najkraći ili prvi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda vlasnika
@tema
i ja sam iz dvaput, ali mislim, kako sad da kažem da ne budem mnogo plastična u opisu
bilo je maženje, pa kratko spavanje, pa odma opet maženje pa opet ono, da ne kažem spavanje, ovaj put malo bolje =D
tako da je sve to poprilično potrajalo
jbte i muzike se sećam i svega, a nisam se bila ni zaljubiška =)
] =D
ooo

2 sec, jer je usledio moj vrisak![]()
on se prep'o tebe?
Slušaj, nije mu bilo svejedno..
Sjecam se kad sam trebao imati prvi seks sa vjerenicom .Bila je nevina i jos mi nije bila vjerenica .U odsudnom trenutku se izvuce2 sec, jer je usledio moj vrisak![]()
Upravo...Nikad nije svejedno kad zena vrisne, mogu da zamislim kako se momak sledio.

Udjoh..izadjoh ...
i gotovo..![]()
Sjecam se kad sam trebao imati prvi seks sa vjerenicom .Bila je nevina i jos mi nije bila vjerenica .U odsudnom trenutku se izvuce
i ja skoro padnem sa kreveta .Navalim ja ostrije , a ona mi razvali samarcinu . Pola sata mi zujilo usima . Naravno , te veceri nije
od seksa bilo nista .To vece smo se skoro razisli .
Oko 20 minuta.
U kukuruzu, na 100 metara od žel.stanice Stara Pazova.
Siš'o sa voza.
Zbog cure iz Dervente.
Negde pošla iz Slavonskog broda.
Ja je smuv'o u vozu.
Ona presedala u St. Pazovi.
Noć - prošlo 22.
Čeko sledeći voz do jutra.
Cela čekaonica mi piljila u šlic.
Pola kvadrata pantalona pobelelo od rasute sperme.
Trlj'o stojećke na staničnoj česmi.
Jedva malo skin'o....
Živ me blam satr'o !
Tad sam skin'o mrak.
Sa 16.
U kukuruzu.
Partizanski....
Sa malom (oko 21) iz Dervente,ba !

Svuda postoji posljednji ,pa tako bio i kod nas .Bio dobre naravi , a imao najvecu kitu u drustvu . Na kraju mu namjestimomogu misliti samo kako je bilo onom poslednjem u drustvu kad je pretposlednji castio
O kakvoj ti boli pricas ? Prvi puta sam kresao pod nekom sljivom i izgulio sam koljena.Sto je najljepse ni nisam osjetio bol
dok nisam dosao kuci .Kod kuce sam tek imao sta da vidim ! Naravno , sutradan sam se kolegama hvalio ratnickim ranama !

Sjecam se kad sam trebao imati prvi seks sa vjerenicom .Bila je nevina i jos mi nije bila vjerenica .U odsudnom trenutku se izvuce
i ja skoro padnem sa kreveta .Navalim ja ostrije , a ona mi razvali samarcinu . Pola sata mi zujilo usima . Naravno , te veceri nije
od seksa bilo nista .To vece smo se skoro razisli .

ali ja se secam koliko je jednoj curi trajalo prvi put... bili smo oleseni od piva i rakije posle koncerta Kud Idijota, u sobicku studentskog doma ekonomskog fakulteta,i secam se da je pocela da place od "uzitka" ali nisam smeo da se zaustavim i cepaj i cepaj i ceeeeepaj i krv i cigareta i tako... heh, cirka pola sata ,znate kako je kad se popije![]()