krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.180
A sto mene to pitas?
Sto nisi pitao Titu?
Imao si pola veka na raspolaganju.
Gde si bio tada?
I da je uspeo da ga pita danas ne bi bio živ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto mene to pitas?
Sto nisi pitao Titu?
Imao si pola veka na raspolaganju.
Gde si bio tada?
Slažem se ali se sa tim ne slažu Muslimani (Bošnjaci).
Hteli su muslimani nekada da budu Srbi i znali su svoje poreklo.
Ali, tada SPC njih nije htela, vec je tvrdila da su Srbi samo pravoslavci...
Muslimani su se pribili Hrvatima kada ih je Vatikan namamio sa "hrvatskim cvecem"
I tako su, gluposcu SPC Hrvati dobili ubojito oruzje protiv Srba...
U zadnjem ratu muslimani su shvatili svoju gresku, nisu hteli sa Hrvatima vec su uzeli LJUSTURU DAVNO IZUMRLE ETNIJE - BOSNJAKA i u nju se zavukli.
Ali, oni ZNAJU DA SU SRBI PO GENIMA!
A mi to i OSECAMO.
Dobro Blajbi; to bi značilo da si ti izvršio neku vrstu transmutacije tvog tela u u telo muslimana pa iz prve ruke znaš šta oni (muslimani) osećaju.
Ja stvarno ne znam šta oni osećaju ali ako osećaju da su Srbi valjda bi to rekli.
Dobro Blajbi; to bi značilo da si ti izvršio neku vrstu transmutacije tvog tela u u telo muslimana pa iz prve ruke znaš šta oni (muslimani) osećaju.
Ja stvarno ne znam šta oni osećaju ali ako osećaju da su Srbi valjda bi to rekli.
Ziveo sam 10 godina medju muslimanima i tacno znam kako i sta oni misle i osecaju.
Nenade ti radis sa Kocom za englesku obavestajnu sluzbu.
Nastojis da preko rehabilitacije Draze sukobis PONOVO Srbe medju sobom.
Ako su ustase ubile 700.000 Srba, ostali okupatori 50.000, komunisti (kako ti kazes 150.000) KO JE POBIO ONE do 1,700.000 koji su stradali u 2. sv. ratu???
Dobro zapazanje!
Sa tim da i oni PRAVI KOMUNISTI koji su zaostali iz rata nisu bili losi.
Bili su losi oni dupelisci koji su dosli POSLE rata.