Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
pa sto se probanja tice..mogu da kazem da sam probao nekih 140 -150 puta..otprilike..jel to dovoljan broj puta ili je to malo..uzmi u obzir da ja zivim u gradu koji ima 5000 stanovnika a opstina ima sad samo 19500 otprilike..ispada da sam pravio prosek od 10ak godisnje ..sto ce reci da opet prosecno svakoj posvetio messec dana paznje..a kretalo se od nedelju dana do par meseci
Мислила сам на мало више жена...
Мало је људи који су имали ту срећну случајност да одмах налете на особу која им по свему одговара (а и такви тада углавном нису знали да ли им одговара јер нису пробали никог другог). Већина људи мора да испроба бар неколико партнера да би знао шта је то што тражи, шта му одговара а шта не...и онда се скраси поред једног.
Видиш, ти унапред осуђујеш девојке које су имале више партнера него ти партнерки и квалификујеш их на ружан начин и унапред одбијаш такве као ''неподобне'' за тебе.
Размисли мало о томе.
(Не говоримо сада о онима на ''које су се пентрали више нег на Фрушку гору'', говоримо о девојкама које су до своје 25, рецимо, промениле десетак партнера у трагању за оним ко им највише одговара...)
i pogledi na svet uz to??
) zakljucivati o necijoj licnosti samo na osnovu takvog podatka. Sve i da ulazimo da je tebi, recimo, taj broj vazan (a imas prava da ti bilo sta bude vazno u vezi i tu niko od nas ne moze da ti popuje). Samo hocu da kazem da ti ne znas kakva je zivotna prica osobe koja je imala 15 partnera, a kakva one koja je imala jednog ili dvojicu. Ona sto je imala 15 je mozda "nesposobna da voli" i "istrosena", a mozda i nije. A vazi i suprotno. Samo zato jer si prvi (drugi) nekoj devojci, ne znaci da ona vredi kao osoba, niti da su vam pogledi na svet isti, niti da se slazete...
)

')