Koliko su cetnici pobili Srba?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slažem se ali se sa tim ne slažu Muslimani (Bošnjaci).

Hteli su muslimani nekada da budu Srbi i znali su svoje poreklo.

Ali, tada SPC njih nije htela, vec je tvrdila da su Srbi samo pravoslavci...

Muslimani su se pribili Hrvatima kada ih je Vatikan namamio sa "hrvatskim cvecem"

I tako su, gluposcu SPC Hrvati dobili ubojito oruzje protiv Srba...

U zadnjem ratu muslimani su shvatili svoju gresku, nisu hteli sa Hrvatima vec su uzeli LJUSTURU DAVNO IZUMRLE ETNIJE - BOSNJAKA i u nju se zavukli.

Ali, oni ZNAJU DA SU SRBI PO GENIMA!

A mi to i OSECAMO.

Hteli su muslimani nekada da budu Srbi i znali su svoje poreklo.

Ali, tada SPC njih nije htela, vec je tvrdila da su Srbi samo pravoslavci...

Muslimani su se pribili Hrvatima kada ih je Vatikan namamio sa "hrvatskim cvecem"

I tako su, gluposcu SPC Hrvati dobili ubojito oruzje protiv Srba...

U zadnjem ratu muslimani su shvatili svoju gresku, nisu hteli sa Hrvatima vec su uzeli LJUSTURU DAVNO IZUMRLE ETNIJE - BOSNJAKA i u nju se zavukli.

Ali, oni ZNAJU DA SU SRBI PO GENIMA!

A mi to i OSECAMO.

Dobro Blajbi; to bi značilo da si ti izvršio neku vrstu transmutacije tvog tela u u telo muslimana pa iz prve ruke znaš šta oni (muslimani) osećaju.
Ja stvarno ne znam šta oni osećaju ali ako osećaju da su Srbi valjda bi to rekli.

Dobro Blajbi; to bi značilo da si ti izvršio neku vrstu transmutacije tvog tela u u telo muslimana pa iz prve ruke znaš šta oni (muslimani) osećaju.
Ja stvarno ne znam šta oni osećaju ali ako osećaju da su Srbi valjda bi to rekli.

kako da kazu kada Srbi tako nesto docekuju na noz?

Pokusaj da kazes nekom pravoslavnom popu da imas "prijatelja Srbina islamske veroispovesti"

Videces sta ce ti reci.

Nije da ONI NECE DA BUDU SRBI, vec SRBI NECE da oni budu Srbi (ali sa islamskom verom)!

A sada je vec i mnogo teze posle svega sto se desilo.

Ako neko od moderatora cita sta pise forumas Blajninger zamolio bih da se zatvori tema zbog vrijedjanja mrtvih .
Braco moja srpska mi nismo sinovi nasih oceva ,nismo opravdali nase porijeklo ,kaljamo obraz na svakom koraku niko nama nije kriv za ponor u kojem se nalazimo .
Ovakve fabrifikovane price mi stvaraju rane na srcu i zato vise necu posjecivati ovaj forum a vama braco forumasi preporucjem da vam otadzbina i srpski narod budu iznad svega .
Zbogom

Ziveo sam 10 godina medju muslimanima i tacno znam kako i sta oni misle i osecaju.

Pa Blajbi nisi samo ti živeo među muslimanima . Ne mogu reći da nisi u pravu u vezi popova ali teško da će se većina muslimana ikada više osećati i izjašnjavati kao Srbi . Evo pitaj ih.
No sve ovo nije tema a sama tema je glupa i više pripada političkom forumu.

Poslednja izmena:
Nenade ti radis sa Kocom za englesku obavestajnu sluzbu.

Nastojis da preko rehabilitacije Draze sukobis PONOVO Srbe medju sobom.

Ako su ustase ubile 700.000 Srba, ostali okupatori 50.000, komunisti (kako ti kazes 150.000) KO JE POBIO ONE do 1,700.000 koji su stradali u 2. sv. ratu???

Прво могу да ти кажем једно: срам те било.
Ти који ниси прочитао ниједну књигу о Другом светском рату, треба овде да ми као држиш предавање из историје.
Да си прочитао иједну књигу о Другом светском рату, бар комуњарску знао би да се у тих 1 700 000 рачунају и убијени у борбама од стране свих формација на подручју КЈ, а не само цивили.
Друго, умањујеш злочин окупатора. Немци су само на Бањици убили 78 144 особе, према извештају поручника Месаровића Дражи. У осталим логорима и ван њих убили су око 30 000 људи.
Дакле дупло више од онога што си навео. Е сад, питање је колико су Мађари и Италијани убили.
Треће, навео сам ти колико су према четничким а колико према комунистичким изворима четници убили Срба(ако не рачунамо муслимане).
Четврто, кажеш да радим за енглеску обавештајну службу. Јесу ли Енглези на власт довели Тита или Дражу, јесам ли ја или ти махао сликама Тита и Черчила?
Кажеш да су енглески извештајио о Дражи лажни, јер Енглези све лажу. Како то да то не тврдиш и за енглеске извештаје о Титу?
Кажеш, Дража је највећи српски крвник. Јели Дража давао усташама и балистима чинове и положаје, јели Дража имао на 30 км од Јасеновца и Загреба 20 000 људи 3 године, јели Дража пустио Павелића да се више од 10 година мирно шета по Аргентини? Јели Дража забранио повратак 100 000 српских цивила на Космет, јели Дража дао Хрватима Лику, Кордун, Банију, Барању и Славонију, јели Дража донео Устав из 1974. којим је озакоњено усташтво и шиптарски терор над Србима?
Ти треба да ми држиш предавања...

Poslednja izmena:
Оснивач теме поставља питања а не даје доказе нити одговоре изузев оних који се своде на дневно-политичку причу. Ова тема би служила за провоцирање и вређање, а то нам не треба. Мислим, да се човек пита јесу ли четници побили више Срба од усташа...

Овако се не поставља тема на Историји.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back