bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 31.965
Pitanje u naslovu.
Pojasniti zasto je bitno, ukoliko je bitno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mala razlika mi nije bitna, velika jeste. U oba smera.Pitanje u naslovu.
![]()
Pa bitno je ,,ima sve svoja pravila .Pitanje u naslovu.
![]()
Što se tiče reprodukcije bitno je. Svejedno da li je muško ili žensko u pitanju.Pitanje u naslovu.
![]()
Je li to spada pod ,,lucidan san,,?Brate sinoc mi neka zena od 50-60 godina nabijala ceger u duupe u redu i mlatarala sa prijateljicama ne obaziruci se ama bas ich. I kada sam se okrenuo, da joj skrenem paznju na to, skocila je raskolacenih ociju ko da hocu da je silujem i onda sam uhvatio sebe da se ja njoj izvinjavam sto mi je trljala erogene zone.
Tako da samo mlade, poletne, opustene, uzbudljive, zabavne, nonsalantne i samosvesne. Cast izuzecima.
Dobro, vrv si se sokirano fokusirala na moj cinican izraz- erogene zone. Izbaci to i procitaj ponovo.Je li to spada pod ,,lucidan san,,?![]()
Čudne žene poznaješ.Pa bitno mi jer se raspadaju posle 25e
A vi se konzervišete?!Pa bitno mi jer se raspadaju posle 25e
bitno je zbog mekoce i putenostiPitanje u naslovu.
![]()
Ja sam sa 40 radio po 50 propadanja seriju i imao plocice kao sto nisam sa 30,mentalni sklop nije postojao dok sam bio mladji,zene ni fizicki ni mentalno ne prave bolje odluke kako stareA vi se konzervišete?!
Osim palih sisa najružnija je slika propalih muda! Izvinjavam se unaprijed.![]()
e ovo je tacno.zene ni fizicki ni mentalno ne prave bolje odluke kako stare
Joj Đole znaš ti i bolje. Znam za znaš i možeš.Ja sam sa 40 radio po 50 propadanja seriju i imao plocice kao sto nisam sa 30,mentalni sklop nije postojao dok sam bio mladji,zene ni fizicki ni mentalno ne prave bolje odluke kako stare
Šta ćemo mi sa pločicama?! Nismo sve fotografkinje.Ja sam sa 40 radio po 50 propadanja seriju i imao plocice kao sto nisam sa 30,mentalni sklop nije postojao dok sam bio mladji,zene ni fizicki ni mentalno ne prave bolje odluke kako stare
Pregazili ih losi izbori i postaju nadzak babe s kojim ne moze ni recenica da se razmeni a da se ne velicaju,takve su sve babe dok dede nadju mir i idu na pecanjeJoj Đole znaš ti i bolje. Znam za znaš i možeš.
Kako neko sa godinama može mentalno da propada? Hajde fizički, to je životni ciklus i zavisio od osobe da osobe ali kako neko sa 35, 45... može da donosi lošije odluke u odnosu kada je imao 25?
Bitno je..godinePitanje u naslovu.
![]()
Daleko vam lepa kucaŠta ćemo mi sa pločicama?! Nismo sve fotografkinje.
Naši su drugi prioriteti, npr. domaćinski tip muškarca, žica za biznis, sposobnost, oslonac...
Pločice?!![]()
Pa valjda treba da ih vodimo sa sobom kao aksesoar? Vidi šta mi lep dečko!!! Hajde ljubavi, podigni majicu da ti vide pločice.Šta ćemo mi sa pločicama?! Nismo sve fotografkinje.
Naši su drugi prioriteti, npr. domaćinski tip muškarca, žica za biznis, sposobnost, oslonac...
Pločice?!![]()
A ha. Pa dobro.Pregazili ih losi izbori i postaju nadzak babe s kojim ne moze ni recenica da se razmeni a da se ne velicaju,takve su sve babe dok dede nadju mir i idu na pecanje
Izgleda da te je neka dobro samljela! Nemam drugo objašnjenje.Daleko vam lepa kuca
Ahahaha kraj price bez argumenataIzgleda da te je neka dobro samljela! Nemam drugo objašnjenje.
Tako što ostane na istom nivou decenijamaJoj Đole znaš ti i bolje. Znam za znaš i možeš.
Kako neko sa godinama može mentalno da propada? Hajde fizički, to je životni ciklus i zavisio od osobe da osobe ali kako neko sa 35, 45... može da donosi lošije odluke u odnosu kada je imao 25?
Traumatizovala nam Đoleta. Sram je i stid bilo!!!Izgleda da te je neka dobro samljela! Nemam drugo objašnjenje.