Koliko ste devojaka upoznali prethodnih 365 dana

ono što sam skapirao te 2017. je da devojke, ili bolje reći žene, koje su 30+, dosta vuku emotivnog prtljaga iz prethodnih veza. veliko je opterećenje za mene to što su je prethodni muškarci oblikovali u mentalnom smislu i sve te propale veze, i ona sada na mene gleda u kontekstu toga...
tako da stoji ona priča iz naše narodne baštine, da nije dobro kada je žensko dosta iskusno i sklono sebastijanu od ranog uzrasta...

nisam fan generalizacija. ali ako neka devojka recimo sluša adila, anastasiju, lukasa ili takvo neko pinkovsko *****, ili je član sns-a, prekrižao bih je u startu. šta tebe u startu odbija?

ono što smatram bitnim za vezu je da preziremo iste stvari.

značaj muzike u našim životima i poklapanje muzičkih ukusa je jako, jako bitno.
Ali ti nikad nisi bio u vezi, niti nešto komuniciraš sa ljudima (prema sopstvenom priznanju), zašto bi onda eliminisao nekoga zbog muzike koju sluša ili čega već? Podsećaš me na jednog drugara, priča nam kako je otkačio tamo neku devojku jer je saznao da je ona bot i šta sad, guli patana i moli se da mu u četres i nekoj naiđe savršena bez mana. Prosjaci ne biraju, pritom ne mislim da sad treba da progutaš svako sranje koje se potura ali malo grčko/turskih prepeva i par eskurzija da tapše vođi se mogu preboleti.

AKO NEMAŠ PARTNERA, TI SI INVALID: Prema Svetskoj Zdravstvenoj Organizaciji BITI SINGL OD DANAS JE HENDIKEP!
Od
Crna Ovca
-
April 25, 2017

Svetska zdravstvena organizacija ovih dana menja definiciju invaliditeta, kako bi u tu kategoriju mogla da smesti i osobe koje nemaju bračnog partnera, prenosi the Telegraph.
Potpuno zdrave osobe bez partnera uskoro bi se mogle smatrati ljubavnim invalidima, jer će se voditi kao “neplodni”, a neplodnost će se računati u jednu vrstu invaliditeta. Nemogućnost osobe da pronađe partnera sa kojim bi imao potomstvo smatraće se hendikepom.

Iako zvuči potpuno otkačeno i nerealno, odluka da samce proglase invalidima, uprkos tome što nemaju medicinski problem, ima jedan veoma ozbiljan razlog:
Prema novim “pravilima igre” heteroseksualnim samcima i gej osobama koje žele decu biće dat podjednak prioritet kao i parovima koji imaju teškoće sa začećem. Na taj način svetska zdravstvena organizacija želi da svim pojedincima koji žele potomstvo omogući podjednaku šansu, bez obzira na to da li su u braku ili ne.

Radi se o tome da svakom pojedincu koji želi potomstvo zdravstveno osiguranje treba u tome da pomogne, jer svaka osoba ima pravo na potomstvo. Proglašavanje samaca neplodnim ima za cilj sticanje prava na medicinsku pomoć o trošku zdravstvenog osiguranja bez diskriminacije na osnovu bračnog statusa ili seksualnog opredeljenja.

https://besnopile.rs/ako-nemas-part...organizaciji-biti-singl-od-danas-je-hendikep/

AKO NEMAŠ PARTNERA, TI SI INVALID: Prema Svetskoj Zdravstvenoj Organizaciji BITI SINGL OD DANAS JE HENDIKEP!
Od
Crna Ovca
-
April 25, 2017

Svetska zdravstvena organizacija ovih dana menja definiciju invaliditeta, kako bi u tu kategoriju mogla da smesti i osobe koje nemaju bračnog partnera, prenosi the Telegraph.
Potpuno zdrave osobe bez partnera uskoro bi se mogle smatrati ljubavnim invalidima, jer će se voditi kao “neplodni”, a neplodnost će se računati u jednu vrstu invaliditeta. Nemogućnost osobe da pronađe partnera sa kojim bi imao potomstvo smatraće se hendikepom.

Iako zvuči potpuno otkačeno i nerealno, odluka da samce proglase invalidima, uprkos tome što nemaju medicinski problem, ima jedan veoma ozbiljan razlog:
Prema novim “pravilima igre” heteroseksualnim samcima i gej osobama koje žele decu biće dat podjednak prioritet kao i parovima koji imaju teškoće sa začećem. Na taj način svetska zdravstvena organizacija želi da svim pojedincima koji žele potomstvo omogući podjednaku šansu, bez obzira na to da li su u braku ili ne.

