- Poruka
- 240.302
Ja sam izmerio razliku jedno 2 - 3 deci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sipam na Tifonu. Najbliže mi je 1.9km i jeftinije nego INA. Još bliži i jeftiniji bi bilo Konzum Benz, ali to je automatska benzinska.Ja stalno merim potrošnju kada sipam u inostranstvu i kada sam kući. Neverovatno razlika je 30% više pređem sa stranim gorivom koje je jeftinije nego nisov bućkuriš.
Ja sam pre dodavao jedan aditiv za benzin toliko je bio los kvalitet i stvarno je auto bolje isao i vukao.Je l neko ikad primetio razliku s tim aditiviranim gorivom?
E, pa sad ... malo ga pretera, a i inostrano gorivo voziš po inostranstvu, a tamo su i bolji putevi.Ja stalno merim potrošnju kada sipam u inostranstvu i kada sam kući. Neverovatno razlika je 30% više pređem sa stranim gorivom koje je jeftinije nego nisov bućkuriš.
Tenk? 5L ili manje po autocesti uz brzinu 120km/h i upaljenu klimu! I stanje i vučenje u koloni do Lučkog.Magistrala isto kao ibarska 60-90 brzina potrošnja mizerija a gorivo još iz bosne tj hrvatsko. Sad bi trebao nazad pa ne znam dal uopšte da sipam u hr.
Sine pa to troši ko tenk![]()
E, taj je moj motor, ne znam sad da li da uopste sipam taj drugi benzin ili da ostanem na 95-ci.Tek kad se pojavilo to gorivo sipao sam u punta 2 na Zlatiboru, i osetila se mala razlika (po onim brdima ima vise snage i ravnomernije radi motor) . Motor 1.2 sa 8 ventila, najslabiji ako se ne varam. Kasnije ne, mada nisam cesto ni sipao, iskreno.
To je realna potrošnja, a ne kao kod nekihU mom slučaju, z10, 1.2 motor, peta brzina, 80-90 km/h, najmanja potrosnja oko 5.5 -6 l . Lepo ide, dovoljno brzo da stignes gde god treba i sve super.
Ko kupuje skupa i nabudzena kola nema sta da se zali.bčago vama moj trosi 23 l7100km ali dok se moze moze se
Ma što kažeš, vozio si Mitsubishi Carismu staru 15 godina, a zadnja je proizvedena 2004., znači pred 17 godina. I na putnom računalu starom 17 i više godina? Što nisi slikao to...Juče sam vozio micubiši karizmu staru 15 godina mislim, 1.6 benzin 16v 100 ks po bordu troši 9,5 litara po magistrali lagane vožnje 60-90kmh.
U gradu popije 12 litara bez problema! Ja sam ostao šokiran!
Enterijer se skroz raspao plafon otpao tapacirunzi zarozani... Auto ko šupa iako je prvi vlasnik u pitanju i auto garažiran prvih 10 god. Tek na 150.000 km.
Moj hyundai i20 sa 1.2ccm i 80 konja ide brže.
Pa da imaš sliku ne bi mogao lupetati gluposti, bez slike možeš!Nisam slikar da bi slikao.
Ma što kažeš, vozio si Mitsubishi Carismu staru 15 godina, a zadnja je proizvedena 2004., znači pred 17 godina. I na putnom računalu starom 17 i više godina? Što nisi slikao to...

А од домаћих пумпи где је гориво најбоље?Ja stalno merim potrošnju kada sipam u inostranstvu i kada sam kući. Neverovatno razlika je 30% više pređem sa stranim gorivom koje je jeftinije nego nisov bućkuriš.