Колико се често купате? ( могу и жене да одговоре )

gost 214153

Poznat
Poruka
7.802
Рачунао сам. Ако се сваког дана купате једанпут и на то потрошите 30 минута, за недељу дана потрошите 3 и по сата.
За месец дана - 15 сати
За годину Вам на то оде 7 и по дана.
За 80 година колико планирам да живим, човек потроши две године купајући се!
Сада, ако сте будала, па се купате и двапут дневно, на 80 година изгубите 4. А ако се фенирате и турпијате нокте, оде то на пет!
За 4 године можете да:
-завршите факултет
- направите 4 детета
-пропутујете свет
-зарадите велики кеш

А шта ви радите? Поливате се водом и трљате сапуном! И певате! Траћите живот.

Време лети. :)

Mala obrada:
Рачунао сам. Ако сваког дана серете једанпут и на то потрошите 30 минута, за недељу дана потрошите 3 и по сата.
За месец дана - 15 сати
За годину Вам на то оде 7 и по дана.
За 80 година колико планирам да живим, човек потроши две године купајући се!
Сада, ако вас мучи столица, па серете и двапут дневно, на 80 година изгубите 4. А ако још и пишате, оде то на петнаест!
За 4 године можете да:
- завршите факултет
- направите 4 детета (ово ти је труба, прво сам чин траје далеко краће, док да их одгајиш треба много више времена)
- пропутујете свет
- зарадите велики кеш

А шта ви радите? Читате бајате новине да би потом њима обрисали дупе! И стењете! Траћите живот.

Време лети. :)
Zaključak: nemojte srati da bi završili fakultet, pobedili belu kugu, videli sveta i još se obogatili. Mslm kada primenimo odgovarajuću logiku.

Ujutro i uveče obavezno....Oćeš da mi platiš struju i vodu, pa ću da se kupam i umesto tebe, greota da 'arčiš život...?!

Ја се купам једном недељно, некад чешће ( ако ми долазе гости ), а зими богами и ређе. Ал' како ствари стоје и како рачуница каже, мораћу мало да оладим са том ружном навиком. Мислим, чему купање ако не видиш резултате истог? Што да улазим у воду ако она остане бистра кад изађем из ње? То ми стварно никад неће бити јасно.

Mala obrada:Zaključak: nemojte srati da bi završili fakultet, pobedili belu kugu, videli sveta i još se obogatili. Mslm kada primenimo odgovarajuću logiku.

Ке.њање је крајње неизбежно, док је купање луксуз. Ја ****м два, три пута дневно, а што је најлепше, читао сам да што фреквентније човек празни црева то продужује живот и да је то јако здраво.
Поређења ради, да човек сере ко грлица, живео би 150 година.

Ја се купам једном недељно, некад чешће ( ако ми долазе гости ), а зими богами и ређе. Ал' како ствари стоје и како рачуница каже, мораћу мало да оладим са том ружном навиком. Мислим, чему купање ако не видиш резултате истог? Што да улазим у воду ако она остане бистра кад изађем из ње? То ми стварно никад неће бити јасно.

Ti mora da si onaj iz vica "Gle u hotel ima topla voda! Što nije nedelja, majku mu, pa da se okupem!" :mrgreen:

Meni je kupanje i tuširanje pre svega uživanje, a posle sve drugo..

Ti mora da si onaj iz vica "Gle u hotel ima topla voda! Što nije nedelja, majku mu, pa da se okupem!" :mrgreen:

Meni je kupanje i tuširanje pre svega uživanje, a posle sve drugo..

Виш коју грешку правиш. Због помодарства само тањиш кожу да вируси и остали микроорганизми лакше продру. :lol:

pu prva

zato se ovde ljudi prvo osete pa uđu u vidokrug:dash:

Кад се чељаде купа оно уништава феромоне своје, а они носе информације веома битне за репродукцију и жене се успаљују кад их осете. Ови метросексуалци морају прво да наћефлејишу рибу, да јој свако чуло отупи, па тек онда рчкају ту нешто.

Poslednja izmena:

a ako ideš u goste

Кад се чељаде купа оно уништава феромоне своје, а они носе информације веома битне за репродукцију и жене се успаљују кад их осете. Ови метросексуалци морају прво да наћефлејишу рибу, да јој свако чуло отупи, па тек онда рчкају ту нешто.

nekako na mene aqua di gio ima najferomonskiji učinak....:manikir::manikir::manikir:

a ako ideš u goste

Онда тај дан. Мада, сад ће сезона слава мораћу чешће то да радим. Не бих да неко остане гладан због мене.

nekako na mene aqua di gio ima najferomonskiji učinak....:manikir::manikir::manikir:

Требало би да ми разменимо мирисе. Да се мало оњушимо.
Купање? То је криза идентитета. :lol:

Poslednja izmena:

Back