Izgubljeni Slučaj 2
Aktivan član
- Poruka
- 1.220
Premotavam film, i siguran sam da nisam upoznao nijednu devojku prethodnih 365 dana.
Moj konačni odgovor je 0
Moj konačni odgovor je 0
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Premotavam film, i siguran sam da nisam upoznao nijednu devojku prethodnih 365 dana.
Moj konačni odgovor je 0
Ko nastavi ka kukomače po forumima ni neće naći devojku.
Ti ako si muško i ako kukaš kod devojaka si automatski završio svaku priču, a tek ne nešto drugo.
e, tako i jaPremotavam film, i siguran sam da nisam upoznao nijednu devojku prethodnih 365 dana.
Moj konačni odgovor je 0
pff koj ce miPremotavam film, i siguran sam da nisam upoznao nijednu devojku prethodnih 365 dana.
Moj konačni odgovor je 0
kada citam sta pisete....nije ni cudo sto devojke setaju same ...
proleće je, sve se budi, vreme je za neki dejt, ljubav, romansu, ne?
planiram da, ako mi se ukaže šansa za dejt te izađem sa nekom, skroz iskreno pričam o sebi i svojim stavovima, bez pokušavanja da ostavim na nju dobar utisak i predstavim se u što boljem svetlu....
reći ću joj kako se klonim ljudi, kako nemam prijatelje, istraživanje muzike na yt mi je neko zadovoljstvo i slične samotnjačke stvari... ali bih dodao kako bi mi značilo da sa njom malo iskoračim iz svoje asocijalnosti ali postepeno i u malim dozama ako za to ona ima strpljenja...
pomenuo bih joj i da sam jako neurotičan i anksiozan
bolje sve slazi o sebi veruj miproleće je, sve se budi, vreme je za neki dejt, ljubav, romansu, ne?
planiram da, ako mi se ukaže šansa za dejt te izađem sa nekom, skroz iskreno pričam o sebi i svojim stavovima, bez pokušavanja da ostavim na nju dobar utisak i predstavim se u što boljem svetlu....
reći ću joj kako se klonim ljudi, kako nemam prijatelje, istraživanje muzike na yt mi je neko zadovoljstvo i slične samotnjačke stvari... ali bih dodao kako bi mi značilo da sa njom malo iskoračim iz svoje asocijalnosti ali postepeno i u malim dozama ako za to ona ima strpljenja...
pomenuo bih joj i da sam jako neurotičan i anksiozan
... obrijao tu ogavnu bradurinu"pre neki dan primetih u prevozu kako me jedna devojka gleda, pitanje da li je imala 18, možda 17,9 godina, nebitno, dakle, gleda me nekako sočno i kao da želi da kaže:
"Mekflaj, da li bi......."