Koliko pricate sa svojim muzevima...

• Začetnik teme Začetnik teme anakin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hanibal77:
pa jbg shvatila sam ovih dana da pricam samo ja :evil: ok kad mu kazem da imam problem on mi da savet.ali za komentar moram da pitam 100 puta ako pricam o necemu drugom.
a njemu sam ispricala skoro sve...najintimnije,najnize,i stvari koje mogu da se iskoriste da me povrede...
a mislim da on cuva jedan deo za sebe.mislim da je od ljudi koji mogu da iznenade svojim potezom o kojima nikad ne znamo sve.
pa odgovori i ti kad si postavila temu :wink:

a sto ste se vencali
ehhe ma to od tebe cuva meni je sve objasnio

ja sam mislila da se sa mojim muzem muzem moze pricati samo o poslu,koji radimo zajedno,o komponentama i programima...o instrumentima i papirima....
naravno,glad i zedj ga takodje primoraju da progovori :P
ali.sada smo,prvi put,bili na odmoru 15 dana sami sa decom...bez lap topa i mobilnog...
ala se mi ispricasmo!!!
znala sam da smo generalno istomisljenici,to me nije puno iznenadilo,ali da ima interesovanje zazenske teme,tipa,parfemi,klopa,cipelice...i da smo caskali i ogovarali dame koje smo sretali....uz kaficu...pa kao sa najboljom drugaricom!
e,super mi je muz :P

da ja ken.am a nemam pojma ali ionako necu doci dva dana, valjda, pa mozhete da se opustite i mene nerviraju ovi ?????? u koloni. ako to neko uopste i registruje. :) u vidu dizanja kose na glavi. eheheh rto se zove preceniti sebe...ma bezi bre kakav brak prvo se cimas sa roditeljima pa sa muzem i decom.....uzzzzzas...

Odlicna tema i puno razlicitih iskustava...Ne znam ali posle par godina braka uvatis sebe da se razgovor izmedju partnera i tebe svodi na DA ili NE,kako je bilo na poslu? i gluposti sve u svemu...nikad o nekim intimnim stvarima i zeljama..kao da se to vremenom izgubi, nestane ili nestane ljubav? Sta vi mislite? I pomislite li nekad da ste napravili gresku?

?:
to je samo potvrda da je monogamija sraa.nje

pa nije, to je poenta teme..
ako niste u stanju da pricate onda jeste sranye...da se slusate...da te interesuje kao osoba a ne samo kao muz (i ti njega)...
ja se grozim zena koje uz kafu svaki dan ocrnjuju svoje muzeve sa drugaricama...te majmun, te muska svinja...
i tako se naprave ti odvratni musko-zenski klanovi...
kad bi prijatelja tako ocrnjivao? nikad...
a zivis sa osobom...i umesto da si srecan ili se smaras ili si zrtva...

anakin:
?:
to je samo potvrda da je monogamija sraa.nje

pa nije, to je poenta teme..
ako niste u stanju da pricate onda jeste sranye...da se slusate...da te interesuje kao osoba a ne samo kao muz (i ti njega)...
ja se grozim zena koje uz kafu svaki dan ocrnjuju svoje muzeve sa drugaricama...te majmun, te muska svinja...
i tako se naprave ti odvratni musko-zenski klanovi...
kad bi prijatelja tako ocrnjivao? nikad...
a zivis sa osobom...i umesto da si srecan ili se smaras ili si zrtva...

zavisi zbog cega se osoba udala. ako si ludo zaljubljena u partnera, nema toga ko ce te ubediti da je on svinja pa makar i bio. ako si se udala da bi izbegla samocu i da bi imala neku materijalnu sigurnost normalno je da te sve kod njega nervira, a sto vise vremena prolazi sve je izrazenija netrpeljivost. samim tim i razgovori se svode na: posao, pare, deca... oboje su nesrecni a vreme tece...

moja keva se posvadja s tatom pa joj niko ne veruje da je on nju zanemario...mislim tako obicno ide prica
tj obicno drze njemu stranu..mislim : )) ko...valjad tetka..nemam pojma sad ih mrzi da se svadjaju valjda...ne znam tata nema shvalerku...ma agresvini su...valjda sam ij a...ali su i mlaki sto me pustaju da divljam ovako..kao dobri su...da se narkomanisem ne bi primetili...? ko kaze da je droga sra.nje..nikad ne kazem keva, nego ovde zvuci bolje...prodala sam porodicu za malo slave...udacu se za bojanaa on ce da valja curke

anakin:
koliko zaista pricate sa svojim partnerima? i o cemu?
ne mislim na depilaciju i PMS...
koliko ste u stanju da sa muzem/parnerom pricate o zaista intimnim stvarima? planovima u zivotu? zeljama?
i da nije samo monolog gde cemo mi da pricamo 2 sata a on ce samo da klima glavom, potvrdjuje i govori Da draga...
mislim na ravnopravan razgovor kao sa ortakom...ne kao sa nekim ko ce uvek da nam drzi stranu i mazi nas po glavi i govori nam u pravu i kad nismo...nego neko ko ce zaista da ucestvuje u razgovoru...

koliko ste prijatelji sa partnerom?

brak i cini (izmedju ostalog) jako dobra i razvijena komunikacija medju partnerima. lepo je kad je lepo, svi srecni, ali kad nesto krene naopako (od manjka para do procurelog bojlera, plana za odmor itd.) otvoreno se prica i nalazi resenje. spremnost na kompromis i cuveno "izvini" ako zatreba-eto dobre komunikacije. a posle sve ostlao ide lakse...

Back