keramichar
Obećava
- Poruka
- 99
Osam sati, od 22.00 do 06.00 sa pauzom od 15 min.![]()
eeeee...samo 8..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osam sati, od 22.00 do 06.00 sa pauzom od 15 min.![]()
Koliko vam je vremenski seks trajao bez predigre i sa predigrom? :cer:
Više nisam ni siguran koji sexitj je bio moj prvi sexitjНисам стигао ни да убодем а већ сам свршио.Ако се то уопште може назвати сексом.
![]()
Ako za vreme sexa gledaš na sat i "štopuješ" vreme onda to nije sex već mehaničko pomeranje kukova zarad gubljenja kalorija.
Ali čim postavljaš ovakva pitanja, teško da ćeš skontati o čemu pišem.
Onaj koji postavlja takvo pitanje , tesko da je i seksao nesto do sada !Ako za vreme sexa gledaš na sat i "štopuješ" vreme onda to nije sex već mehaničko pomeranje kukova zarad gubljenja kalorija.
Ali čim postavljaš ovakva pitanja, teško da ćeš skontati o čemu pišem.

Mislim da je 50% verovatnoće i da je upravo karrao prvi put pa je zainteresovan jel' bilo u proseku![]()

Misliš?
A postoji prosek? Mora da su ga ovi iz Zavoda za statistiku izračunali.![]()

Prosek postavljač treba da dobije iz odgovora na temu. Zato je tema i postavljena.![]()

Postavljač radi u Zavodu za statistiku?![]()

Mislim da je 50% verovatnoće i da je upravo karrao prvi put pa je zainteresovan jel' bilo u proseku![]()

ajde pevajte
Ja sam prvi put karrao do 6 ujutro , a poceo sam dvije minute do 6 .!Misliš?
A postoji prosek? Mora da su ga ovi iz Zavoda za statistiku izračunali.![]()

Pa imaš onog što je 6 puta drkk'o pre prvog sexa pa jizdrž'o pola sata ako ne laže
To mogu samo forumasi koji imaju vise od 10.000 postova .Pa imaš onog što je 6 puta drkk'o pre prvog sexa pa jizdrž'o pola sata ako ne laže
To mogu samo forumasi koji imaju vise od 10.000 postova .
U pocetku imaju kitu od 12 cm , a od forumasenja im naraste do 20cm .
Medicina na to jos nije dala odgovor .

To mogu samo forumasi koji imaju vise od 10.000 postova .
U pocetku imaju kitu od 12 cm , a od forumasenja im naraste do 20cm .
Medicina na to jos nije dala odgovor .

U proslom veku, kad me to snaslo, nije u mom selu svako imao casovnik, pasivan kraj, sta ces, tako da nekih preciznih podataka nema, cenim, onako po duzini senke, sreca pa je bio suncan i vedar dan, da je trajalo cirka minut, minut i frtalj u vrh glave, koliko me secanje sluzi, a slabo me sluzi.![]()