Koliko trosi?

Može 5,5...ako voziš 90 van grada bez klime...ako je 110 ks ili neki sličan. Ali 4...pa toliko će i Polo teško uspeti, a ne passat od 1,5t pa naviše. Ljudi stvarno imaju bujnu maštu...A možda mu kompjuter dobro neradi :???: Pa loše očitava...

Dok sam vozio GSi-ja, stalno su me zapitkivali kol'ko troši, pošto se ovde smatra da sve što je preko 100tinak ks mora enormno da troši... Ja im jednostavno kažem ono što i očekuju da čuju - 20 u gradu, 15 van grada...jer ne želim da ubeđujem nikoga, a ionako mi ne bi verovali... U stvari je trošio između 10 i 13 u gradu, a oko 8,5 na otvorenom, pri normalnim brzinama...baš toliko koliko sam čitao na stranim forumima koji su posvećeni tom automobilu...

Poslednja izmena:
Može 5,5...ako voziš 90 van grada bez klime...ako je 110 ks ili neki sličan. Ali 4...pa toliko će i Polo teško uspeti, a ne passat od 1,5t pa naviše. Ljudi stvarno imaju bujnu maštu...A možda mu kompjuter dobro neradi :???: Pa loše očitava...

To za komp će biti najverovatnije... I ujaku je pokazivalo oko 4-4,5. Pa dok nismo sami uzeli papir, olovku, kalkulator... Bejaše da smo dobili tu oko 6 litara... uz klimu... Van grada... NS-Sirig, da budemo precizni...

Е негде сам скоро читао да је ваљда Ауди организовао такмичење са 10ак аута тамо негде с једног краја Немачке на други и ко мање потроши горива и фора сви су трошили испод 4л... али писало је да су возили као по јајима и детаљно шта како... просечна брзина је ваљда била 80-90...

Е негде сам скоро читао да је ваљда Ауди организовао такмичење са 10ак аута тамо негде с једног краја Немачке на други и ко мање потроши горива и фора сви су трошили испод 4л... али писало је да су возили као по јајима и детаљно шта како... просечна брзина је ваљда била 80-90...
To su još 80 i neke testirali sa onim Audijima 80. Imam taj članak negde u pisanom obliku...

Moj Golf trosi u minus, tj. pravi dve do dve i po litre D2 na 100 km :lol:
HAHAHAHAAHAHAHAH ovo je genijalno
Šta genijalno - istinito. :lol:

Pre neko veče me jedan baroniše kako mu nova Zastava 10 troši 5 lit u gradu. Kao - eventualno 5.5, tako mu kaže kompjuter. Zamalo da ja njemu nisam kazao kako je glup pa veruje kompjuteru. Te pokazivače potrošnje su i napravili zbog takvih - tupana.

Nema teorije,ali nemam ja zivaca da se upustam sa takvima u raspravu.
Takvi nikad ne bi smeli da se upuste u izazov da vidimo ciji ce auto vise da predje za isti novac.
Lazu sami sebe misleci da ce im drugi poverovati.
Uostalom vise i ne vodim racuna o potrosnji,sipam na karticu pa dok ide ide.U ove letnje dane sam vise na biciklu nego u autu.

Poslednja izmena:

Jel na ovo mislis?
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6919026&highlight=#post6919026

Back