Radi se o tome da svakom pojedincu koji želi potomstvo zdravstveno osiguranje treba u tome da pomogne, jer svaka osoba ima pravo na potomstvo. Proglašavanje samaca neplodnim ima za cilj sticanje prava na medicinsku pomoć o trošku zdravstvenog osiguranja bez diskriminacije na osnovu bračnog statusa ili seksualnog opredeljenja.

https://besnopile.rs/ako-nemas-part...organizaciji-biti-singl-od-danas-je-hendikep/

Jel to znaci ce muskim nadju neku da joj naprave dete cisto se dokaze kao zdrav ili je neka druga medicinska pomoc u pitanju?

Pa gde si Mekflaj?Jesi li smuvao neku devojku?Danas je vrućina i sve šetaju skoro gole, čekaju da im pritrčiš i doneseš 'ladno piće.
evo me.
nisam.
jeste vrelo.
boldovano - primetio sam, gledam ih, watching them from afar kako prolaze oskudno odevene :lol:, lepe su, seksi, dosta dobro sređene i negovane... ako se ovako nastavi, moraću da suspendujem nofap.

Jel to znaci ce muskim nadju neku da joj naprave dete cisto se dokaze kao zdrav ili je neka druga medicinska pomoc u pitanju?
pre svega - dozvoliti mogućnost surogat materinstva i samcima.
dakle, samac da svoju polnu ćeliju, kupi i jajnu ćeliju na klinici, zatim klinika obavi oplodnju i ubaci to nekoj ženi koja za pare želi da nosi dete 9meseci. veliki sam fan toga, smatram da nije prihvatljivo diskriminsati samce po ovom pitanju, ako već mogu gejevi i parovi koji imaju problema sa sterilitetom. cena ovoga u ukrajini je oko 20k, postoje žene koje se time bave. jeste da postoje izvesne moralne dileme, ali je valjda život na prvom mestu. mislim da bi umiruća sela u srbiji procvetala kada bi se krenulo sa ovim, otvorili bi se i vrtići u njima, žene vratile tamo, sve bi živnulo...

Od
Crna Ovca
-
April 25, 2017

Kakva je ovo zajebancija?
Da li ce po ovome drzava da spaja samce u cilju dalje reprodukcije?

Mekflaj, batali vise ove gluposti.
Ako ne mozes da nadjes zenu u RL pobaj sa sajtovima za upoznavanje ili kontaktiraj ove iz Stare Raske da ti dovedu mladu iz Albanije.

Da vam kaze teta metla nesto, vama koji kukate, NI JEDNA ZENA NE VOLI INERTNOG MUSKARCA
A vi koji kukate ste bas to
Ili digni dupe sa stolice pokreni se muvaj i smuvaces, ili drkaj i cuti
Al te fore jao ja bih al nema za rajka kapa, oce piki nece piki, mozete mojoj cicili o repic da okacite, mozda vam uspe sad dok spava, posle kad ustane ujesce vas

Vi ste lovci, mi smo lovina, izvolte gospodo lovite i ulovicete

Zamislite da lovac sedi kuci i kuka "jao prazan mi tanjir gladan sam, mamu mu hebem zeciju sto nece sad da dodje sam i skoci i serpu da se skuva, oh nepravde svetskih razmera :rida:"
Ne bre, on lepo uzme pusku, izadje u sumu, ucmeka nesto (:pop:) i eto rucka
Vrlo prosto

Al vama fali taj momenat da ustanete sa stola, ta inercija vas pojede i umrecete od gladi...

Da vam kaze teta metla nesto, vama koji kukate, NI JEDNA ZENA NE VOLI INERTNOG MUSKARCA
A vi koji kukate ste bas to
Ili digni dupe sa stolice pokreni se muvaj i smuvaces, ili drkaj i cuti
Al te fore jao ja bih al nema za rajka kapa, oce piki nece piki, mozete mojoj cicili o repic da okacite, mozda vam uspe sad dok spava, posle kad ustane ujesce vas

Vi ste lovci, mi smo lovina, izvolte gospodo lovite i ulovicete

Zamislite da lovac sedi kuci i kuka "jao prazan mi tanjir gladan sam, mamu mu hebem zeciju sto nece sad da dodje sam i skoci i serpu da se skuva, oh nepravde svetskih razmera :rida:"
Ne bre, on lepo uzme pusku, izadje u sumu, ucmeka nesto (:pop:) i eto rucka
Vrlo prosto

Al vama fali taj momenat da ustanete sa stola, ta inercija vas pojede i umrecete od gladi...

Napisa ženka koja na drugoj temi kaže da žene ne znaju jadne šta hoće :hahaha:

Back