Mastrangello
Domaćin
- Poruka
- 3.551
i porodicnog coveka, odnosima sa clanovima unutar nje
balansiranje takve osobe izmedju toga, posla i porodicnih, prijateljski odnosa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i porodicnog coveka, odnosima sa clanovima unutar nje
balansiranje takve osobe izmedju toga, posla i porodicnih, prijateljski odnosa
Treba naglasiti i da on nije zapoceo seriju kao Boss.Meni je uvek bilo nelogično i neuverljivo da osoba kao što je Toni Soprano, koja ima kratak fitilj i pukne za svaku pa i najmanju sitnicu, bude šef mafije.
To je i eksplicitno receno, u razgovoru sa tadasnjim Boss-om Famijije, pri pocetku serije.znajuci koliko je ta pozicija stresna i odgovorna.
Niko nije imao zelju i spremnost da je preuzme.
Breaking Bad?Slicno kao i gore za Redmond, vise je do tebe.
Kao sto si i sam rekao, to je tvoje misljenje, tvoje ocekivanje, tvoje gledanje kako bi trebalo...
Serija ni ne kaze da ovako treba ili ne, ovako je ispravno ili nije, ovo je logicno ili ne...
Prosto, prikaz, u ovom slucaju, nekog takvog i balansiranje takve osobe izmedju toga, posla i porodicnih, prijateljski odnosa, prolazak kroz terapiju, misli, postupaka...
A ne da je ovako ispravno, ovako bi trebalo, ovako je logicno...
Prosto je tako
Licno mislim da je tako, serija ne bi trajala ni 2 minuta, a ne bi bila zanimljiva ni dve sekunde, sa prikazivanjem nekog takvog.
Treba naglasiti i da on nije zapoceo seriju kao Boss.
Cak je i iz izbegavao to i tu poziciju. I on i svi drugi,
Hebiga, u pravu je
Ето ставићу табелу кликните не било вам заповеђено јер кад год видим неки део серије имам утисак да ће неко да заврши са снимањем по тексту сценарија.
Epizodista u True Romance, killer onaj, pokidao...Ima on i dobrih filmova. Npr kao gay killer, s Pittom