Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.070
Kazes da ti BMW trosi po gradu 5L.Onda bi trebao da znaš o čemu pričam. Sa lakom nogom se ima fabrička potrošnja što mi sa nemcima nikada nije pošlo od ruke.
Znaci i on trosi vise nego sto fabrika kaze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazes da ti BMW trosi po gradu 5L.Onda bi trebao da znaš o čemu pričam. Sa lakom nogom se ima fabrička potrošnja što mi sa nemcima nikada nije pošlo od ruke.
Kazes da ti BMW trosi po gradu 5L.
Znaci i on trosi vise nego sto fabrika kaze?
Kruniše te zavist jer sve ono što ti nemaš drugi imaju.Ti zaista misliš da je on ikada imao BMW?
Kruniše te zavist jer sve ono što ti nemaš drugi imaju.
Što bi ja nešto tražio ako tebe interesuje?!?? Mene bole kur@c šta ti misliš, držim te na ignoreAjde nadji nam u prepiskama gde si ti pričao o svom BMW, osim kad te nagazili za lagariju o zameni soferke, i hvalisanja kako ti drugar dao da provozas neki…

Što bi ja nešto tražio ako tebe interesuje?!?? Mene bole kur@c šta ti misliš, držim te na ignore![]()

Verujem da si tu poruku mnogo puta već dobio…Potraži stručnu pomoć, nemoj da se patiš![]()
Evo još malo da te guzimA sta ako se zainatim i nadjem da si napisao 5L?
Sta onda da ocekujemo od tebe tako prepostenog i uzvisenog?

Ja sam ti već stavljao za moju Opel Merivu 1.3 CDTI. Vozim je više od 5 godina, napravio sam više od 53000 km sa njom, i to većinom gradske vožnje i usudio bih se reći 90% slučajeva na relacije manje od 10km, i prosječna potrošnja je 5.55 litara dizela.Bmw, audi, mercedes, golf, opel, mini, sve živo troši ko tenk.
Ovaj f31 je čudo! Ide ko raketa a troši 5-6 litara!
to je motor u rangu 1.4 hdi koji isto trosi malo.Ja sam ti već stavljao za moju Opel Merivu 1.3 CDTI. Vozim je više od 5 godina, napravio sam više od 53000 km sa njom, i to većinom gradske vožnje i usudio bih se reći 90% slučajeva na relacije manje od 10km, i prosječna potrošnja je 5.55 litara dizela.
Pogledajte prilog 1786830
Evo podaci iz knjižice, 5.0 litara kombinirano (67% izvan grada i 33% u gradu).
Pogledajte prilog 1786831