Koliko ste devojaka upoznali prethodnih 365 dana

Au, ne znam ni sam... Mnogo.
Ne bih da se hvalim; niti da se stajem na žulj ovima koji nisu; niti da kvarim temu, ako je zamišljena kao mesto za jadanje.
A ako nije, promenite ponašanje. Socijalizujte se, van posla. Ako niste komunikativni, naučite da đuskate i pravac rejv. Imaćete priliku da upoznate nekog, spontano, ako đuska pored vas. A eto. Možda i slučajno dodirnete poneku oblinu...

proleće je, sve se budi, vreme je za neki dejt, ljubav, romansu, ne?

planiram da, ako mi se ukaže šansa za dejt te izađem sa nekom, skroz iskreno pričam o sebi i svojim stavovima, bez pokušavanja da ostavim na nju dobar utisak i predstavim se u što boljem svetlu....

reći ću joj kako se klonim ljudi, kako nemam prijatelje, istraživanje muzike na yt mi je neko zadovoljstvo i slične samotnjačke stvari... ali bih dodao kako bi mi značilo da sa njom malo iskoračim iz svoje asocijalnosti ali postepeno i u malim dozama ako za to ona ima strpljenja...
pomenuo bih joj i da sam jako neurotičan i anksiozan

planiram da, ako mi se ukaže šansa za dejt te izađem sa nekom, skroz iskreno pričam o sebi i svojim stavovima, bez pokušavanja da ostavim na nju dobar utisak i predstavim se u što boljem svetlu....

reći ću joj kako se klonim ljudi, kako nemam prijatelje, istraživanje muzike na yt mi je neko zadovoljstvo i slične samotnjačke stvari... ali bih dodao kako bi mi značilo da sa njom malo iskoračim iz svoje asocijalnosti ali postepeno i u malim dozama ako za to ona ima strpljenja...

Bolje nemoj, potpisaćeš sebi smrtnu presudu. To što si nabrojao je smrt za interesovanje kod ženskog pola, čak i kod onih od 40+.

bolje sve slazi o sebi veruj mi

Zamorno je upoznavati stalno neke žene i devojke ako nemate nikakve namere prema njima.Ali ako već imate ženu, da znate:
ovo su neke stvari koje žene rade kada im se više ne dopadate

Ne komunicirate kao ranije

Pre ste normalno komunicirali, a sad ne pokreće nikakvu temu i pokazuje kao da se baš i ne zamara oko toga.

Izgovori

Kada želite da izađete s njom, naći će neki izgovor kako bi odbila. Pre bi to jedva čekala, a sada ne.

Neraspoložena je

Kada je u vašoj blizini, umesto da bude raspoložena, ona je nervozna i sve joj smeta. Neke stvari koje radite joj idu na živce, a pre joj nisu smetale. Ukoliko nije u PMS-u, zapitajte se malo.

Ćutljiva je

Većinom ćuti i zaista možete primetiti da nešto nije u redu. Porazgovarajte da vidite o čemu je reč.

Ne brine o vama kao nekad

Ranije bi se interesovala za vas, vaša dešavanja, a sada te neke stvari ne primećuje. Fokusira se više na svoje stvari.

Ne deli svoja osećanja s vama

Pre bi vam govorila kao se oseća, šta joj se dešava, a sada vas drži van svega toga.
1108203

U suštini, svaka žena je jedna priča.Dobri ste dok je slušate i pričate sa njom.

@tema.Upoznao sam par desetina devojaka prošle godine.Ali ja sam zauzeti ''stari'' čika i ta poznanstva mi ne trebaju baš...

Poslednja izmena:

Back