- Poruka
- 121.704
Ajme pa ti nista ne razumes....Napisa ženka koja na drugoj temi kaže da žene ne znaju jadne šta hoće![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajme pa ti nista ne razumes....Napisa ženka koja na drugoj temi kaže da žene ne znaju jadne šta hoće![]()
Ajme pa ti nista ne razumes....
Jos kad bi to bio.problemJok ti razumeš. Tvoja prezentacija ja klasično žensko ponašanje, problem je što na forumu sve ostaje pa može da se pročita.
...jos jedno debilno poredjenje muskaraca i zena kao "lovaca" i "lovine"Da vam kaze teta metla nesto, vama koji kukate, NI JEDNA ZENA NE VOLI INERTNOG MUSKARCA
A vi koji kukate ste bas to
Ili digni dupe sa stolice pokreni se muvaj i smuvaces, ili drkaj i cuti
Al te fore jao ja bih al nema za rajka kapa, oce piki nece piki, mozete mojoj cicili o repic da okacite, mozda vam uspe sad dok spava, posle kad ustane ujesce vas
Vi ste lovci, mi smo lovina, izvolte gospodo lovite i ulovicete
Zamislite da lovac sedi kuci i kuka "jao prazan mi tanjir gladan sam, mamu mu hebem zeciju sto nece sad da dodje sam i skoci i serpu da se skuva, oh nepravde svetskih razmera"
Ne bre, on lepo uzme pusku, izadje u sumu, ucmeka nesto () i eto rucka
Vrlo prosto
Al vama fali taj momenat da ustanete sa stola, ta inercija vas pojede i umrecete od gladi...
Da vam kaze teta metla nesto, vama koji kukate, NI JEDNA ZENA NE VOLI INERTNOG MUSKARCA
A vi koji kukate ste bas to
Ili digni dupe sa stolice pokreni se muvaj i smuvaces, ili drkaj i cuti
Al te fore jao ja bih al nema za rajka kapa, oce piki nece piki, mozete mojoj cicili o repic da okacite, mozda vam uspe sad dok spava, posle kad ustane ujesce vas
Zamislite da lovac sedi kuci i kuka "jao prazan mi tanjir gladan sam, mamu mu hebem zeciju sto nece sad da dodje sam i skoci i serpu da se skuva, oh nepravde svetskih razmera"
Vrlo prosto
Al vama fali taj momenat da ustanete sa stola, ta inercija vas pojede i umrecete od gladi...
e ćao,šta radiš sutra?Ona je malo iskarikirala, ali valjda si shvatio poentu. Treba malo sa radis na sebi za pocetak, ako je vec samopouzdanje nisko. Nadji nesto sto te zanima, bavi se necim, radi na fizickom i psihickom planu, pokreni se malo... i djevojke ce onda doci na red.
Da vam kaze teta metla nesto, vama koji kukate, NI JEDNA ZENA NE VOLI INERTNOG MUSKARCA
Vrlo prosto
A to je do tebe sto dozvoljavas da te korpe toliko pogode i uticu na samopouzdanjeslažem se sa ovim
žena voli da je muškarac osvaja itd
inertnost jeste problem
ali bih dodao i da su korpe ostavile traga na nas.
jednostavno, čovek klone duhom kada vidi da žene sve nešto neće, ne mogu izaći na dejt sa njim itd, i posle više takvih iskustava - batali...
Moj isto, sve koje sam ove godine upoznao su odavno žene.Premotavam film, i siguran sam da nisam upoznao nijednu devojku prethodnih 365 dana.
Moj konačni odgovor je 0
Ona je malo iskarikirala, ali valjda si shvatio poentu. Treba malo sa radis na sebi za pocetak, ako je vec samopouzdanje nisko. Nadji nesto sto te zanima, bavi se necim, radi na fizickom i psihickom planu, pokreni se malo... i djevojke ce onda doci na red.
Ali ti nikad nisi bio u vezi, niti nešto komuniciraš sa ljudima (prema sopstvenom priznanju), zašto bi onda eliminisao nekoga zbog muzike koju sluša ili čega već? Podsećaš me na jednog drugara, priča nam kako je otkačio tamo neku devojku jer je saznao da je ona bot i šta sad, guli patana i moli se da mu u četres i nekoj naiđe savršena bez mana. Prosjaci ne biraju, pritom ne mislim da sad treba da progutaš svako sranje koje se potura ali malo grčko/turskih prepeva i par eskurzija da tapše vođi se mogu preboleti.
ako je o njenom troshku...odmaфорумаши,
да ли бисте изашли на дејт са овом?