- Poruka
- 77.429
не смењивост, већ да народ схвати да он бира власт. али пошто ми ту свест немамо, сасвим је свеједно ко ће да те поткрада.Sto da ne?
Smenjivist je najbitnija. Ako ne valjaju, dovedemo druge. Ali to je bajka za sada..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
не смењивост, већ да народ схвати да он бира власт. али пошто ми ту свест немамо, сасвим је свеједно ко ће да те поткрада.Sto da ne?
Smenjivist je najbitnija. Ako ne valjaju, dovedemo druge. Ali to je bajka za sada..
Čim neko zaglavi 20 god robije sledeći će da razmišlja.не смењивост, већ да народ схвати да он бира власт. али пошто ми ту свест немамо, сасвим је свеједно ко ће да те поткрада.
Čim neko zaglavi 20 god robije sledeći će da razmišlja.![]()
па погледајČim neko zaglavi 20 god robije sledeći će da razmišlja.![]()
'DOS vladao 12 godina' narativ, je u realu:па погледај
слоба владао десет година
дос дванает
снс за сада тринаест
једино дачић краљ 35 година влада
а бајбокану нико није видео
nemoj takoEvo vidimo i ovde na krsti koliko placenih SNS botova ima, na jbenoj Krsti jbte![]()
Ovo je realnija procena , a svakako je previše maznuto.budzet Srbije je trenutno oko 20 milijardi €, a ranije je bio manji, pa nisu mogli da ukradu bas 300 milijardi jer toliku nisu uopste ni imali na raspolaganju.
mislim da sam negde video procene EU za zemlje koje si prosle/prolaze tranziciju (Poljska, Madjarska, Rumunija, ...) da na korupciju i sivu zonu ode 3 do 5% BDP-a godisnje. ovi nasi da uzmemo da su bas velike lopurda kao sto i jesu, pa da kradu 10-15%, to je oko 2-3 mlrd. godisnje. za 13 god. mogli su realno nekih 20-30 milijardi da ukradu! u svakom slucaju, Djilas malo dete za ove strucnjake!
зар није краљ'DOS vladao 12 godina' narativ, je u realu:
2001-2004- DS sa nekim manjim strankama
2004-2007 DSS-SPS i G17
2007-2008 DSS, DS, G17, SPS.
2008-2012 DS i SPS.
Ukupno 11 godina, od toga 8 godina u vlasti bio i SPS.
Manje od blokadera to je sigurno, e sada , blokaderi dosta trose na narkotike i alkohol, a dzipovi trose dosta goriva. Izjednaceno je sigurno... mozda blokaderi imaju koju paru vise, Soros i onaj kepec Solak pumpaju sredstva , ali bez uspeha, sad ce i oni da se ispumpaju. Ostaje Djilas, prijavio je prihode od 615 miliona evra u 2017 godini.Moja procena je da kontrolisu nekih 30 milijardi evra godisnje.
Za ovih 13 godina vladavine, sigurno su pokupili 300 milijardi evra.
Sto je nekih 500 puta vise od Djilasovih 617 miliona.
Hoce li uskoro preci bilion (engleski trilion) evra, sta mislite?
он то пптрошио одавно зато хоће поново власт а ови педеви му не дајуOstaje Djilas, prijavio je prihode od 615 miliona evra u 2017 godini.
Manje. Bili su nagomilani dugovi od zutih, prve 4-5 godina nije bilo sta da se krade jer smo bili u bankrotu, dok su nas izvukli iz toga... mozda milijardu ili dve , jer po informacijama blokadera mi nemamo toliko novca , nema sta da se krade. To sto si ti napisao je kao da smo bogatiji od Nemacke.budzet Srbije je trenutno oko 20 milijardi €, a ranije je bio manji, pa nisu mogli da ukradu bas 300 milijardi jer toliku nisu uopste ni imali na raspolaganju.
mislim da sam negde video procene EU za zemlje koje si prosle/prolaze tranziciju (Poljska, Madjarska, Rumunija, ...) da na korupciju i sivu zonu ode 3 do 5% BDP-a godisnje. ovi nasi da uzmemo da su bas velike lopurda kao sto i jesu, pa da kradu 10-15%, to je oko 2-3 mlrd. godisnje. za 13 god. mogli su realno nekih 20-30 milijardi da ukradu! u svakom slucaju, Djilas malo dete za ove strucnjake!
