Koliko SNS ima para?

Manje od blokadera to je sigurno, e sada , blokaderi dosta trose na narkotike i alkohol, a dzipovi trose dosta goriva. Izjednaceno je sigurno... mozda blokaderi imaju koju paru vise, Soros i onaj kepec Solak pumpaju sredstva , ali bez uspeha, sad ce i oni da se ispumpaju. Ostaje Djilas, prijavio je prihode od 615 miliona evra u 2017 godini.
:cepanje: :cepanje: :cepanje:

SF price iz druge dimenzije su drugi salter levo, hvala.

SNS & lopovluk = Bigfoot.
Svi tvrde da postoji, a nitko ga nikada nije vidio vidio i dokazao.
pa evo sad je tužilaštvo silom prilika moralo da se bavi jednim jedinim projektom i kako su trošili sredstva pa su ministri Vesić i Momirović zaradili prtvor zbog 115 miliona evra pronevere...lično mislim da nisu oni krali samo na jednom projektu... ceo sistem je organizovana pljačka

1000008555.jpg

pa evo sad je tužilaštvo silom prilika moralo da se bavi jednim jedinim projektom i kako su trošili sredstva pa su ministri Vesić i Momirović zaradili prtvor zbog 115 miliona evra pronevere...lično mislim da nisu oni krali samo na jednom projektu... ceo sistem je organizovana pljačka
Ne treba trčati pred rudo.
Još nije donesena ni nepravomoćna odluka, a kamo li pravomoćna.
Pustimo institucije da rade svoj posao.

Ja ne trolam, sve što želim je da HDZ i SNS rade svoj posao, a da ih pri tome nitko ne ometa.

🐈
pa zasto smo onda uvodili visestranacje, ako je savez komunista mogao da neometano nastavi da vlada?
trebali smo samo ekonomske programe da sucelimo, a ne da resavamo nacionalna pitanja iz 19. veka, gde smo mi izvukli deblji kraj
i sta imamo sada? jos vecu otimacinu samo sada kolonijalnih upravnika za strane gazde, a socijalni ugovor se svodi na potkupljivanje parizerom, limitom marzi itd?
nema sansi da ti ne vidis da ovo ne valja. nego si trolcina, kako i drugi primecuju, kao npr.:
Fale nam ovako kvalitetni trolovi kao ti, pokušavam da se setin, ali trenutno nemamo niti jednog tako dobrog

не смењивост, већ да народ схвати да он бира власт. али пошто ми ту свест немамо, сасвим је свеједно ко ће да те поткрада.

Ако си дарвиниста, свест је таква најмање, већ 50,000 година.

Али , Ајде да нема везе на шта се ослањаш, да ли мислиш да има смисла да робови гласају за овог или оног господара.... :kafa:

pa zasto smo onda uvodili visestranacje, ako je savez komunista mogao da neometano nastavi da vlada?
trebali smo samo ekonomske programe da sucelimo, a ne da resavamo nacionalna pitanja iz 19. veka, gde smo mi izvukli deblji kraj
i sta imamo sada? jos vecu otimacinu samo sada kolonijalnih upravnika za strane gazde, a socijalni ugovor se svodi na potkupljivanje parizerom, limitom marzi itd?
nema sansi da ti ne vidis da ovo ne valja. nego si trolcina, kako i drugi priomecuju

Ко сте то Ви уводили вишестраначје?;?

Ви?!?

Нпр. Ми се Нисмо питали ни о чему!!!!!

Back