Колико сте бустера добили?

Pogledajte prilog 1735705

https://www.news-medical.net/news/2...scarring-in-adolescents-and-young-adults.aspx

оштећења срца код млађих особа од бодљикави протеина
Kvalitetna studija ali nije konkluzivna, prvenstveni problem je što su autori pretražili celu usa da nađu 300 pacijenata sa simptomima miokarditisa nakon vakcinacije, što nije obavezno zbog vakcinacije (korelacija i kauzalnost), takođe skoro svi su bili sa blažim simptomima a oštećenja su merena indirektno, kroz markere a ne biopsiju. Bez obzira na to, veza je moguća i to baš deluje u toj grupi mladića adolescenata, ali opet, pravite slona od muve.

Kada se uporedi sa kovid infekcijom, opet je rizik od miokarditisa 14 puta manji kod vakcine nego kod infekcije.

1000006691.jpg

Neverovatno koliko ima tih sumanutih i dokonih likova koji su i dalje opterećeni vakcinama. Ja sam se vakcinisao odavno sa 4 doze.
Da nema ovakvih glupavih tema, nikad se ne bi toga setio. :lol:
da tebe nema ja se nikad ne bih setio da smo bili na mesecu, psihologija je cudo, potiskujemo ruzno, pa tako i ti, najradije bi zaboravio

Dobio sam tri doze i prestao da razmišljam o koroni istog trenutka.

Vi ste ti koji ste i dalje u bolesnom strahu.
pa ko je razmisljao umesto tebe kada smo diskutovali?
a sto se tice straha, pa sa njim ste se koristili da pelcujete ljude, ali se mi antivakseri nismo dali uplasiti, pa ste ucenjivali sa poslom, putovanjima itd

sve sto radi sns i av, cudo ti jos to nisi ukapirao

pa ko je razmisljao umesto tebe kada smo diskutovali?
a sto se tice straha, pa sa njim ste se koristili da pelcujete ljude, ali se mi antivakseri nismo dali uplasiti, pa ste ucenjivali sa poslom, putovanjima itd

sve sto radi sns i av, cudo ti jos to nisi ukapirao
Ne mora niko da razmišlja umesto mene, imam dovoljno znanja na temu da vaše nebuloze obaram u polusnu i levom rukom

Ne mora niko da razmišlja umesto mene, imam dovoljno znanja na temu da vaše nebuloze obaram u polusnu i levom rukom
o tome se i radi, zaradjujes na vakcinama
pazi pre 4 godine se kao sprovodila istraga, kao 1 incident, a danas se ispostvlja da nas je najvise pomrlo u americi, gde smo najvise pelcovani

Blood clot case under investigation following Pfizer vaccine

https://www1.racgp.org.au/newsgp/clinical/blood-clot-case-under-investigation-following-pfiz#:~:text=Recent research from Oxford University,times higher from contracting COVID.

kovid 19, ali umiranje krece sa vakcinama kraj 2021, i sad smo mi teoreticari zavere, a vi ste u pravu?>:
jel si ti pismen? lepo te pitam kako se vremenski potrefilo da vecina poumire tek sa kovid vakcinacijom od 2021?

