- Poruka
- 131.367
kako ne kapirate.. to je bila prvoaprilska sala..crni humor i tako to.. a mita je provalio teoriju zavere i objavio pravi datum smrti...Umro je 1.aprila - alooo.
ko jos umire na 1. april, ajte nemojte se zezati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ne kapirate.. to je bila prvoaprilska sala..crni humor i tako to.. a mita je provalio teoriju zavere i objavio pravi datum smrti...Umro je 1.aprila - alooo.
Da, u pravu si. Meni je tada promaklo, a sada sam video kao aktuelnu vest...Rekoše već ljudi da je to bilo u aprilu, a bila je i tema:
https://forum.krstarica.com/threads/preminuo-glumac-val-kilmer.1026612/
Ima onaj jedan što sam ga tek posle godina dana prijavio kao umrlogMita kao vinkovački - kasni i u polasku.
pazi jos kazes da je u pravu ti si carDa, u pravu si. Meni je tada promaklo, a sada sam video kao aktuelnu vest...
Mnogo tema po portalima a dnevni broj na Krsti ograničen na 100.Mita išao po nekom svom notesu za teme i video da je ovu propustio, pa bolje sad nego nikad
![]()
i Đorđu Balaševićusutra ocekujem mitinu temi o bori corbi![]()
Mora da je zbog penzijeIma onaj jedan što sam ga tek posle godina dana prijavio kao umrlog
To!mita ga prijavio tek sad da bi mu uzimao penziju jos neko vreme![]()
Ovo je onaj poslednji stadijum tuge, prihvatanje.
Nisi ni ti znao da je umro čim si došo da vidiš šta jeKad ćete konačno da uvedete da mogu da se ignorišu modovi da ne čitam Mitine gluposti?
Priznaj da te nešto mami da pročitaš?Kad ćete konačno da uvedete da mogu da se ignorišu modovi da ne čitam Mitine gluposti?
Ne mami, ali ne možeš da ne vidiš naslove kad otvoriš naslovnu stranuPriznaj da te nešto mami da pročitaš?
Pa i u trafici imaš Burdu pa te niko ne tera da je otvoriš. Mami te, priznaj.Ne mami, ali ne možeš da ne vidiš naslove kad otvoriš naslovnu stranu
A na drugim forumima sa istom ovom platformom je omogućeno da se ignorišu modovi, tako da znam da nije problem s tehničke strane, samo želja da nas maltetirate da čitamo budalaštine.