- Poruka
- 24.776
Zavisi od tenzije, zelje.
Kad smo napaljeni i ne odlazemo prvi seks traje 5 minuta
Kad smo napaljeni i ne odlazemo prvi seks traje 5 minuta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi od tenzije, zelje.
Kad smo napaljeni i ne odlazemo prvi seks traje 5 minuta![]()
Pa da, drugi seks traje duze, igramo se macke i misaovo mi se dopada ... "prvi| ... pa redom![]()
Realno mogu celu nocMnogi ljudi koje sam sreo kazu: moj seks je trajao najmanje dva sata. Da li je to hvalisavost ili istina? Penis ne moze izdrzati dva sata u aktivnom djelanju a kamoli vagina. Ipak jedan hvalisavac kog sam sreo kaze: zene mogu izdrzati vise nego muskarci, tokom seksa.
ja sam bio mlad nisam imao redovan seks a ona je bila starija 11g i iskusna žena. sve se ti poklopilo i nastala je eksplozija u meni. ona je doslovno pala.Bio si baš napaljen onda
Jel se ponovilo tako nešto? Ili je singularitet?
nije mi rekla da joj smetazamisli da imas devojku koja se iebe sa tobom 2 minuta![]()
E kada ljudi žive zajedno ja volim ta kratka metanja takođe, posebno ako se žurinije mi rekla da joj smeta![]()
zna biti savrsenoE kada ljudi žive zajedno ja volim ta kratka metanja takođe, posebno ako se žuri![]()
ne znam sta vole svi ljudi ali sam gotovo siguran da seks od 2 minuta nije normalna stvar
zbog niza razloga koje me mrzi da navodim
Otprilike tako. Recimo jutarnji između dva alarma. Ono on odloži prvo zvono, i veća kad zazvoni opet sve je završeno...2 min je onako napisano, taj brzi sex je tako 5 do 10 min, obično stojeći ili na kuh elementu tj veš mašini
Ma, nebitno
Zaista nekad bude ono kao varnica. Velika tenzija, velika želja, obostrano se složile kockice...Zavisi od tenzije, zelje.
Kad smo napaljeni i ne odlazemo prvi seks traje 5 minuta![]()
ko zuri nos u doope turiE kada ljudi žive zajedno ja volim ta kratka metanja takođe, posebno ako se žuri![]()
: (Otprilike tako. Recimo jutarnji između dva alarma. Ono on odloži prvo zvono, i veća kad zazvoni opet sve je završeno...
Ово сам ја радио пре десетак година, па ми се ипак дешавало да закасним на посао.