svi su oni poumirali negde s kraja 2021
  • Shawn Roden, aka Flexatron, age 46 died unexpectedly on 11/10/21 from a “suspected heart attack.” He won Mr. Olympia at age 43 (oldest bodybuilder to capture the title). According to reports, Roden had suffered a previous heart attack.
  • Vic “Mr. Big” Richards, age 56, passed away from heart failure on 11/14/21
  • George “Da Bull” Peterson, age 37. He was found dead in hotel room 10/7/21
  • John “Mountain Dog” Meadows, age 49, died on 8/8/21. He had sustained a major heart attack with permanent heart damage 5/2020 but went back to heavy training. According to reports he “suffered a heart attack due to massive blood clots in his coronary arteries”
  • Megan Elizabeth, age 28, died 8/25/21. Cause of death is unknown
  • Phil Hernon, age 55, died on 8/19/21 due to “sudden decline in health”. He had been on dialysis
  • Orlando Galluci, age 38, died on 8/18/21 of a heart attack. Found dead just before competing in 2021 NPC European Championship
  • Alena Hatvani, age 46, died 8/15/21. The cause of death is unknown. She was getting her final tan and started to faint before competing in Europa Pro2021
  • Sofia Grahm, age 27, died in her sleep on 7/31/21. The cause of death is unknown. She was prepping for a show
  • Salah Hussein, age 39, died of stroke on 7/21/2021
  • Jenny Lynn, age 49, died in her sleep on 7/18,2021
  • Melissa Coates, age 50, died on 6/23/21 of unknown cause (8 months prior to her death her leg was amputated “due to blood clots obstructing the blood flow to her lower leg.”
  • Andy Haman, Age 55, died on 3/19/21 due to “complications of elbow joint surgery.” Reports read “pulmonary embolism”
  • Michael “Big Kentucky” Thier, age 50, died on 2/21/21 of kidney failure
  • Richard “Dustin” Cosman, age 39, “passed away in his sleep” on 1/1/21
  • https://www.heartwise.com/whatsnew/2021/11/30/dead-bodybuilders

Vi ste ti koji ste i dalje u bolesnom strahu.
Ми у болесном страху а ви сте нам пријетили, присиљавали да узимамо та гвона? :eek:

Мени то не треба ја водим рачуна о свом животу и здрављу.

ja sam bio u centru zbivanja, ono sto ste gledali na tv-u kao alarmantne vesti ja sam bio tamo i znao sam da je bila laz.
Mislim da je bilo dovoljno sto mediji, isti oni koji su lagali o Jugoslaviji, 911, Sadamovom oruzju, Asadovom zaprasivanju vlastitog naroda, Bidenovom zdrastvenom stanju, Epstain samoubistvu, laptopima, Ukrajini, Rusiji.......tvrdili da je virus izasao iz pecine, od sismisa, pa ispalo da je napravljen ilegalno na americkom univerzitetu i da su bile obavestene institucije. Opet laganje. I onda cudom nauke, sa malo menjanjem definicija sta je vakcina, dobijemo genetsku cudotvornu terapiju. Verujete? I kojim postotkom smrtnosti su plasili i pretili ljudima? I kolika je na koncu smrtnost od gripe zvanoj "covid"?
I ajde ti veruj takvim medijima i vlasti.

Po podatcima svetske zdrastvene od gladi i zagadjene vode umre preko 5mil ljudi. Jel nekog to uplasi i zabrine?
Po podatcima svetske zdrastvene od gripe i pneumonije umre preko 4mil svake godine (sem tokom "covida"). Gde je vakcina protiv gripe (da funkcionise)?

Poslednja izmena:
onda nas gugle laze, evo svi antivakseri pomresmo od srcki?

Muad'Dib, ja mislim da ti zivis sada u strahu, 3 bustera je brate mnogo​

Has Pfizer been linked to blood clots?

Recent research from Oxford University found that while recipients of AstraZeneca, Pfizer and Moderna have a risk of blood clots, the risk is up to 10 times higher from contracting COVID.
Još kada bi neki antivakser razumeo statistiku, gde bi vam kraj bio....

Recimo kad bi razumeli da je 0.001% zapravo 10x veće od 0.0001%... sećate se kad ste u školi pričali "ma šta nas ovo uče, kad će nam ovo trebati u životu..." :mrgreen:

Još kada bi neki antivakser razumeo statistiku, gde bi vam kraj bio....

