Колико сте бустера добили?

U Pfizerovim dokumentima je izlistano preko 1000 posledica. NIKAD nisu uradili toksikologi raport, test na pacovima je kriminalan, prvu fazu su falsifikovali i placebo test subjekte na koncu vaksinisali, a one koji su u teskom stanju jednostavno izbrisali (to je javno jer je na sudu). Na trudnicama NIKAD nisu testirali. Posmatrali su trudnice na poslu koje su se zarazile i onda ih izbrisali iz evidencije. Gde je tu teorija, to su njihovi dokumenti?

Sad su potvrdjene brojne posledice jer su radjene analize i od po 10 miliona ljudi (10 u Italiji, 10 u J.Koreji...), sad je u kongresu rasprava o analizi skoro 300 miliona ljudi.
Ono sto ljudi ne razumeju je da se radi o PREKO 400 vakcina! Ne ocekujte da vidite iste posledice pa kao sad sam uveren da nesto ima.

U vakcinama je potvrdjen SV40. S kraja 60tih su stavili ovaj virus koji izaziva rak, dokazano na sudu, kazu slucajno. Bio je video direktora Bayerna o tome. I sad ga opet slucajno. Gde je tu teorija?

mRNA nije mRNA. Sputnik je isto mRNA samo je delivery mechanisam drugaciji. Rusija nema javnu bazu ali neka poredjenja kazu da je manje posledica.

Vakcina je napravljena i podrzana od coveka koji je javno govorio da zagovara depopulaciju a onda se kao zabrinuo za nase zdravlje.

ima sve na netu o fajzerru i njihovom leku trovanu

Stvar je u tome da mediji i oni koji vladaju poznaju nas jako dobro, psiholoska istrazivanja uradjena jos 50tih. Nije nimalo slucajno sto si u istom trenutku mogao cuti jedno na tv-u i raznih "strucnjaka" a na drugoj strani totalno oprecne informacije. To je bilo deo plana, efekat na ljude kad shvate da su prevareni, mozda cak i bolesni a da im je sve govorilo da ne uzmu takozvanu "vaccinu".
Drugo, vecina ljudi formira misljenje, to mediji promovisu da se opredelimo za jednu stranu, partiju ili stagod. Opet jedna zvrcka. Nas mozak, kad se opredeli, vatreno ce da brani, cak doslovno uvrce stvarnost da prilagodi tom misljenju. Covek ne moze biti ni open-minded kako se to promovise na zapadu, ne mozes prihvati sve kako to neko servira. Medjutim pametan covek kako neko rece "stavi to negde pozadi u glavi", i stalno evaulira, analizira (sto bi bila NAUKA o kojoj pricam a ne DOGMA sa pendrekom i zabranama). Ljudi danas nazalost ni vremena ni volje da razmisljaju, totalno hipnoptisani tehnologijom i medijama. Svako za sebe treba da vidi zasto je pao na laz.

a namere manipulativne i propagandističke
kad si rekao da sam protiv svih vakcinacija što je laž
Stalno to rade.

Stalno generalizuju. Stalno dvostruki arsini.
Pozivaju se na nauku za jednu stvar, dok istu tu nauku ukidaju za drugu stvar.
Menjaju definicije i znacenje izraza da bi se uklopilo u njihovu propagandnu agendu.

Sve sto je i ovaj kanalizacijski stakor pokazao ovde:

1748086447271.png

ajde onda objasni naprasno preminule sportiste širom sveta? pre svega ovoga kada se to toliko dešavalo? a mediji onakvi kakvi jesu nebi bilo nikada teorije da im nešto takvo promakne a da ne izveste

objasni ali samo sa jakim argumentima ako ih imaš uopšte
Zašto ja da ti nešto debankujem jakim argumentima ako je tvoja originalna tvrdnja bez jakih argumenata?

Prvo treba da dokažeš da postoji jaka statistička veza između vakcinisanih i nevakcinisanih sportista koji su preminuli, nema toga.

Onda treba da se dokaže povezanost tako što će da se nađe biološki mehanizam kojim se to dogodilo.

I nemoj da zaboraviš da nađeš dobar dokaz da je od vakcine protiv kovida a ne od infekcije kovidom, jer vam to nekako uvek promiče, da izbacite sam kovid kao faktor rizika, a ne da krivite vakcinu.

Dakle prvo jak dokaz, onda možemo da pričamo. Do tada možemo samo da nagađamo da li postoji povećana učestalost i da li je od upotrebe steroida, infekcije kovidom ili nečeg desetog.

Imas njihove dokumente pa citaj, ja ih imam, imas poverenje u njih a sad kazes da pisu gluposti.

SV40 i DNA kontaminaciju je potvrdila i Evropske institucije i "puno se zabrinuli".

