koliko pive ...

A vizionar , sta ces zato se i danas slusa . Isto kao ono - tko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom vratniku , od pusenja a vratnik u prvoj bh ligi . E to je zajeb !

Kad mi je pivo po volji mogu da sprasim i preko 10 litara

Pa ti care tuces gajbu.. alal ti vera

I ja sam mogao ali kad sam bio u kondiciji pre nekih 2,3 godine.Al fazon da pijem ceo dan.

- - - - - - - - - -

Zavisi kojom brzinom pijes i od procenta alkohola u pivu.

Ti blajbi bas nista ne znas.

Aj ovo prvo se donekle i slazem.Ima tu istine.
Utice i kojom brzinom pijes i koliko si jeo ali GLAVNI faktor je atmosfera. Ako je dobra bleja mogu da popijem 6,7 jelen piva 0,5 da me ne takne ali bukvalno.A ako je smor i neka bez veze prica odvalicu se od 2 ona 0,33.

4-5 da se ne napijem.
7-8 da se napijem.

Meni je tako bilo pred kraj prve srednje posle u drugoj i trecoj je vec pocelo da me ne radi.Ispusim buksnu s drugarima,sednemo u kafic i za sat i po mozda koji minut jace svucem 8 piva blejim sprdam se najnormalnije ili se namrcen spida popijem kilo rosea i litar litar belog udjem u teretanu odradim full trening grudi biceps.

Onda kad sam skroz batalio sa gudrom poceo jos vise da pijem ko da nisam normalan izadjem sa drustvom nas par ortaka prvo kad mene sasijemo litar sljive odemo u restoran nahasamo se karadjordjevi snicli i svako po litar litar belog zapalimo u kafanu tamo udarim 5,6 medovaca i par piva pa nastavimo dalje za grad sledeca kafana tu mu ga dam s jos jedno par piva i jos litar litar belog pa onda dunju . . . I sve normalno pricam bleim zaebavam se doduse po neki put tako padnemo u trans napravimo s.r.a nje al retko. . Zesce kolicine sam ja sipao u sebe.. Sve tako negde do pola cetvrte do pre nekih 6 meseci tad sam batalio i alkohol i nisam kap popio do pre mesec dana za zadnji dan skole..Tu popio bombu piva i malcice me uvatilo i malo rakije

Ali najzesci period ubedljivo je bio sesti i sedmi osnovne fazon nas cetvorica vrtimo jednu bombu pola sata i odvalimo se ko budale.Posle vec u osmom je to bivalo dosta ozbiljnije.

Imam dogadjaja i dogodovstina za ovih 6,7 godina kolko sam pio knjigu u 3 toma da napisem dajte vasa neka iskustva da vidim kolki ste alkosi?

Jel su vam se desavale crne rupe? Meni se par puta desilo pre par godina da popijem bas brda piva i vina i cim krenem malo dodam i zestine uvati me ludilo.
Nekoliko puta tako se po par sati kasnije nisam secao de sam bio i sta sam radio ili onako kao ponesto ali kroz maglu..
To pre nekih 3 godine mozda posle vise ne.

I da li ste nekada mesali sa pivom ili nekim drugim alkoholom lekove za smirenje?
Ja sam jednom prilikom digo kevi tablu bromazepama i zapalio sa ortakom u restoran preko puta skole popili po 6 piva na slamcicu i celu tablu syebali(15 komada) a poslednji smo podelili.
Ja se izgubio krenuo kuci uso u pogresan bus zaspo i probudio se na okretnici kilometrima i kilometrima daleko od kuce a on ludak otiso u kraj pusio buksnu s ortakom.
Jel ste imali slicna iskustva?

I da.. dal vam je nekad palo na pamet da pijete sto brze.??
Ja i bas taj drugar smo se u prvoj godini jos istripovali zesce kupili na trafiki litar zdrebceve krvi stali na sred trotoara kod skole i svukli to za 5 minuta i razisli se.Fora na stanici cekam bus nije mi nista ko da nisam ni pio.Auuu brale da vidis kad sam uso u bus puklo me u noge ne znam de se nalazim samo ceko da dodjem kuci da se dovatim kreveta ili kad sam se naso u gradu sa drugarima iz kraja da sikamo a nemamo para za kafanu dovatimo nas petorica kupimo 5 bombi piva i tamo kod onog kioska ispod gazele de staju 46,55,56.. stanemo u krug i vrtimo ajooj majko al smo se tad razbili ali fazon je non stop samo vrtis, pijes i saljes pa onda sledecu tako jednu po jednu uf kad se setim samo.. ubili se znaci otisli na kalis da jurimo zene pa obilazili tudje skole pravili sranja haha

Back