izvuko te iz lažnog bankrota uzimajući kredite...pre nego što su naprednjaci došli na vlast javni dug je bio 12 milijardi evra a sad je preko 40 milijardi evra...realan dug je još veći i prelazi 110 milijardi evra jer su zadužili preko mere i sve opštine i sva javna preduzeća zato što to ne ulazi u javni dug ali opet i za to svojim resursima garantuje država...samo glupan ne vidi da je politika u Srbiji paravan za pljačku...žuti su krali rasprodajom svega a ovi kradu tako što uzimaju kredite pa ih spucaju na projekte gde njihove firme grade po višestruko većim cenama....vlast koja ne doprinese hapšenju lopova iz prethodnog perioda to radi zato što i sama planira da krade...tek kad glavni lopovi odu u zatvor uvešće se neki red...trenutno su glavni lopovi braća Vučić..Đilas je sitna riba u odnosu na njihManje. Bili su nagomilani dugovi od zutih, prve 4-5 godina nije bilo sta da se krade jer smo bili u bankrotu, dok su nas izvukli iz toga... mozda milijardu ili dve , jer po informacijama blokadera mi nemamo toliko novca , nema sta da se krade. To sto si ti napisao je kao da smo bogatiji od Nemacke.
E sada , jel smo ekonomski jaci ili slabiji, prvo se odlucite, ne moze to kako vam promaja bije preko testisa da pisete.
Gle ovog što zaviruje u tuđi takujin... to je nepristojno.Koliko SNS ima para?
Ovo sto pises nema veze sa rrealnoscu.izvuko te iz lažnog bankrota uzimajući kredite...pre nego što su naprednjaci došli na vlast javni dug je bio 12 milijardi evra a sad je preko 40 milijardi evra...realan dug je još veći i prelazi 110 milijardi evra jer su zadužili preko mere i sve opštine i sva javna preduzeća...samo glupan ne vidi da je politika u Srbiji paravan za pljačku...žuti su krali rasprodajom svega a ovi kradu tako što uzimaju kredite pa ih spucaju na projekte gde njihove firme grade po višestruko većim cenama....vlast koja ne doprinese lopova iz prethodnog perioda to radi zato što i sama planira da krade...tek kad glavni lopovi odu u zatvor uvešće se neki red...trenutno su glavni lopovi braća Vučić..Đilas je sitna riba u odnosu na njih
САМО ГОСПОДИН ВУЧИЋ ЗНА КАКО МУ ЈЕ СА ОВИМ НАРОДОМGle ovog što zaviruje u tuđi takujin... to je nepristojno.
Ako i imaju, sigurno nisu ukrali.
Onoliko koliko ukradu taj dan od naroda.
nema veze sa tvojom realnošču jer ti živiš u pink informer realnosti koja sa stvarnim životom nema veze....Ovo sto pises nema veze sa rrealnoscu.
Nemoj molim te vise da se petljas sa brojevima.
Onaj Prkačin je sve lijepo rekao.САМО ГОСПОДИН ВУЧИЋ ЗНА КАКО МУ ЈЕ СА ОВИМ НАРОДОМ
nece, sve mi pratimo iz amerike, i presecamo oskarev sverc i distribuciju kokainaHoce li uskoro preci bilion (engleski trilion) evra, sta mislite?
Ma vidi ovog Jameričanina što se zajapurija...nece, sve mi pratimo iz amerike, i presecamo oskarev sverc i distribuciju kokaina
Кренуо обрачун! Љуба Стефановић: Вучићу запленили 4,5 т кокаина, већ троје мртвих!
Onaj Prkačin je sve lijepo rekao.
Ovo što oni imaju u Beogradu - Vučić!
Лакше водити врагове него Србе.
:
Pa kad Srbima nikad ništa nije pravo, traže kruha preko pogače.
ma ne traže ni kruha ni kruhonjića ...
Pa kad Srbima nikad ništa nije pravo, traže kruha preko pogače.
Zamisli samo da tu na forumu moraš moderirati politiku.
A što misliš kako je tek prvom čovjeku u državi?