Koliko vam auto troši?

Što bi ja nešto tražio ako tebe interesuje?!?? Mene bole kur@c šta ti misliš, držim te na ignore :kafa:

Prestani da baronises i svaku drugu temu da trolujes svojim imaginarnin posedovanjem i iskustvom...
Ne može više ni o čemu da se diskutuje ovde, a da ne ubacis svoje zlurade ili neistinite komentare…

Moderatori ti gledaju kroz prste zbog slabe posećenosti, ali ne razumeju da sebi cine medvedju uslugu, bukvalno 5 ljudi je još ostalo komentariše u vezi automobila…

Vozio je neku trojku dizelasa,ne svoju nego od nekog rodjaka ili tako nesto, kao ulozili su brdo para u nju i pisao kako trosi po gradu 5L.
Mrzi me da trazim ali je 100% tako jer ja sam jedan od onih koji pamte sta se pise na forumu.
Ja evo juce gledam presao sam 420 km sa 4000 din sa Twingom od cega jedno 300 km na autoputu.
Juce sam kupio i jos jedan Twingo ali koji je mladji godinu dana ali ima manje km tj razlika nije zanemraljiva jer ima 100k km manje a moja lepsa polovina negoduje jer kao kontam da taj ostavim nama a da ovaj prodam i da nadomestim sa onim sve sto ovom fali.
Izgubicu tempomat a ne znam jel to moze da se prebaci ali cu dobiti ispravnu klimu,zadnji spojler, godinu mladji, rucicu zmigavaca koja ovde nece sama da se vrati,policu gepeka koju ovde nemam. Videcemo kad dodje.

Mrzi te da tražiš jer sam pisao da petica sa tim istim motorom troši 5,5 litara nafte po gradu. Mrzi te jer stalno lupetaš gluposti i nebuloze. Trojka isto troši 5,5 litara po gradu ali ajde stručnjak da te čujem zašto petica i trojka imaju istu potrošnju sa istim motorom?

Ja sam pre neki dan računao 100 km mi je oko 1000 din.
1000009455.jpg

Poslednja izmena:
A sta ako se zainatim i nadjem da si napisao 5L?
Sta onda da ocekujemo od tebe tako prepostenog i uzvisenog?
I na kraj krajeva ne odgovori nam koliko to onda taj nemac prwbacuje fabricki podatak posto si se ostrvio na nemce kako duplo vise trose nego sto pise u njihovim prospektima?

Mozda ima jos takvih nemaca?
Sta mislis s obzirom da ih nisi mnogo vozio?
Zapravo znamo samo za Corado a tu je i normalno da trosi kad je to stari sistem ubrizgavanja.
Ovi noviji trose dosta manje.
I sad ces se ti opet uhvatiti C3 da ti nama objasnis kako to trosi a eto ja sam imao priliku da ga vozim i kacio i slike i video prosecne potrosnje ali opet to je francuz a ne nemac.
Sta je to od nemaca sto si jos vozio kad piskaras takvu glupost o potrosnji dok svi ostali pisu kako su zadovoljni potrosnjom?

Audi 80?
Mercedes 190 benzinac?
Golf 3 2,5?
Opel Monza 3.0?
Valjda napises i modele pa da znamo o kojim se to motorima radi i koliko trose jer vidis neki od nas su mozda bas te modele vozili i znaju koliko trose.
Eto ti lupetas kako 1,9 TDI trosi 11-12L a to ne da je laz nego je ultra laz.
I x forumasa je do sad napisalo da im taj motor trosi po gradu oko 7,5L a sto ti ne uvazavas jer iz nekog razloga moras da lazes a zasto to ni sam ti ne znas.

Tako je,ti sve znas a meni je ovo 74-ti moj auto.
Usput receno mi znamo za dva automobila koje si ti licno imao u svom vlasnistvu a to su Coradi i i20 koji ima vec 15 godina.
Tako da ove sto si spomenuo i probao od drugara su samo kratkorocni i trenutno probani a o njihovoj potrosnji ti mozes samo da nagadjas.

Bmw, audi, mercedes, golf, opel, mini, sve živo troši ko tenk.
Ovaj f31 je čudo! Ide ko raketa a troši 5-6 litara!
Ja sam ti već stavljao za moju Opel Merivu 1.3 CDTI. Vozim je više od 5 godina, napravio sam više od 53000 km sa njom, i to većinom gradske vožnje i usudio bih se reći 90% slučajeva na relacije manje od 10km, i prosječna potrošnja je 5.55 litara dizela.
1000013640.jpg

Evo podaci iz knjižice, 5.0 litara kombinirano (67% izvan grada i 33% u gradu).
1000013562.jpg

Ja sam ti već stavljao za moju Opel Merivu 1.3 CDTI. Vozim je više od 5 godina, napravio sam više od 53000 km sa njom, i to većinom gradske vožnje i usudio bih se reći 90% slučajeva na relacije manje od 10km, i prosječna potrošnja je 5.55 litara dizela.
Pogledajte prilog 1786830

Evo podaci iz knjižice, 5.0 litara kombinirano (67% izvan grada i 33% u gradu).
Pogledajte prilog 1786831
to je motor u rangu 1.4 hdi koji isto trosi malo.

Back