Sto se tice decijih, Srbija je zajedno sa Bugarskom i Bih na vrhu smrtnosti beba kao posledica vakcinacije. Imam studiju koja povezuje sa tim sto u tim zemljama se vrsi rana vakcinacija, ranije nego u drugim zemljama.

ps: u kongresu je razgovor od skoro 200mil, ja sam dodao i one koje ja znam masovne studije.
Ovo su toliko izakane antivakserske gluposti da ne zaslužuje odgovor, ali ako te zanima imaš moje postove o tome, koristi search funkciju na forumu i pretraži npra SV40 i u "od korisnika" postavi "Muad'Dib", jer pisao sam više puta.

Koje ti dokumente imaš ja ne znam, okači ih, a ove budalaštine o kongresu su potpuna glupost, jer su ta kongresna saslušanja uvek smehotresna, neki deda ispituje stručnjake o stvarima o kojima nema pojma, smejao sam se svaki put kad sam gledao saslušanja vezana za tehnologiju ili medicinu, ti ljudi su potpuni idioti koji na tim saslušanjima samo pokazuju koliko nemaju pojma o svetu oko sebe.

ja sam radio za jednu od najvecih kompanija na svetu, koja je tvoja strucnost?
ali ne treba imati "inside" znanje, dokumenti su javni i dosta je pusteno. Ti trazi Pfizerive dokumente i bar nesto procitaj pa onda njima odgovori da pricaju gluposti.
Saslusanja u kongresu jestu gluposti ali osobe koje svedoce nisu ulopste. Jos jednom, reci Dr Peter McCullough-u da nema pojma, da ne priznajes njegovu strucnost i znas vise.

vakcinisanih i nevakcinisanih sportista koji su preminuli, nema toga
nema mislim za sportiste, ali ima za generalnu populaciju.
Ima za zene pobacaji vakcinisanih i nevakcinisanih. Imam jos toga ali ako ne priznajes njihove vlastite dokumente nema sta da te urazumim istrazivanjima.
Ne pratis ili si selektivan ako ne ide na tvoju vodu.

ja sam radio za jednu od najvecih kompanija na svetu, koja je tvoja strucnost?
Ja te ne poznajem i ne verujem tvojim tvrdnjama, mogu i ja da se predstavim kao Tramp i nikom ništa.

ali ne treba imati "inside" znanje, dokumenti su javni i dosta je pusteno. Ti trazi Pfizerive dokumente i bar nesto procitaj pa onda njima odgovori da pricaju gluposti.
Saslusanja u kongresu jestu gluposti ali osobe koje svedoce nisu ulopste. Jos jednom, reci Dr Peter McCullough-u da nema pojma, da ne priznajes njegovu strucnost i znas vise.
Opet ništa konkretno, lepo je što ima dokumenata i niko ništa nije uradio, što znači da opet laprdate u prazno.

Izguglao doktora, običan kardiolog, jedan od milion, ali kardiolog koji je krenuo da trtlja o kovid vakcinama, što ga u vašim očima automatski pretvara u vrhunskog autoriteta za vakcine, što nije ni njegova disciplina, ali koga briga, na vašoj je strani i on je bog.

nema mislim za sportiste, ali ima za generalnu populaciju.
Ima za zene pobacaji vakcinisanih i nevakcinisanih. Imam jos toga ali ako ne priznajes njihove vlastite dokumente nema sta da te urazumim istrazivanjima.
Ne pratis ili si selektivan ako ne ide na tvoju vodu.
Ne pratim a ti i dalje nisi okačio niti jedan dokument ili naučnu studiju, nego pokušavaš da me impresioniraš praznim pričama.

Pogledajte prilog 1732550Pogledajte prilog 1732551Pogledajte prilog 1732554

Каква је то њихова "наука" коју бране лажима, забранама, цензуром, присилом?
Kada se kaže trust the science to znači da postoji ozbiljan proces iza svega što se radi, ne može neki jutuber da galamom nešto provuče kao nauku.

Zna se kako se postavlja hipoteza, kako se ona dokazuje, koji je kvalitativni nivo svake vrste studija, kako se gradi naučna baza za neku tvrdnju i kako se dolazi do konsenzusa.

Vi bi da sve to preskočite i da glas laika ili optužba neke majke koja "zna" zašto joj dete nije zdravo ima istu težinu kao stotine i hiljade naučnih studija, pa kad se to ne desi vi "ne verujete nauci" i zato ste "prosvećeni".

Da, nauka i naučni konsenzus je živa stvar, stavovi se mogu promeniti ali to neće doći tako što će neko izneti sumnju ili optužbu, tako što će se neki senator drati na čoveka čije zanimanje ne zna ni da izgovori, ili će neki jutuber postaviti video sa šokiranom facom, nego se naučni stav može promeniti samo boljom naukom.

Sumnjam da si sposoban to da ukapiraš, ali zato se niko ni ne obazire na mišljenje tebe i tebi sličnih.

Dobar si, ne prestavljas se kao Tramp ali se postavljas kao veci autoritet nego jedan "obican" kardiolog.

