gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
temilica par ekselans
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dragi moji seksomaniA ima, čitao sam ja, ljudi koji su navučeni na snoškicu. Navučeni, kao na neke droge. Kao: bez čet'r snoškice dnevno me cepa kriza, nisam svoj/a...
Nemaju oni vremena za forum. Borba je to. Od snoškice do snoškice, da bi se preživeo dan...
Mukica...
Haha setih se celavog noletadragi moji seksomani
pa da..Ujutro, popodne i uveče, i za užinu čisto malo da se ispoštuje
A ima, čitao sam ja, ljudi koji su navučeni na snoškicu. Navučeni, kao na neke droge. Kao: bez čet'r snoškice dnevno me cepa kriza, nisam svoj/a...
Nemaju oni vremena za forum. Borba je to. Od snoškice do snoškice, da bi se preživeo dan...
Mukica...
Po ovim kriterijumima ja bih imao obavezu samo jednom mesečno.zvučaće glupo i možda malo prosto, kada partner ima veliki penis i kada seks dugo traje, dosta je 2x sedmično jer se četiri dana oporavlja(m) i vraćam u prvobitno stanje.
Kada nema veliki, kada ima srednji, 3x je sasvim dosta.
Kad je nova zena onda svaki dan dva do cetiri puta, a dalje ne znam, jer nisam dugo ostao s nekomBilo da ste u braku , vezi ili slobodni , koliko puta nedeljno vam je dovoljno da imate seks,
jednom nedeljno dva ili tri puta, svaki dan ili koliko možete ili koliko vam odgovara?