- Poruka
- 80
Znači takve žene su svjesne da služe samo za zabavu?
Oni im to daju jasno do znanja ili obmanjuju žene da im je stalo do njih, a u stvari ih koriste samo za sex?
promene vesele
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači takve žene su svjesne da služe samo za zabavu?
Oni im to daju jasno do znanja ili obmanjuju žene da im je stalo do njih, a u stvari ih koriste samo za sex?
Ja sam digla ruke od pokusaja da ih shvatim.
Svaki put me iznova razocaraju kada pomislim da i nisu toliko losi,jer svaki muskarac je zao na svoj nacin![]()
Uvek sam mislila da imam nesto u glavi, ali kad su muskarci u pitanju, potpuno sam nemocna. Retko razumem njihove postupke, iako se stvarno trudim.
Mozda sam konacno shvatila zasto je to tako. Skoro mi je drugarica lekar gledala neke moje nalaze sa redovne kontrole i rekla mi je da sam prepuna estrogena tj. zenskog hormona. E..sad sam mirna..za sve sto radim mogu da okrivim sopstvenu zensku genetiku koja je izuzetno jaka.![]()
Ma nije bre nego cesce kupuj lisu..lepotu i zdravlje..a moze da pomogne i sanja marinkovic sa njenim savetima![]()
Koliko vi smatrate da mi, žene, poznajemo svoje momke, muževe, prijatelje..poneko i ljubavnike..dakle muškarce uopšte?
Tema je zamišljena kao žensko ženska rasprava.
Da vidimo povodom čega se mi žene slažemo kada su muškarci u pitanju ili se uopšte i ne slažemo?
Evo recimo negdje sam čitala,a onda i obratila pažnju - Da muškarci dokazuju koliko im je stalo do nas svojim postupcima, dok su žene sklonije dokazivanju riječima; odnosno žena će puno češće izgovoriti Volim te, nego što će to učiniti muškarac, dok će muškarac zapamtiti vaše riječi ili primjetiti da volite recimo pizzu sa baš tog mjesta i kad izađete samo u šetnju odvest će vas baš na to mjesto i kupiti vam pizzu.
Dakle, da li muškarci ređe izgovaraju 'Volim te' od žena?
Da li svoju ljubav dokazuju uglavnom postupcima?
(za početak)
generalno zene pojma nemaju o mushkarcima
a svaka ce se zakleti da ih je odavno skapirala i da tu nema bash preterano shta i da se skapira
Koliko vi smatrate da mi, žene, poznajemo svoje momke, muževe, prijatelje..poneko i ljubavnike..dakle muškarce uopšte?
Da vidimo povodom čega se mi žene slažemo kada su muškarci u pitanju ili se uopšte i ne slažemo?
Evo recimo negdje sam čitala,a onda i obratila pažnju - Da muškarci dokazuju koliko im je stalo do nas svojim postupcima, dok su žene sklonije dokazivanju riječima; odnosno žena će puno češće izgovoriti Volim te, nego što će to učiniti muškarac, dok će muškarac zapamtiti vaše riječi ili primjetiti da volite recimo pizzu sa baš tog mjesta i kad izađete samo u šetnju odvest će vas baš na to mjesto i kupiti vam pizzu.
(za početak)
Neš je*atiDovoljno da znam da su vece alapace i spletkarosi od zena
(za početak)
Odgledaš par epizoda "dva ipo muškarca" i to je to..dalje nema...![]()
Nikada mi nije bio cilj poznavati sve muskarce. Dovoljno mi je da odlicno poznajem onog sa kojim sam.