Колико сте бустера добили?

samo sam izgubio volju da se ubeđujem
Drugi nacin za reci - ne znam kako je dokazano.
Jer i nije.
sa religijskim fanaticima
Upravo si ti, i vi, ti koji ste ovo pretvorili u pitanje religije, i - ili verujes ili ne. Dokaza nema i nemoze biti u tako kratkom vremenskom roku.
Stalno ponavljate - verujem nauci, osim kada tu istu nauku suspendujete, ukunete po pitanju drugih sredstava, decenijski primenjivanih, dokazanih sredstava, cak i u slucajevima Nobelove nagrade.

koji mrze naučnu medicinu i stalno imišljaju nove gluposti kojima se bore protiv nje.
Opet pricas za druge...
Lazes i izmisljas. I hipotetises na osnovu toga.

...
Jesi ti samo zao ili toliko neinteligentan?

Imam sumnju.
Zato sto znam da prosto, fizicki nije bilo dovoljno vremena za sprocodjenje svih potrebnih koraka, faza i testova da bi za nesto moglo da se kaze da je dobro, korisno i bezbedno.
Zato i nisam hteo da dobrovoljno ucestvujem u testnoj fazi neispitanog sredstva.
Sta je problem?

Ponavlja se po ko zna koji put da ti govoris umesto drugih, imas neke fiksacije da drugi misle ovako ili onako, rade nesto zato sto su culi nesto, negde...
A ne vidis da si u stvari sam takav i da sam tako radis.
Jos ides vredjas, nazivas i obelezavas druge.
Diskreditujes i omalovazavas nekog ko je upravo ono sto ti trazis da bude. (taman htedoh to i da pokazem i citiram, ali Ninica Zastitnica obrisa to i zatvori temu https://forum.krstarica.com/threads/cetiri-godine-od-korone.989172/page-17)
Pozivas se na nesto po jednom principu, a taj isti princip ignorises, zanemarujes i ukidas za drugu stvar.
Trazis argumente, a sam ih nemas i nisi ponudio.
Kako je dokazano da trudnice smeju da se "vakcinisu". Kako je ista dokazano?

Poslednja izmena:
...
Jesi ti samo zao ili toliko neinteligentan?
Superioran.

Imam sumnju.
Zato sto znam da prosto, fizicki nije bilo dovoljno vremena za sprocodjenje svih potrebnih koraka, faza i testova da bi za nesto moglo da se kaze da je dobro, korisno i bezbedno.
Zato i nisam hteo da dobrovoljno ucestvujem u testnoj fazi neispitanog sredstva.
Sta je problem?
Problem je u tome što niko nije dužan da se bavi tvojim sumnjama, nit si obrazovan da "sumnjaš" nit imaš argumente.

Ponavlja se po ko zna koji put da ti govoris umesto drugih, imas neke fiksacije da drugi misle ovako ili onako, rade nesto zato sto su culi nesto, negde...
A ne vidis da si u stvari sam takav i da sam tako radis.
Jos ides vredjas, nazivas i obelezavas druge.
To se momak zove iskustvo, ja još nisam naišao na racionalnog antivaksera, svi krenu mekano, kao sumnjaju i plaše se i svi dođu do toga da nijedna vakcina ne valja i da nas neko tamo namerno truje.
Nisi mi dao nikakvu osnovu da mislim drugačije, recimo ovo sa frižiderima pokazuje da si došao sa jakim predubeđenjem, jer su ti agrumenti dati i džabe.

Diskreditujes i omalovazavas nekog ko je upravo ono sto ti trazis da bude. (taman htedoh to i da pokazem i citiram, ali Ninica Zastitnica obrisa to i zatvori temu https://forum.krstarica.com/threads/cetiri-godine-od-korone.989172/page-17)
Pozivas se na nesto po jednom principu, a taj isti princip ignorises, zanemarujes i ukidas za drugu stvar.
Trazis argumente, a sam ih nemas i nisi ponudio.
Kako je dokazano da trudnice smeju da se "vakcinisu". Kako je ista dokazano?
Ne moram ja ništa da ti ponudim, ja mogu nekom ko je dobronameran i iskren da nešto objasnim, to sam mnogo puta uradio, ali kad taj neko onda pokaže da se argumenti od njega odbijaju ekspresno se prebacim na drugi način komunikacije.

Nemam ja ni strah niti se cerekam, samo sam izgubio volju da se ubeđujem sa religijskim fanaticima koji mrze naučnu medicinu i stalno imišljaju nove gluposti kojima se bore protiv nje.

Mislite vi šta hoćete, nikog nije briga više.
постоји разлика између научне медицине и мађија (фајзер).

постоји разлика између научне медицине и мађија (фајзер).
Ta mađija se izučava od 1960tih, prva takva vakcina je testirana 1990tih na miševima a prva na ljudima još 2013, protiv besnila.

Ali vi ste pametni pa "znate" da je to sve neispitano.

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(17)31665-3/abstract
Between Oct 21, 2013, and Jan 11, 2016, we enrolled and vaccinated 101 participants with 306 doses of mRNA (80–640 μg) by needle-syringe (18 intradermally and 24 intramuscularly) or needle-free devices (46 intradermally and 13 intramuscularly).

Problem je u tome što niko nije dužan da se bavi tvojim sumnjama,
Problem je sto su uslovljavali i prisiljavali ljude.

nit si obrazovan da
Ne mozes da koristi "obrazovanje" kao argument, dok obrazovane vredjas, diskreditujes i osporavas.

nit imaš argumente
Kao ni ti.