Da samo znas koliko me interesuje da tebe impresioniram i da li mi verujes.

stotine i hiljade naučnih studija
Stvarno? ja ti ukazujem da pocnes od dokumenata Pfzr (korporacije koja je platila najvecu kaznu ikad na sudu za lazni marketing) jer zoves njihov rad "naukom" a ti ne nadjes ih nego nadjes nekih hiljade cega?
Procitaj bar nesto od njih pa cu ti ja izvuc sta jos ima a ti mi pokazi tih tvojih "hiljade studija".
I ne, mi jasno se izjasnjavamo da verujemo nauci, nego ne verujemo takvim teorijama tj "nauci" koju ne mozes pitati i traziti odgovore.

Da li će biti besplatno, videćemo?
Prošli put su njima plaćali.
Sta kazu ovi sto se pozivaju na nauku kod jedne stvari, a tu istu nauku ukudaju kod druge stvari...
Sta kaze SZO koja je vrlo zabrinuta za zdravlje stanovnistva...
Sta kazu drzave koje su obezbedile besplatnu "vakcinu" za svoju populaciju...

...za, naprimer, dijabeticare?

One milione i milione nesrecnika po Svetu?
Zasto za njih nisu zabrinuti, pa za njih nije obezbedjena besplatna terapija, i druga propratna i potrebna sredstva, citavog zivota?

Dijabeticar ako propusta teratiju umire 100%, a za njih nema brige i zabrinutosti?!
A u slucaju ovog eksperimenta,
neko ce mozda da se zarazi,
mozda ce da bude tezi oblik bolesti, ako sigurno ima druge pridruzene, hronicne bolesti i losije opste zdravstveno stanje,
mozda ce da zavrsi u bolnici,
mozda ce da bude na respiratoru,
i mozda ce da bude smrtni ishod.

Za mnogo mozda, 10 obezbedjenih besplatnih boostera. I za zdrave i prave...
A za sigurno obolele dijabeticare i 100% smrtnosti bez teraije, nisu zabrinuti?!

Zasto? Kazu li nesto?

ok onda ovako da objasnim

po tvom pisanju moze se zakljuciti da si ti olicenje podanickog mentaliteta koji nepromenjen postoji kroz celu istoriju civilizacije
ti bukvalno znas da je to istina
i verujes u vakcinu u koju ne verujes jer nista sto ste vi vakseri pisali ovde nije istina a to je vreme pokazalo
Који си ти немач појма.

Dobar si, ne prestavljas se kao Tramp ali se postavljas kao veci autoritet nego jedan "obican" kardiolog.

Da samo znas koliko me interesuje da tebe impresioniram i da li mi verujes.

Stvarno? ja ti ukazujem da pocnes od dokumenata Pfzr (korporacije koja je platila najvecu kaznu ikad na sudu za lazni marketing) jer zoves njihov rad "naukom" a ti ne nadjes ih nego nadjes nekih hiljade cega?
Procitaj bar nesto od njih pa cu ti ja izvuc sta jos ima a ti mi pokazi tih tvojih "hiljade studija".
I ne, mi jasno se izjasnjavamo da verujemo nauci, nego ne verujemo takvim teorijama tj "nauci" koju ne mozes pitati i traziti odgovore.
Još uvek nisi ništa okačio.

Javi se tad.

Sta kazu ovi sto se pozivaju na nauku kod jedne stvari, a tu istu nauku ukudaju kod druge stvari...
Sta kaze SZO koja je vrlo zabrinuta za zdravlje stanovnistva...
Sta kazu drzave koje su obezbedile besplatnu "vakcinu" za svoju populaciju...

...za, naprimer, dijabeticare?

One milione i milione nesrecnika po Svetu?
Zasto za njih nisu zabrinuti, pa za njih nije obezbedjena besplatna terapija, i druga propratna i potrebna sredstva, citavog zivota?

Dijabeticar ako propusta teratiju umire 100%, a za njih nema brige i zabrinutosti?!
A u slucaju ovog eksperimenta,
neko ce mozda da se zarazi,
mozda ce da bude tezi oblik bolesti, ako sigurno ima druge pridruzene, hronicne bolesti i losije opste zdravstveno stanje,
mozda ce da zavrsi u bolnici,
mozda ce da bude na respiratoru,
i mozda ce da bude smrtni ishod.

Za mnogo mozda, 10 obezbedjenih besplatnih boostera. I za zdrave i prave...
A za sigurno obolele dijabeticare i 100% smrtnosti bez teraije, nisu zabrinuti?!

Zasto? Kazu li nesto?
A gde si ti video da dijabetičari ne dobijaju terapiju?

pa tv i novine mu vrse tu propagadndu :D
Па он мисли да га они обавјештавају тако да је скроз обавјештен да му пропаганда не може ништа. Ово је школован, високо котиран у друштву - став.

Редовно и даље на бустере иде (ковид, грипа, уапала плућа, РСВ, шинглс све могуће). :D
Свако мало има неке инфекције.

Back