Koliko vam je secer zaista potreban za koriscenje?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko vam je secer zaista potreban za koriscenje?

• U caj stavljam med ako neko trazi

glasova: 0 0,0%
  • Kafu pijem gromovacu

glasova: 1 7,1%
  • Ima nesto ako treba za nekog drugog

glasova: 1 7,1%
  • Navika da se ima / ne koristim nesto

glasova: 5 35,7%
  • Onaj iz kafica uz kafu sto se dobija cuvam ako slucajno zatreba

glasova: 3 21,4%
  • Dosadna 😱 oko vestackog pravljenja nestasica

glasova: 2 14,3%
  • Treba umiriti uplasene osobe 🫂

glasova: 2 14,3%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
Nije mi potreban ni u čemu što konzumiram svakodnevno. Imam štek čokolade za neke hitne slučajeve, a šećer mi se najsporije troši u teglicama.
Mislim, imam kilo-dva u ostavi, ali oni komotno mogu da mi prave društvo za doček 2023'.

Kraj decembra, Bože zdravlja, i ovde se standardno pitamo: Kako ćete dočekati Novu?
''Ja sa dva šećera! :zper:''

Evo ovako, malo sam proguglala i najveći proizvođač šećerne repe u svetu je Rusija. Kada se uzme u obzir sankcije i zabrana uvoza svega (sem gasa haha) iz Rusije u EU, onda je jasno da se taj manjak popunjava od svuda gde može po principu ko više ponudi para.
Mogu da se kladim da se šećer i iz robnih rezervi povlači da bi se prodao u EU, lol.

Iskreno secer ne koristimo toliko u kuci , jedino nekad da mama napravi neki kolac, palacinke ili tako nesto , nestasica secera mene ne pogadja previse, recimo mnogo vise bi me pogadjalo da krene recimo nestasica slatkisa tipa cokolada, keksova, sladoleda i tako toga jer volim slatkise i svakodnevno ih konzumiram (ali nisam ovisnik i konzumiram ih onako u nekim razumnim kolicinama, posebno mi prijaju recimo posle basketa ili neke fizicke aktivnosti kad padne secer ;) )

Poslednja izmena:
šećer je potrebna kao i sve drugo što je za ishranu
Stavili su ga previse u sve (brza hrana / cipsevi klipsiji slani stapici ostalo slano sve takvo /sokovi / gazirani sokovi / sladoledi/ kiosci sa hranom / pekare / torte / ostalo) da bi imalo jaci ukus.
Kupuje se jos jos jos / deluje da ne smeta dok je potreba da se kupuje isto sve jaca.
Osobe ne primete / malo po malo eto previse /potreban je da se jede uz paradajz (ubije kiselinu) / kad ga ima malo te treba jos malo.

Back