Koliko ste devojaka upoznali prethodnih 365 dana

Da vam kaze teta metla nesto, vama koji kukate, NI JEDNA ZENA NE VOLI INERTNOG MUSKARCA
A vi koji kukate ste bas to
Ili digni dupe sa stolice pokreni se muvaj i smuvaces, ili drkaj i cuti
Al te fore jao ja bih al nema za rajka kapa, oce piki nece piki, mozete mojoj cicili o repic da okacite, mozda vam uspe sad dok spava, posle kad ustane ujesce vas

Vi ste lovci, mi smo lovina, izvolte gospodo lovite i ulovicete

Zamislite da lovac sedi kuci i kuka "jao prazan mi tanjir gladan sam, mamu mu hebem zeciju sto nece sad da dodje sam i skoci i serpu da se skuva, oh nepravde svetskih razmera :rida:"
Ne bre, on lepo uzme pusku, izadje u sumu, ucmeka nesto (:pop:) i eto rucka
Vrlo prosto

Al vama fali taj momenat da ustanete sa stola, ta inercija vas pojede i umrecete od gladi...
...jos jedno debilno poredjenje muskaraca i zena kao "lovaca" i "lovine" :roll:

Da vam kaze teta metla nesto, vama koji kukate, NI JEDNA ZENA NE VOLI INERTNOG MUSKARCA
A vi koji kukate ste bas to
Ili digni dupe sa stolice pokreni se muvaj i smuvaces, ili drkaj i cuti
Al te fore jao ja bih al nema za rajka kapa, oce piki nece piki, mozete mojoj cicili o repic da okacite, mozda vam uspe sad dok spava, posle kad ustane ujesce vas

Zamislite da lovac sedi kuci i kuka "jao prazan mi tanjir gladan sam, mamu mu hebem zeciju sto nece sad da dodje sam i skoci i serpu da se skuva, oh nepravde svetskih razmera :rida:"
Vrlo prosto

Al vama fali taj momenat da ustanete sa stola, ta inercija vas pojede i umrecete od gladi...

:think:

1. Napraviti veliku pljesku sa lukom.
2. Ostaviti da je metlica nadje.
3. Klepiti metlicu toljagom po glavi izmedju pufnica.
4. Odvuci metlicu u pecinu.

Kako vam se cini moj plan?

@Metlice, tesko je mrdnutu dupe kad je samopuzdanje nisko i skoro unisteno.

Vrlo prosto

slažem se sa ovim
žena voli da je muškarac osvaja itd
inertnost jeste problem
ali bih dodao i da su korpe ostavile traga na nas.
jednostavno, čovek klone duhom kada vidi da žene sve nešto neće, ne mogu izaći na dejt sa njim itd, i posle više takvih iskustava - batali...

slažem se sa ovim
žena voli da je muškarac osvaja itd
inertnost jeste problem
ali bih dodao i da su korpe ostavile traga na nas.
jednostavno, čovek klone duhom kada vidi da žene sve nešto neće, ne mogu izaći na dejt sa njim itd, i posle više takvih iskustava - batali...
A to je do tebe sto dozvoljavas da te korpe toliko pogode i uticu na samopouzdanje
Moras naci nacina da naucis da je i to ok
Niko nije rekao da je lako
Ali nam je svima bioloski usadjeno, pronadji u sebi lovca ;)
Mislim.lako je da mudroserram, ali je sustina da je koren svih problema u nama samima, ne u okolini
A i ne bi bilo lose mozda sa psihologom da porazgovaras.... da se posavetujes....

Ona je malo iskarikirala, ali valjda si shvatio poentu. Treba malo sa radis na sebi za pocetak, ako je vec samopouzdanje nisko. Nadji nesto sto te zanima, bavi se necim, radi na fizickom i psihickom planu, pokreni se malo... i djevojke ce onda doci na red.

Shvatio sam, samo kazem da je muka polrenuti se.

Meka plasi odbijanje, ja sam navikao do te mere da se sada plasim da neka devojka pristane da se bolje upoznamo.
Osecam se kao Jehovin svedok kada ga puste u kucu.

Ali ti nikad nisi bio u vezi, niti nešto komuniciraš sa ljudima (prema sopstvenom priznanju), zašto bi onda eliminisao nekoga zbog muzike koju sluša ili čega već? Podsećaš me na jednog drugara, priča nam kako je otkačio tamo neku devojku jer je saznao da je ona bot i šta sad, guli patana i moli se da mu u četres i nekoj naiđe savršena bez mana. Prosjaci ne biraju, pritom ne mislim da sad treba da progutaš svako sranje koje se potura ali malo grčko/turskih prepeva i par eskurzija da tapše vođi se mogu preboleti.

форумаши,
да ли бисте изашли на дејт са овом?

Парафразираћу рођака неког мог другара, наш човек, живи у Швабији од социјале, овде прима и неку пензијицу пошто је неко време био муријак, пре него што је дезертирао, напустио службу и отутњао као избеглица у Дојчланд, у позним је годинама, али будући да му за разлику од већине нас Србендијанаца основна егзистенција није проблем код њега се што каже ћале малог Будимира Трајковића јаве извесни нагони, значи повремено му се приjeбe и крене да мува неке снаше, келнерице по кафанама, трговкиње по радњама и тако, али без успеха, јер га провале да се курчи, а није неки летач... и тако резигниран рече "разочарао сам се женама, мада још нисам постао дерпе"... Дакле није поента упознати неку, него једноставно срести неку, успети код ње, без превише упознавања с њом, јер што се више људи упознају на светлост избијају и мане, па су неке површне релације ипак корисније, ко може тако.

Back