Колико вам је Џејмс Гандолфини за живота био уверљив глумац?

?

• 1/2/3/4/5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• Потпуно неуверљив

• Не гледам тај жанр

• Из кратких исечака не стекох утисак да јесте

• Биће заборављен

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Meni je uvek bilo nelogično i neuverljivo da osoba kao što je Toni Soprano, koja ima kratak fitilj i pukne za svaku pa i najmanju sitnicu, bude šef mafije.
Treba naglasiti i da on nije zapoceo seriju kao Boss.
Cak je i iz izbegavao to i tu poziciju. I on i svi drugi, znajuci koliko je ta pozicija stresna i odgovorna.
Niko nije imao zelju i spremnost da je preuzme. On je dospeo tu ne svojom odlukom i postupkom, vec je postavljen tu, jer se pokazao kao najbolje resenje za to, u odnosu na druge, unutar svoje Mafija Familije.

Cak je i imao razgovor o tome unutar serije, sa svojim i covekom "broj dva" u familiji.

Slicno kao i gore za Redmond, vise je do tebe.
Kao sto si i sam rekao, to je tvoje misljenje, tvoje ocekivanje, tvoje gledanje kako bi trebalo...

Serija ni ne kaze da ovako treba ili ne, ovako je ispravno ili nije, ovo je logicno ili ne...
Prosto, prikaz, u ovom slucaju, nekog takvog i balansiranje takve osobe izmedju toga, posla i porodicnih, prijateljski odnosa, prolazak kroz terapiju, misli, postupaka...

A ne da je ovako ispravno, ovako bi trebalo, ovako je logicno...

Prosto je tako

Licno mislim da je tako, serija ne bi trajala ni 2 minuta, a ne bi bila zanimljiva ni dve sekunde, sa prikazivanjem nekog takvog.
Breaking Bad?

Ja sam to, slucajno i davno, gledao neke epizode, ni ne znajuci sta je to, iz dosade i gledao nadajuci se nekim scenama seksa...
Scena seksa nije bilo, a ono cega je bilo mi je bilo dosadno i sporo, neinteresantno, nije me zadrzalo, pa sam prestao, uopste, da gledam.
Tek kasnije saznah i shvatih da je to bio taj, sada cuveni, Breaking Bad.

Poslednja izmena:

Back