Recimo kad bi razumeli da je 0.001% zapravo 10x veće od 0.0001%... sećate se kad ste u školi pričali "ma šta nas ovo uče, kad će nam ovo trebati u životu..." :mrgreen:
ми смо сви аљекови ћаци, не разликујемо 1 промил од 1 процента, ти ћеш да нам покажеш ....удара на главу тај бустер, опет ти ово ради
Jim Carrey Omg GIF

Poslednja izmena:
Kada se uporedi sa kovid infekcijom, opet je rizik od miokarditisa 14 puta manji kod vakcine nego kod infekcije.
ako racunas na vreme do infekcije, ili mozda tvrdis da se vi vakseri niste ni razboljevali?
prodje nekoliko meseci i samo kazu do je od kovida nije od vakcine
mozda si dobio bustere za zecititis

Gde je vakcina protiv gripe (da funkcionise)?

sada cemo malo da istrazujemo vaksere kao sto je ovaj muadib, a ne da im dajemo pare samo

Moderna had received an initial award of $176 million in July 2024, which was later expanded to include an additional $590 million in January, and the company had expected to advance the programme into late-stage development with the assistance of the government.

The termination of the contract adds uncertainty to the vaccine’s future, according to Moderna CEO Stéphane Bancel, who stated that the company will explore alternative paths forward for the programme.

The decision is part of a shift in the Trump Administration’s approach to vaccines, which has changed since the days of Operation Warp Speed, when the administration worked closely with drug makers, including Moderna, to speed the development of mRNA-based “vaccines” for covid.

HHS Secretary Robert F. Kennedy Jr., a long-time vaccine sceptic, has cut vaccine contracts and research, and has upset covid-specific guidance, including rescinding existing covid injection recommendations for healthy children and pregnant women.

The Administration’s reconsideration of the bird flu investment comes as two other Moderna products are under review at the FDA, including the company’s next-generation covid “vaccine” and its RSV vaccine, which is being considered for expansion to include high-risk younger adults.

US government cancels funding to Moderna for its bird flu vaccine

je vakcina protiv gripe (da funkcionise)?
:cepanje:
Најгоре смеће. двије године добио сам то го в но због посла и стално сам био болестан (мислим да сам прелада имао једне године).
Одкад не добијам још да куцнем нијесам био прелађен.

Koliko je teško shvatiti da se hladni lanac izvodi tako da one budu distribuirane u ispoštovanom hladnom lancu i da u finalnoj fazi, pred upotrebu, mogu da se u Domovima Zdravlja čuvaju i u običnim frižiderima jer će sve biti upotrebljene u roku od tih 10 nedelja
Nije tesko. Mi koji nismo ucestvovali u eksperimentu, nismo ni razmisljali o tome.
Mozes se samo nadati i verovati da je tako i bilo.
Niko nije odustao od "vakcinacije" zbog toga i nacina njihovog cuvanja. Znali su da se nece "vakcinisati" i pre i nezavisno od ovoga.
Misljenje o "vakcinama" nije formirano zbog, i na osnovu, ovog saznanja.

pred upotrebu, mogu da se u Domovima Zdravlja čuvaju i u običnim frižiderima
Ne mogu da se cuvaju. Mogu samo da se drze do upotrebe.
U Domovima Zdravlja nema frizidera za Jelen pivo.
Masovne vakcinacije nisu obavljane u Domovima Zdravlja.
U Beogradu je masovna vakcinacija, izmedju ostalog, organizovana i na Sajmu.
Za nase ljude, ljude iz regiona i strance.
To je bila ukljucena i vakcinacija i prva, druga i ko zna koja revakcinacija, booster doza i trajalo je mesecima.

i da je ta žena slagala jer je njena izjava o tome da se MORAJU čuvati na -80 u Domovima Zdravlja jednostavno laž?
Nista nije slagala.
I moraju se cuvati izmedju -70 i -90.
Domove Zdravlja nije ni spomenula. Izmislio si.