To se momak zove iskustvo, ja još nisam naišao na racionalnog antivaksera, svi krenu mekano, kao sumnjaju i plaše se i svi dođu do toga da nijedna vakcina ne valja i da nas neko tamo namerno truje.
Kao sto rekoh, pricas za druge, znas i sta drugi misle.
Bar sad to imamo i napismeno.

recimo ovo sa frižiderima pokazuje da si došao sa jakim predubeđenjem
Niti sam doneo, niti pomenuo frizidere, osim kada je trebalo istaci tvoje laganje, pretpostavljanje na iskustvo, gde su bili i gde su vidjeni.

jer su ti agrumenti dati i džabe
Nisi, Samo si izjednacio znacenje pojmova "drzati" i "cuvati".

Ne moram ja ništa da ti ponudim,
Ne moras, mada ih stalno trazis.
A pritom nista nisi ponudio.

ja mogu nekom ko je dobronameran i iskren da nešto objasnim, to sam mnogo puta uradio,
Nisi ni jednom.

ali kad taj neko onda pokaže da se argumenti od njega odbijaju
Samo si vredjao, diskreditovao, nazivao imenima, iskusno pretpostavljao, izjednacavao znacenje reci...To nisu argumenti.

Udario sam jedan booster jutros
Booster energy drink 0,5l | Idea

nikakva nauka ni argumenti ne mogu to promeniti
koja nauka? nikakvu nauku nisi presentovao jer je nema.
Izbegavas da odgovoris i pokazes za npr. trudnice, zato sam ti rekao da pogledas Fajzr papire.
Ja na ovakvom forumu gde ste gurnili ovu vaznu temu na teorije ne zelim da pisem vise nego sto vec jesam.
Mogu vam samo reci uzivajte svoje buustere.

Izbegavas da odgovoris i pokazes za npr. trudnice, zato sam ti rekao da pogledas Fajzr papire.
Ja na ovakvom forumu gde ste gurnili ovu vaznu temu na teorije ne zelim da pisem vise nego sto vec jesam.
Nije moje da prezentujem nauku, ako ti iznosiš neku tezu ti je obrazloži, neću da ja tražim dokaze za tvoje tvrdnje.

Mislim, uvek možemo da se dogovorimo o ceni mog radnog sata pa da me platiš da to radim, besplatno nemam nameru.

Ja i dalje čekam da bilo ko od vas iznese ozbiljan naučni argument.

Забрањују, бришу, не дају да се иђе и ријеч рече о томе осим на "заверама"

Poslednja izmena od moderatora:
Iz ličnog iskustva mogu reći da zasigurno rade statistiku veze covid vakcine i raka.
Na prvoj posjeti onkologiji u MD Anderson je trebalo da popunim par pitanja vezana za hormonske pilule tj jesam li koristila pilule za sprečavanje trudnoće i jesam li primila covid vakcine i kad.
Nije mi bilo jasno šta je bitno jesam li uzela vakcinu prije 5 godina i šta će to njima sad.

Pretpostavljam da tek izvlače statistiku kako bi eliminisali ili potvrdili vezu između covid vakcina i raka.
Vidićemo kad zbroje 😅

Poslednja izmena od moderatora:
u evropi kad odes kod doktora uvale ti papir o tvom pristanku da se koriste tvoji podatci (doslovno, jer su mi jednom pokusali uvaliti da potpisem papir koji je vec imao strihirano da pristajem). Odakle im 10mil ljudi koji su ucestvovali u zadnjim istrazivanjanjima? Jel ljudi znaju u cemu ucestvuju? Svi smo deo eksperimentan koji traje.
Primetno je da sad doktori postavljaju puno pitanja i salje na citavo cudo nepotrebnih testova.

Iz ličnog iskustva mogu reći da zasigurno rade statistiku veze covid vakcine i raka.
Na prvoj posjeti onkologiji u MD Anderson je trebalo da popunim par pitanja vezana za hormonske pilule tj jesam li koristila pilule za sprečavanje trudnoće i jesam li primila covid vakcine i kad.
Nije mi bilo jasno šta je bitno jesam li uzela vakcinu prije 5 godina i šta će to njima sad.

Pretpostavljam da tek izvlače statistiku kako bi eliminisali ili potvrdili vezu između covid vakcina i raka.
Vidićemo kad zbroje 😅
доста чудни ствари има
ја имам осјећај да око мени људи су болеснији него прије а знам десетак скроз здрави који задњи пар година имају стално велике здравствене проблеме

чуди ме да су се доктори осмјелили да поставе та питања

raduje me sto ste primetli da sam obrazovan
ali mi etikecija ne dozvoljava da uobrazeno likujem

fala na pitalju ali ne mogu davati odgovore na licna pitalja
to cemo kategorisati kao neumesno
znaci ponasajde se
Dakle vi rado komentarišete vrlo ozbiljnu temu u kojoj nemate ličnog udela?

Nalazim zanimljivom slučajnošću(?) da je to prevalentni slučaj u kohorti protivnika vakcinacije, zli jezici bi rekli da je to nepošteno a oni vulgarniji da je lako tuđim falusom gloginje mlatiti, mada su to možda prejake konstatacije, iako istinite.

Dakle vi rado komentarišete vrlo ozbiljnu temu u kojoj nemate ličnog udela?

Nalazim zanimljivom slučajnošću(?) da je to prevalentni slučaj u kohorti protivnika vakcinacije, zli jezici bi rekli da je to nepošteno a oni vulgarniji da je lako tuđim falusom gloginje mlatiti, mada su to možda prejake konstatacije, iako istinite.
gospodine ne smarajde me
nachi brt ako nisi neka prepichkurina prelepava mande me se
a i sire !

такозвана МРНА технологија је прије овог зла била опасна за људску употребу, превише ризична, није безбједна итд.
И како онда 80% ретарда дође и каже "Ај ми то убризгај!"

Нека ми неко објасни логику ваксера. :think:

Back