Koliko ste doista spremni žrtvovati se za Kosovo?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko ste se doista spremni žrtvovati za Kosovo?

• 1. ratom vratiti Kosovo

• 2. diplomacijom pa ako ne uspe onda ratom vratiti

• 3. linijom manjeg otpora ih držati u šaci

• 4.samo i isključivo diplomatskim putem vratiti Kosovo

• 5. priznati Kosovo pod uvjetom pripajanja severnog dela Kosova Srbiji

• 6. priznati Kosovo u današnjem obliku al pod uvjetom sigurnosti Srba tamo

• 7. samatram da Kosovo ionako godinama više nije deo Srbije

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sta se bunis? Kvalitetni ljudi treba da zive, a ti ako prezivis dati napad (u sta cisto sumnajm :mrgreen:) dobices boracku penziju od par stotina 'ora' (sto bi rekli crnogorci)...

I vi zutare malo da okrvavite gace i da okajete grehe :per:

ja mislim da i ti tako primitivno nekvalitetan treba da zivis...samo te treba drzati pod kontrolom i prismotrom drustva i odgovarajucih institucija

jel se i ti poradjas na balvanima ovih dana ? ima vas vise krstinih patriota koji se poradjate na barikadama

Sta se bunis? Kvalitetni ljudi treba da zive, a ti ako prezivis dati napad (u sta cisto sumnajm :mrgreen:) dobices boracku penziju od par stotina 'ora' (sto bi rekli crnogorci)...

I vi zutare malo da okrvavite gace i da okajete grehe :per:
A , ti si ih okrvavio ?
Koliko vidim , ne znas ni koliko okvira ide uz automatsku pusku !:hahaha:
(cetiri okvira , pa cetiri okvira , ha,ha.ha ! )

Ma kad mi ti kazes, to mu dodje kao komplimet... nego reci ti meni sta umes ti da radis sto je za opste dobro, pa tako da izvuces postedu?

A da, ti imas samo-visokocenjeno samozivo dupe, a?

vreme vas agresivnih tabadzija i destruktivaca koji zele zlo onima koji ne misle kao oni je proslo. sevaj
brini o svom porodjaju na barikadama. :zcepanje:

Уреду је брате Шојке,него де побеже храбри бранитељ,што је гледао Србе као беже приликом етничког чишћења?

Ma ... JNA ih je pustila , primer u Dalmaciji gde su tenkovi pred samim Sibenikom napravili polukrug nazad... znaju oni to dobro, a znam i ja jer su mi licno neki 'branitelji' ispricali sta je bilo..

Ima jos to mesto :per:

Back