Jel su vam se desavale crne rupe? Meni se par puta desilo pre par godina da popijem bas brda piva i vina i cim krenem malo dodam i zestine uvati me ludilo.
Nekoliko puta tako se po par sati kasnije nisam secao de sam bio i sta sam radio ili onako kao ponesto ali kroz maglu..
To pre nekih 3 godine mozda posle vise ne.
I da li ste nekada mesali sa pivom ili nekim drugim alkoholom lekove za smirenje?
Ja sam jednom prilikom digo kevi tablu bromazepama i zapalio sa ortakom u restoran preko puta skole popili po 6 piva na slamcicu i celu tablu syebali(15 komada) a poslednji smo podelili.
Ja se izgubio krenuo kuci uso u pogresan bus zaspo i probudio se na okretnici kilometrima i kilometrima daleko od kuce a on ludak otiso u kraj pusio buksnu s ortakom.
Jel ste imali slicna iskustva?
I da.. dal vam je nekad palo na pamet da pijete sto brze.??
Ja i bas taj drugar smo se u prvoj godini jos istripovali zesce kupili na trafiki litar zdrebceve krvi stali na sred trotoara kod skole i svukli to za 5 minuta i razisli se.Fora na stanici cekam bus nije mi nista ko da nisam ni pio.Auuu brale da vidis kad sam uso u bus puklo me u noge ne znam de se nalazim samo ceko da dodjem kuci da se dovatim kreveta ili kad sam se naso u gradu sa drugarima iz kraja da sikamo a nemamo para za kafanu dovatimo nas petorica kupimo 5 bombi piva i tamo kod onog kioska ispod gazele de staju 46,55,56.. stanemo u krug i vrtimo ajooj majko al smo se tad razbili ali fazon je non stop samo vrtis, pijes i saljes pa onda sledecu tako jednu po jednu uf kad se setim samo.. ubili se znaci otisli na kalis da jurimo zene pa obilazili tudje skole pravili sranja haha