kafeholicarka
Iskusan
- Poruka
- 5.890
ne poznajem nikog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je LjiS, nije Romantika, tamo ne svracam, cula sam da moze da bude zarzano![]()
hm...evo, krofnama me možeš potkupiti ili pancerotama
zalim, kuvam samo onim muskarcima sa kojima sam imala, ili imam nameru da imam, sex![]()
zalim, kuvam samo onim muskarcima sa kojima sam imala, ili imam nameru da imam, sex![]()
Koliko nas stvarno poznajete, drage dame ?
Da li znate u čemu uživamo ( većina ), a nije orgazam ?
Poznajem vas bolje od vas samih. Tebe,doduse, ne poznajem.
ja neću ******, već pancerote
pa, rekoh zalim, kod mene to ide u kompletu, da vidim koliko je covek spreman da trpi u zivotu
i, ok je, ne moras mi dati poen, ja znam da si mi ga dao u srcu, ma koliko neces da priznas, a to je najvaznije![]()
![]()
pa, rekoh zalim, kod mene to ide u kompletu, da vidim koliko je covek spreman da trpi u zivotu
i, ok je, ne moras mi dati poen, ja znam da si mi ga dao u srcu, ma koliko neces da priznas, a to je najvaznije![]()
![]()
a ako ti dam poen
sledeći vikend imamo sex
ja ću da kuvam
Spreman sam da se prejedem![]()
eto, muskarci su na sve spremni kad je hrana u pitanju, c,c,c![]()
Ma šta oš... znaš i sama da je kuhinja put do uspeha
Muškarcem onda upravljaš kao preko daljinskog... ma milina bre![]()
da nas poznaješ, znala bi nam ljubav kroz usta ulazi ( naravno, ako je ukusno i obilno spremljena )
nisi odgovorila
zato sam ja i naucila da kuvam fenomenalno, to mi je jedini kvalitet, vise mi i ne treba![]()
Pa nisam jer mi je glupo da tupim sta muskarci vole ili ne obzirom da je svako jedinka za sebe. Jedino sto cenim da vecina voli mlade zgodne cvrste devojke- cast izuzecima koji se vise pale na matore.
Sto se tice piva i fudbala ni to ne vole svi..
E ovo sigurno svi vole: da im devojka ne gundja i ne chantra
A sLobodu voli svako zivo bice to nema veze sa polom.
NEki vole da ih ceskas..ali opet ne svi
DA ne tupim vise..
da nas poznaješ, znala bi nam ljubav kroz usta ulazi ( naravno, ako je ukusno i obilno spremljena )
To jednom rekao i moj drugar... ja mu odgovorih da se skine i da zine što jače može![]()
Koliko nas stvarno poznajete, drage dame ?
Da li znate u čemu uživamo ( većina ), a nije orgazam ?