Koliko smo tolerantni...

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Da li vam smeta, nervira, iščekivanje? :lol:

Mislim konkretno na Forum, primer, dok pišete i sa nekim kmunicirate javno na nekoj temi, a suprotna strana umesto da odgovori, prokomentariše, jednostavno četuje na drugoj strani dok vi "visite" čekajući odgovor? :lol:

Koliko imate obzira, i kakav vam je stav, da li vas to nervira, da li puknete, ili? :lol:

Mislim konkretno na Forum, primer, dok pišete i sa nekim kmunicirate javno na nekoj temi, a suprotna strana umesto da odgovori, prokomentariše, jednostavno četuje na drugoj strani dok vi "visite" čekajući odgovor? :lol:

Koliko imate obzira, i kakav vam je stav, da li vas to nervira, da li puknete, ili? :lol:

Ja ne cekam niciji odgovor,ako odgovori odgovori,ako ne i to je ok.....

Da se nerviram sto mi neko ne odgovoara na poruku na forumu!? Da li si ti normalan :lol:
Jos oko toga da se nerviram, pa samo da uzmem da se obesim. Koje gluposti.
Kao mala deca.

Obicno odgovore....

Bitno da je sve sponatano, a ne da neko nekog cima ~~~~

Trenutno ne pisem ni sa kim, vec citam sta ste pisali u mom odsustvu....to ne znaci da necu odgovoriti vec da jos uvek nisam mozda procitala nesto upuceno meni....trudim se da uvek odgovorim i ne ocekujuem momentalne odgovore meni.
Za men si ti, iako jako draga osoba, koja najviše okačinje ljude na čiviluk... :lol:

- - - - - - - - - -

Da se nerviram sto mi neko ne odgovoara na poruku na forumu!? Da li si ti normalan :lol:
Jos oko toga da se nerviram, pa samo da uzmem da se obesim. Koje gluposti.
Kao mala deca.
Ali ipak se radi o tome da je sa druge strane živo biće, čovek, sa istim osečanjima i živcima kao i ti, kao i svako... :lol:

- - - - - - - - - -

Ja sam se teško privikao na forum, jer sam dugo godina četovao, i nije to isto, kao ovde, jedva se navikoh :lol:

Da znam, ali to ne menja situaciju. Jer i ja imam zivce, a vremena nemam da se maltim sa kojekavima po forumu... To sam prevazisla dok sam bila u srednjoj skoli...
Nisam mislio sa kojekakvim, osim ako nesmatraš sve istim... :lol:

Na primer, mene malo iznevira, kao sada, zakoči Krstarica, internet, i onda čekam dok upadnem ponovo, a efekat svega da druga strana u razgovoru, nezna zašto me nema, nema mog odgovora, i počne da se ljuti, nervira, pa čak počne da histeriše u raznim sumnjama, neznajući zašto... :lol:

pa i ne bas
msm da ne pisem nista bitno toliko i hitno da bih me nerviralo to sto mi neko ne odgovori

brate, ozbiljno sam zabrinut za tebe

Za men si ti, iako jako draga osoba, koja najviše okačinje ljude na čiviluk... :lol:

- - - - - - - - - -

Ali ipak se radi o tome da je sa druge strane živo biće, čovek, sa istim osečanjima i živcima kao i ti, kao i svako... :lol:

- - - - - - - - - -

Ja sam se teško privikao na forum, jer sam dugo godina četovao, i nije to isto, kao ovde, jedva se navikoh :lol:
Izvini ako se tako osecas, nije namerno zaista i ne vidim, predpostavljam da nisam videla komentar inace bih ti odgovorila :(

Nisam mislio sa kojekakvim, osim ako nesmatraš sve istim... :lol:

Na primer, mene malo iznevira, kao sada, zakoči Krstarica, internet, i onda čekam dok upadnem ponovo, a efekat svega da druga strana u razgovoru, nezna zašto me nema, nema mog odgovora, i počne da se ljuti, nervira, pa čak počne da histeriše u raznim sumnjama, neznajući zašto... :lol:

Nisu mi svi isti, kakav je ko prema meni takva sam i ja prema njemu i u rl i ovde. S tim sto i ovde i u rl ako stigne da odgovori stigne, ako ne stigne, ne stigne...Mozda ga je udario autobus ili tako nesto nikad se ne zna.

Нисам био у таквој прилици...обично одем напоље па ми се тамо нешто деси,за то време ,,одговор,, је стигао и на форуму :mrgreen:

Nisu mi svi isti, kakav je ko prema meni takva sam i ja prema njemu i u rl i ovde. S tim sto i ovde i u rl ako stigne da odgovori stigne, ako ne stigne, ne stigne...Mozda ga je udario autobus ili tako nesto nikad se ne zna.
:hahaha:

Pa nemora baš da strada, daleko bilo, bolje da je pao.... Pod neku žensku. :hahaha:

Mislim da sam te razumeo, vladaš prema situaciji, ako negrešim :lol:

- - - - - - - - - -

Пази кад ћу због тога да се нервирам.
Hehe, nemaš mooda da se suočiš sa ženama na netu? :lol:

:hahaha:

Pa nemora baš da strada, daleko bilo, bolje da je pao.... Pod neku žensku. :hahaha:

Mislim da sam te razumeo, vladaš prema situaciji, ako negrešim :lol:

Ne prema situaciji, jer to bi onda znacilo i da prema ljudima koji su generalno korektni prema meni kada mi ne odgovore u zadatom roku na temu zauzmem negativan stav u smislu da me ignorisu i da se zbog toga nerviram, nego prema coveku. Ako je neko korektan generalno, on je korektan, a to sto bas sada ne odgvara nego caska okolo nije smak sveta niti to tako shavtam. Odgovorice kad stigne i ako stigne, tako i ja. Znas koliko puta propustim da odgovorim, a ljudi su me citirali... Jednostavno ne vidim poruku ili odlutam na drugu temu.

Back