Nije tesko. Mi koji nismo ucestvovali u eksperimentu, nismo ni razmisljali o tome.
Mozes se samo nadati i verovati da je tako i bilo.
Niko nije odustao od "vakcinacije" zbog toga i nacina njihovog cuvanja. Znali su da se nece "vakcinisati" i pre i nezavisno od ovoga.
Misljenje o "vakcinama" nije formirano zbog, i na osnovu, ovog saznanja.
Pa naravno da nije, to je vaša religijska dogma i nikakva nauka ni argumenti ne mogu to promeniti.

Za vas će svaka vakcina uvek biti smrtonosna.

Ne mogu da se cuvaju. Mogu samo da se drze do upotrebe.
U Domovima Zdravlja nema frizidera za Jelen pivo.
Masovne vakcinacije nisu obavljane u Domovima Zdravlja.
U Beogradu je masovna vakcinacija, izmedju ostalog, organizovana i na Sajmu.
Za nase ljude, ljude iz regiona i strance.
To je bila ukljucena i vakcinacija i prva, druga i ko zna koja revakcinacija, booster doza i trajalo je mesecima.
Wow, ne mogu da se čuvaju nego da se drže do upotrebe, sada ćeš se hvatati za semantiku?
Ako mogu da stoje u običnom frižideru punih 10 nedelja onda se čuvaju u njemu, nema magične vremenske granice kada držanje prelazi u čuvanje.

Nista nije slagala.
I moraju se cuvati izmedju -70 i -90.
Domove Zdravlja nije ni spomenula. Izmislio si.
Jeste, jer te frižidere Jelen piva sigurno nije videla u avionu koji je dovezao vakcinu u Srbiju, nego ga je upravo videla na Sajmu, neposredno pred upotrebu.

Kritikuje na lažnim osnovama, dakle laže. Rekla je da vakcine moraju biti na -70, što je laž.

Al' to nikog ne zanima, osim ucesnike u eksperimentu.
Ono sto me zanima je kako je dokazana bezbednost upotrene za trudnice?
Ili kako se islo od "booster doza mora biti vakcinom istog tipa/proizvodjaca kao i prva doza" doslo do "mozete i mesati tipove/proizvodjace vakcina, cak i i bolje i preporucljivo da se mesaju". Kako je to dokazano?

Poslednja izmena:
i nikakva nauka ni argumenti ne mogu to promeniti.
Naravno da mogu, ali je, i ih, nema.

Za vas će svaka vakcina uvek biti smrtonosna.
Opet ti govoris i za druge.

Wow, ne mogu da se čuvaju nego da se drže do upotrebe, sada ćeš se hvatati za semantiku?
Nikakva semantika.
Postoji velika i jasna razlika.
Kao sto se meso se moze cuvati u zamrzivacu mesecima, a drzati u frizideru dan ili dva.

nema magične vremenske granice kada držanje prelazi u čuvanje.
Nema vremenske granice, ali ima fizicke, Kada se jednom odmrznu nema vise zamrzavanja i cuvanja.

Jeste, jer te frižidere Jelen piva sigurno nije videla u avionu koji je dovezao vakcinu u Srbiju, nego ga je upravo videla na Sajmu, neposredno pred upotrebu.
Opet si izmislio. Vidjeni su u podrumu Pravnog fakulteta.

Kritikuje na lažnim osnovama, dakle laže.
Ti pricas o kritikovanju, a ovde vredjas, nazivas, obelezavas, pricas za druge. Izmisljas i lazes.

Rekla je da vakcine moraju biti na -70, što je laž.
I moraju. Nista nije laz.

Poslednja izmena:
Sve si napisao, osim sto nista nisi napisao.

Samo si diskreditovao i omalovazavio. I to koga, pokazacu u buducnosti.

Cerekanjem samo maskiras svoj strah.
Mrkalj te je lepo uputio...

...pa se pronadji. Propitivace te.
Nemam ja ni strah niti se cerekam, samo sam izgubio volju da se ubeđujem sa religijskim fanaticima koji mrze naučnu medicinu i stalno imišljaju nove gluposti kojima se bore protiv nje.

Mislite vi šta hoćete, nikog nije briga više.

Back