koliko prijatelja imate na fb ?

Jedva 50ak, sa velikom vecinom nisam u kontaktu, ne citam ih, ne pratim sta pisu, iskljuceno mi je sto oni pisu.
Mozda su od toga 5 zaista ljudi sa kojima se druzim, jedno 10ak poznanika sa kojima nekada popricam kada moram ali smo obicno na "zdravo", ostalo su ljudi koje na netu upoznah pa im dadoh face.

Poremecaj je da ljudi misle da je Facebook "in" pa kao i u realnom zivotu, ako imas brdo prijatelja, ti si neko, popularan, tako i na Facebooku, ja mora da sam jako cool osoba kada imam 3000 prijatelja, a time se verovatno leci neki kompleks i dize samopouzdanje.

upoznao sam jednu curu koja je jedva u stanju sloziti recenicu , nije niti lijepa a ima 3 000 prijatelja na fb . kakav je to poremecaj ?

joj i meni se ovo desilo...
aj što sam se frendovao sa Cecom i Zdravom Čolićem to još i djene djene, problemi su počeli kada sam akseptovao sve frendove od Baraka Obame i Vladimira Putina, maločas mi stiglo pitanje: "Vi poznajete možda i Medvedeva i Anu Čepmen?"

sad jedva nadjem Cecu :rida:

ma smaraju
kap je prelila casu kad sam videla da moja belosvetska drugarica sa nekim indijcem sa neta putuje po evropi
smucilo mi se
i reko, necu to da gledam vozdra raja
nista pametno tamo nema, ko ni ovde

ja mislim da ona ne plaća ništa nego putuje tako što je prca ko gde i kad i kako stigne pa joj plate putovanje
navuku je ko praćku na ovom ili onom stajalištu i pozdrave se izveštačeno kako će ostati prijatelji do kraja života
i kada krenu jedno drugome ledja sve zaborave ko loš burek u pekari od prekoputa
a onda ona panično počne da kucka po fejsiću ne bi li locirala u blizini nekog novog koji bi mogao
da priušti aj seks manje više, nego da joj plati do sledeće stanice
i ako može neki sendvič, piletina sa susamom i svim gratis prilozima
i to sve može samo zato što je muško jako jako glupo

lep ti je mama rekla da se ne družiš sa svakom i sad znaš zašto ti je tata zabranjivao izlaske a ti sa mamom dogovrila da ti doturi alauz od ulaznih vrata... a tata bio uedjen da su svi ključevi kod njega... sad znaš i nemoj se foliraš... videoje kurvu ali nije hteo da ti kaže... da draga, najobičniju kurvu koja se sad slikava po fejsu sa svakim donatorom vozne karte... sada svetom hara... postala je kraljica trotoara...

ja mislim da ona ne plaća ništa nego putuje tako što je prca ko gde i kad i kako stigne pa joj plate putovanje
navuku je ko praćku na ovom ili onom stajalištu i pozdrave se izveštačeno kako će ostati prijatelji do kraja života
i kada krenu jedno drugome ledja sve zaborave ko loš burek u pekari od prekoputa
a onda ona panično počne da kucka po fejsiću ne bi li locirala u blizini nekog novog koji bi mogao
da priušti aj seks manje više, nego da joj plati do sledeće stanice
i ako može neki sendvič, piletina sa susamom i svim gratis prilozima
i to sve može samo zato što je muško jako jako glupo

lep ti je mama rekla da se ne družiš sa svakom i sad znaš zašto ti je tata zabranjivao izlaske a ti sa mamom dogovrila da ti doturi alauz od ulaznih vrata... a tata bio uedjen da su svi ključevi kod njega... sad znaš i nemoj se foliraš... videoje kurvu ali nije hteo da ti kaže... da draga, najobičniju kurvu koja se sad slikava po fejsu sa svakim donatorom vozne karte... sada svetom hara... postala je kraljica trotoara...

vis sta su ti zene ccc

Back