Koliko vam je secer zaista potreban za koriscenje?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko vam je secer zaista potreban za koriscenje?

• U caj stavljam med ako neko trazi

glasova: 0 0,0%
  • Kafu pijem gromovacu

glasova: 1 7,1%
  • Ima nesto ako treba za nekog drugog

glasova: 1 7,1%
  • Navika da se ima / ne koristim nesto

glasova: 5 35,7%
  • Onaj iz kafica uz kafu sto se dobija cuvam ako slucajno zatreba

glasova: 3 21,4%
  • Dosadna 😱 oko vestackog pravljenja nestasica

glasova: 2 14,3%
  • Treba umiriti uplasene osobe 🫂

glasova: 2 14,3%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
e ajde da se ne lažemo i padamo na teoriju o tome da sve što je belo je štetno , šećer je potrebna kao i sve drugo što je za ishranu , jedino kada je u pitanju dijabet kao poremećaj

Godinama nas pripremaju na gladovanje :). Sve u svemu ispadne da ništa nije zdravo i da je najbolje ne jesti. Samim tim oni što nemaju za "zdravu hranu" neće imati problema sa svim problemima ishrane, jer ništa neće ni jesti.
Najbolja su mi ona istraživanja koja govore o tome da je zdravije siromašnije društvo. Nije mi jasno zašto sami sebi ne uskrate sve štetno, zdravlja rad' :mrgreen:

Na sta ga trosite / gledate li cenu kad kupujete / kako izgleda vas stav prema seceru kao jednoj od osnovnih potreba (makar da ima ako nekome od gostiju treba ako ga vi ne koristite cesto)?
nemam šećer u kući godinama.. pijem kafu bez šećera...samo kad sam u kafiću zasladim kafu..ne znam zašto to radim, možda samo zato da iskoristim kesicu koja ide uz kafu..

Jel od ovde prisutnih mesi neko nesto ili mozda pravi kolace, torte ....
Ah sada sam shvatila uz forum moze samo da se ispija kafa, caj i tako to pa i tu da budemo fensi bez secera :)
Kolaci plus torte mogu da se kupe na komad / mogu da se kupe cele / ima poslasticarnica / ze cele tu je plus prodavnica (ima li kod tebe da se naruci da donesu na adresu stana?)
Neko ne sme da jede slatko :( ne sprema se slatko :( :( / kada se spremi slatko nema ko da jede preselo je to donosi bolest smrt kad mora da se jede "da se ne baci".
Struja je previse para rerna mnogo trosi / sporet na drva se ne koristi kada je toplo tako da od toga nista / kada je hladno ne sprema se u rerni previse drva treba kojih nema da tako dugo drze toplotu.
Dovoljno je nesto komada cokolade ako se jede slatko / ima ko ne voli kome ne odgovara te bi to bilo bacanje para da se sprema sta se ne jede.
Bitna je prava hrana / jedino u paradajz iz baste /( kupljen / kecap kad nije vreme za taj iz baste) ide secer da se ubije kiselost.

Mozda ovo kopanje po zivim ranama donese resenje svega / za caj mi obicno ne treba dodatak / to je stavljeno za one koji vole tako.

Poslednja izmena:

Back