka čast. Zaveštao je čitavo svoje bogatstvo u humanitarne svrhe, a takvi poput tebe nisu dostojni ni cipele da mu obrišu.

Poslednja izmena od moderatora:
gle ga GMO sto zamislja da zna sastav "vakcine".
"...we don't fully know what ingredients are in these shots, remomber, these were rolled out under emergency use authorization, they might be infective, people could not give fully formed consent, because they didn't know what was in them..."

a Bilu Gejtsu svaka čast.
Gle ga GMO, ceni i vrednije Billija...
Ne zna da Billi nije programer, da nije stvorio "Windows" OS, nego ga ukrao, prisvojio tudje, a verovatno misli i da je MicroSoft ostvario uspeh zato sto je dobar i kvalitetan, a ne protivzakonitim radnjama, prevarama, potpunim monopolom na trzistu...
Zaveštao je čitavo svoje bogatstvo u humanitarne svrhe
Pa da.
Isto kao sto su beli tragovi na nebu "vodena para."
A Svet u "Globalnom Zafrevanju".
A prosecne temperature Planete veca nego inace...

Nesto mu je receno i GMO samo to proguta kao da je stvarno tako...

a takvi poput tebe nisu dostojni ni cipele da mu obrišu.
Ko jos ovako govori?!
Ovo sam cuo i koristio u 5-om osnovne...

sa stavovima Bobija "crv mi je pojeo deo mozga" Kenedija
To nije "stav"...

GMO-a bas briga sto smanjenje populacije smatra - "benefitom"...
GMO-a bas briga sto Genetski Modifikovane Organizme ubrizgava maloj deci direktno u venu...
GMO-a bas briga sto su se testiranja sprovodila i na trudnicama...

Ali tu je cerekanje. Cerekanje na nesto sto niti je smesno, niti je smisleno, niti istinito...
Nadajmo se da je to samo sporedni efekat Geneske Terapije. Niko normalan se ne bi ovako ponasao.

Mada, o ponasanju danasnjih GM Organizama sam jos davno objasnio
Kod takvih primecujem i nesto sto lici na "Stockholmski sindrom".
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-32.997574/post-48833936
Shvatili, da su se za'ebali, pa sad "ako ja patim, i svi drugi ima da pate sa mnom"...

Poslednja izmena:
Pre svega mentalno. Ako ćemo pravo među njima nema nekog kome neka daska u glavi ne fali. Veruju u ravnu zemlju, kemtrejlse, čipove u vakcinama, vanzemaljske reptile i slične stvari, što je dokaz neke vrste mentalnog poremećaja. Nije normalno da odrastao čovek u zrelim godinama veruje u takve nebuloze.
Јутрос је ваксер млађи година (30) напао на зграду CDC-ија (америчка агенција за јавно здравство и контолу епидемија итд.) и порањавао више лица и убијо једног полицајца. Фамилија младог ваксера нападача тврди да су му вакцине и бустери упропастили здравље (до тад здрав) и одкад је примио то никад више није био добро. Ваксер је убијен или се сам убио, не зна се још. :eek:

Јутрос је ваксер млађи година (30) напао на зграду CDC-ија (америчка агенција за јавно здравство и контолу епидемија итд.) и порањавао више лица и убијо једног полицајца. Фамилија младог ваксера нападача тврди да су му вакцине и бустери упропастили здравље (до тад здрав) и одкад је примио то никад више није био добро. Ваксер је убијен или се сам убио, не зна се још. :eek:
Još dve smrti idu na dušu retarda sa inicijalima RFKjr

Back