Koliko ste imali iskreno

Da stvarno, koliko ste imali devojaka, s kojom je veza potrajala duže, a da je bila luda za kitom i pušenjem? Ja sam imao samo jednu koja je toliko to volela da je koristila svaku priliku za to. To je toliko iskreno volela, kao i njega, da sam ja svaki put bio uzbuđen i svršavao kao da je skoro prvi put u životu.? Da li mislite da je bitno da vam ona iskreno voli vaš organ? Koliko je bitna ta iskrena želja i ljubav, kao i energija za dobar sex, po vama? Ja sam se zabavljao tri godine, i verujte mi da mi, onako, krivo što nije potrajalo mnogo više!

Dzordzi...iskreno mislim da treba prvo Tebe da voli pa onda tvoj organ ..:)

Volim njega,volim njegov...kao i njegove ruke,oci..sve mi je privlacno na njemu..volim ukus "njegovog" i sve sto se tice njega..radim to iz zadovoljstva,posto sam od rijetkih koje ne vole cokoladu..e,to ti dodje nesto poput tog uzitka...!!;)

trocifrena brojka zahvaljujući veselom studentskom životu u inostranstvu
ali...
sve dodje i prodje
u poslednjih 6-7 god nisam menjao često partnerke i ne trudim se ,
tražim u ženama nešto više od sexa
koji i dalje volim naravno

Sta znaci kada ti neko kaze da si najpojebljivija? Da li je to uvredljivo? Kakva je to rec? Najpojebljivija? Pojebljiv? Svasta!!!! Bas sam zbunjena. Moze li neko da mi objasni taj termin?:roll:

To znači da si dobila moćan kompliment od prostaka. Znači da si najprivlačnija, i da treba da nađeš nekog ko u tebi vidi i to i još nešto, a od ovoga beži, osim ako nisi sponzoruša, a on odgovarajući kandidat. U tom slučaju "pusti da on tebe smuva", pa ćeš moći da mu radiš šta hoćeš!

Back