Koliko puta nedeljno vam je dovoljno seksa?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trenutno nemam nikog, ali bilo bi mi dovoljno jednom nedeljno, eventualno dvaput ako sam baš napaljen. Uvek sam se držao toga da nije bitna količina nego sam čin seksa koji mora da bude nešto za pamćenje, nešto što ostavlja trag u oba partnera. A i manja količina seksualne aktivnosti zbija i nakuplja energiju i onda je eksplozija veća i bolja. Ako svaki dan nešto radiš brzo ti se smuči, tako je sa svakim oblikom zabave, pa i seksom. Ja čim jedem svoje omiljeno jelo tri puta zaredom dosadi mi, nije to više to. Navikneš se i nema spontanosti, avanture, nakupljene tenzije, inteziteta doživljaja.

Da ne pokrećem novu temo, da probam ovde...
U poslednja dva meseca prihvatam mog dragog kad god hoće. Nesto sam se bila "ućutala", pa se on pžalio da se bavimo samo kad ja hoću... Pa sam ja rekla sebi da probam mesec dva da prihvatim kada god on traži. I mogu vam reći posle dva meseca nije to tako ni loše. Moj dragi srećsn, heftao je(udarala sam mu recke) za dva meseca 39 puta. Od toga je on insistirao 22 puta. A što je meni najvažnije ja sam imala 28 sasvim kvalitetnih orgazama. On se čudom čudi da ga za dva meseca ni jednom nisam odbila, a ja se čudim da smo doterali do orgazma i ponekad kad mi to tih stvari nije stalo ni na trecem mestu.

Back