Koliko vam je trajalo "prvi put"?

@tema
i ja sam iz dvaput, ali mislim, kako sad da kažem da ne budem mnogo plastična u opisu
bilo je maženje, pa kratko spavanje, pa odma opet maženje pa opet ono, da ne kažem spavanje, ovaj put malo bolje =D
tako da je sve to poprilično potrajalo
jbte i muzike se sećam i svega, a nisam se bila ni zaljubiška =)
] =D

a ne ja sam iz dvaput u d va razna dana, :oooo
i meni je bilo prokleto bolno iako sam bila zaljubiška, možda zato što on nije imao pojma i bila sam gore tog kobnog puta :neutral:
i svega se sećam takodje i roznih gaća se sećam i muzike plekliste koju sam pakovala i tačne numere kad je došlo do probijanja he mana confused

Oko 20 minuta.
U kukuruzu, na 100 metara od žel.stanice Stara Pazova.
Siš'o sa voza.
Zbog cure iz Dervente.
Negde pošla iz Slavonskog broda.
Ja je smuv'o u vozu.
Ona presedala u St. Pazovi.
Noć - prošlo 22.
Čeko sledeći voz do jutra.
Cela čekaonica mi piljila u šlic.
Pola kvadrata pantalona pobelelo od rasute sperme.
Trlj'o stojećke na staničnoj česmi.
Jedva malo skin'o....
Živ me blam satr'o !

Tad sam skin'o mrak.
Sa 16.
U kukuruzu.
Partizanski....
Sa malom (oko 21) iz Dervente,ba !

Sjecam se kad sam trebao imati prvi seks sa vjerenicom .Bila je nevina i jos mi nije bila vjerenica .U odsudnom trenutku se izvuce
i ja skoro padnem sa kreveta .Navalim ja ostrije , a ona mi razvali samarcinu . Pola sata mi zujilo usima . Naravno , te veceri nije
od seksa bilo nista .To vece smo se skoro razisli .

Ne valja,bre,ne valja !

Što joj odmah nisi prizn'o da je jača.
I da nemaš nameru da se biješ,
već da ****** !?
Ovako,fasov'o si šamarčinu,
a sex prop'o.....

Ali,ne brigam ja za tebe.
Sve si ti to naplatio,kasnije.
Sa zelenaškom kamatom !

Poslednja izmena:
Oko 20 minuta.
U kukuruzu, na 100 metara od žel.stanice Stara Pazova.
Siš'o sa voza.
Zbog cure iz Dervente.
Negde pošla iz Slavonskog broda.
Ja je smuv'o u vozu.
Ona presedala u St. Pazovi.
Noć - prošlo 22.
Čeko sledeći voz do jutra.
Cela čekaonica mi piljila u šlic.
Pola kvadrata pantalona pobelelo od rasute sperme.
Trlj'o stojećke na staničnoj česmi.
Jedva malo skin'o....
Živ me blam satr'o !

Tad sam skin'o mrak.
Sa 16.
U kukuruzu.
Partizanski....
Sa malom (oko 21) iz Dervente,ba !

Hahahaha... :hahaha: :worth:

Nego...sta bi? Popila Kjaer a.k.a. Yoko bananu opet? :zblesav:

O kakvoj ti boli pricas ? Prvi puta sam kresao pod nekom sljivom i izgulio sam koljena.Sto je najljepse ni nisam osjetio bol
dok nisam dosao kuci .Kod kuce sam tek imao sta da vidim ! Naravno , sutradan sam se kolegama hvalio ratnickim ranama !

bol je kad skidash cici djanu...a slomljeno ti stopalo...i u zanosu, istim stopalom odvalish o naslon kreveta... suze jednostavno same naviru...

@tema...ne verujem da je trajalo ni 2 min...ubo sam 15-ak puta...i ende... :lol:

С обзиром да је било релативно скоро, око године дана, знам да је трајало око 30-40 минута, без свршетка, због упада њене сестре у ситуацију.
А да не причам о томе да сам буквално послужио као живи вибратор, не мењајући позу уопште.

Други пут, наравно са другом особом био је дефинитивно бољи и разноврснији, али опет је трајао пола сата. И то не рачунајући предигру и мажење, ватање, набијање уза зид...
А Богами и остали...
Чак ми се дешавало да девојка сврши пре мене и после нема снаге да се побрине за моје потребе...
Можда бих требао да се обратим доктору :О Пре бих волео да могу то да завршим за 5 минута него да се замарам овако дуго.

ali ja se secam koliko je jednoj curi trajalo prvi put... bili smo oleseni od piva i rakije posle koncerta Kud Idijota, u sobicku studentskog doma ekonomskog fakulteta,i secam se da je pocela da place od "uzitka" ali nisam smeo da se zaustavim i cepaj i cepaj i ceeeeepaj i krv i cigareta i tako... heh, cirka pola sata ,znate kako je kad se popije :zblesav:

Sjecam se kad sam trebao imati prvi seks sa vjerenicom .Bila je nevina i jos mi nije bila vjerenica .U odsudnom trenutku se izvuce
i ja skoro padnem sa kreveta .Navalim ja ostrije , a ona mi razvali samarcinu . Pola sata mi zujilo usima . Naravno , te veceri nije
od seksa bilo nista .To vece smo se skoro razisli .

ebote kad citam ovakve neke stvari vi muski ste stvarno ..nemam reci :zroll:

ps. bas sam srecna sto je moj prvi decko bio normalan, pazljiv, divan

ali ja se secam koliko je jednoj curi trajalo prvi put... bili smo oleseni od piva i rakije posle koncerta Kud Idijota, u sobicku studentskog doma ekonomskog fakulteta,i secam se da je pocela da place od "uzitka" ali nisam smeo da se zaustavim i cepaj i cepaj i ceeeeepaj i krv i cigareta i tako... heh, cirka pola sata ,znate kako je kad se popije :zblesav:

ovo nije silovanje?

Back