koliko sam samostalan

@wild_child: jest' bogami, stoji da su grchki filozofi vishe voleli chedne djechachicje no zhenskice, no nisam siguran da je razlog za to "zlo" Eve, s obzirom da su oni bivstvovali "par" vekova pre hrishcjanstva (:

ja bih za prijemni na filozofski fakultet uveo pravilo da se moralo biti makar sa tri.... ne, sa dve zhenske. ma dosta je i jedna, chisto da se zna o chemu se radi (: naravno, ne samo zhenske, partneri. a starovekovni, chitaj, hrishcjanski filozofi su bili ama bash ono teshki idioti. ti o hrishcjanstvu pojma nisu imali. uzeti jabuku od zmije nije zlo, no radoznalo, tipichno ljudski. a i recimo da je zlo. pa pre bih bio zhena pa zlocja no glup ko mushkarac da uzmem tu jabuku (:

Ma, filozofi nisu nishta uspeli da povale pa su se izvlachili na to da mrze zene... Iskompleksirani, shta cesh... A ja imam neku idejicu u glavi da se upishem na Filozofski fax... Nadam se da necu biti kamenovana tamo.. :lol: (Juuusttt kidding)

16.gif

hu-hu.
inspirion & udzbenik. ha-ha.

da, u udzbeniku imash slike filozofa, bash su bili gadni. gledam onog Nietschea, u knjizi pricha da ga zhenskinje nikad ne odbijaju, a ja gledam sliku i pitam se kako se mogu paliti na njega sa onim njegovim smeshnim brkovima? (:
al ko shto kazhe Johny Shtulicj... "ja sam frajer u knjizi" (:

Back